• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her söylenen sözü kafaya takanlar...

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Ewet sorunum tam olarakda bu malesef herkezin her dedigini kafaya cok takiyorum özellklede eşimin dediklerini soylenen sozlerin cevabini veriyorum ama icim icimi yiyor hincimi alamiyorum ve kendi kendime stres yapmaktan basima agrilar giriyor.Bayiliyorum şu, vurdum duymaz insanlara ben neden oyle olamiyorum aman herkez önce kendine baksin diyorum ama icimde bir yanim boyle dusunmeme engel oluyor sizce nasil kurtulurum bu durumdan ? Kim ne derse desin umursamamak istiyorum baskalarinin ne dusundugu icin degil kendim mutlu oldugm icin yasamak istiyorum yardimlarinizi onerilerinizi bekliyorum hepsini dikkatle okuyup uygulamaya calisicagim...

İnsanların kaç tanesi söyledikleri ciddiye alınacak birikim donanım ve empati yeteneğine sahip ki

Herkes her şeyi der kardeşim, milletin ağzı torba değil ki büzesin! Kayıkçı Ali’nin “derler derler” fıkrasını bilir misin? Google’dan yaz ve oku.
Takma kafana, herkes kendi kusurlarını kapatmak için başkasının kusurlarını ön plana çıkarır. Bu böyledir, hatta bazen o konuda kusurlu olmasanız bile kusurluymuşsunuz gibi davranırlar. Özellikle erkekler eşlerine bunu çok yapar. Karşı atağa geç, ona yansıt söylediklerini, savunmaya geçme kendini.

Bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.... der geçerim. 3 günlük dünya umruna takmaya değer mi?

Derin bi nefes al ve "kendimi baskalari icin üzemem. Ben benim ve bu benim hayatim." Tarzinda cümleler gecirin aklinizdan ve umursamaz moduna gecin ;)

Bilac ay öncesine kadar kücük tartismalarda esim günlerce küserdi (hakli olsun olmasin). Bende vurdum duymaz biriyim.
Baktim o da artik öyle olmaya basladi. Gecen yine kücük bi tartisma yasadik dedim yine küser bu bana bi baktim gelmis normal konusuyor :)

Aynı ben. Aman takmıyorum falan yapsam da insanlsrın yanında. Gece saatlerce gözüme uyku girmiyorrr. Boşveremiyotum işteee

tam agzimi acacam o laflari eden insan anlar mi anlamaz diyorum, ciddiye alamiyorum yav he heeee diyorum geciyorum

yani bazi insanlar dusuncesizdir, bazilari patavatsiz, bazilari can yakmak icin konusur, bazilari sirf konusmak için konusur....

cevap vermek gozumde buyuyo, zaten onlarin hepi topu uc cumlesini de aklimda tutamiyom ki. kafama takacak kadar iyi degil hafizam

Ewet sorunum tam olarakda bu malesef herkezin her dedigini kafaya cok takiyorum özellklede eşimin dediklerini soylenen sozlerin cevabini veriyorum ama icim icimi yiyor hincimi alamiyorum ve kendi kendime stres yapmaktan basima agrilar giriyor.Bayiliyorum şu, vurdum duymaz insanlara ben neden oyle olamiyorum aman herkez önce kendine baksin diyorum ama icimde bir yanim boyle dusunmeme engel oluyor sizce nasil kurtulurum bu durumdan ? Kim ne derse desin umursamamak istiyorum baskalarinin ne dusundugu icin degil kendim mutlu oldugm icin yasamak istiyorum yardimlarinizi onerilerinizi bekliyorum hepsini dikkatle okuyup uygulamaya calisicagim...
Ben de senin gibiyim ama biraz daha takmamayı öğrendim. Kendine yeni başka uğraşlar bul canım. Çünkü insan boş kaldıkça kafasında evirip çeviriyor, sürekli düşünüyor; hırslanıyor. Hiç gerek yok. Kitap oku, bulmaca çöz, müzik dinle, film izle, pasta yap. Yor kendini. Hele eşine kafayı hiç takma, cevap bile verme.

Back