Öncelikle geçmiş olsunArkadaşlar Merhaba 22 yaşındayım. Biraz zaman önce kısa olan vajina küçük dudağımın uç bitiş kısmında iğne ucu kadar küçük kabarciklar farkettim. Siğile benzemiyor vajinanım uç kısmı tırtık tırtık. Bahsettigim kabarcik ten rengimde. Daha önce hiç bakmadigim için farkında değildim. Hep mi vardı vajinamin dokusu mu bu , bilmiyorum.
Tabi ki en kötüsünü düşünerek hpv ihtimali üzerinde duruyorum ve bu beni çok korkuyuyor. Erkek arkadaşım da yaklaşık 10 yıl önce Penis üzerinde ben çıkmış bir tane. Bu hpv midir sizce? Her genital siğil hpv midir?
Arkadaşlar Merhaba 22 yaşındayım. Biraz zaman önce kısa olan vajina küçük dudağımın uç bitiş kısmında iğne ucu kadar küçük kabarciklar farkettim. Siğile benzemiyor vajinanım uç kısmı tırtık tırtık. Bahsettigim kabarcik ten rengimde. Daha önce hiç bakmadigim için farkında değildim. Hep mi vardı vajinamin dokusu mu bu , bilmiyorum.
Tabi ki en kötüsünü düşünerek hpv ihtimali üzerinde duruyorum ve bu beni çok korkuyuyor. Erkek arkadaşım da yaklaşık 10 yıl önce Penis üzerinde ben çıkmış bir tane. Bu hpv midir sizce? Her genital siğil hpv midir?
arkadaşlar bende de düz siğil vardı ben de doktor aracılığıyla tedavi gördüm geçti fakat 6 ay sonra tekrar çıktı ve benim ki düz siğil ve yüzümde çıkıyordu ve tekrar çıkmaya başladığında hemen kendim başka yollar bulmak istedim çünkü böyle sürekli çıkması canımı sıkıyordu ve anladım ki bu stres, sıkıntı, bağışık sisteminin düşük olmasından çıkıyor. doğal yollar denemek istedim bu sefer ve tedavi şeklim :) pekmeze zencefil, zerdeçal karıştırıp sabah akşam olmak şartıyla düzenli olarak bir yemek kaşığı tükettim ve azalıyor müthiş bir duygu ben bir dahiyim :) bol bol sebze, meyve, balık da tüketin :) bu arada arkadaşımın biri de propolis kullanmış yüzüm doluydu ve şimdi hiç yok diyecek kadar var fakat tedavimi uyguluyorum hemde ilaçtan daha iyiArkadaşlar Merhaba 22 yaşındayım. Biraz zaman önce kısa olan vajina küçük dudağımın uç bitiş kısmında iğne ucu kadar küçük kabarciklar farkettim. Siğile benzemiyor vajinanım uç kısmı tırtık tırtık. Bahsettigim kabarcik ten rengimde. Daha önce hiç bakmadigim için farkında değildim. Hep mi vardı vajinamin dokusu mu bu , bilmiyorum.
arkadaşlar bende de düz siğil vardı ben de doktor aracılığıyla tedavi gördüm geçti fakat 6 ay sonra tekrar çıktı ve benim ki düz siğil ve yüzümde çıkıyordu ve tekrar çıkmaya başladığında hemen kendim başka yollar bulmak istedim çünkü böyle sürekli çıkması canımı sıkıyordu ve anladım ki bu stres, sıkıntı, bağışık sisteminin düşük olmasından çıkıyor. doğal yollar denemek istedim bu sefer ve tedavi şeklim :) pekmeze zencefil, zerdeçal karıştırıp sabah akşam olmak şartıyla düzenli olarak bir yemek kaşığı tükettim ve azalıyor müthiş bir duygu ben bir dahiyim :) bol bol sebze, meyve, balık da tüketin :) bu arada arkadaşımın biri de propolis kullanmış yüzüm doluydu ve şimdi hiç yok diyecek kadar var fakat tedavimi uyguluyorum hemde ilaçtan daha iyi. yaktırdım bende gaz gibi birşeydi ilaç da kulandım boş doğal yöntem dene kuzu oda olmazsa bak antep şahinbey araştırma hastanesinde prf serhat inalöz var ona git arkadaşlarım ona gitti ve çok memnunlar ben sürekli ilaç kullanmak istemiyorum sadeceMerhabalar. Ben de aranıza yeni katıldım
8 gün önce bende genital siğillerimi yaktırdım ve hala düzgün oturamıyorum doktorumu arayıp sorduğumda iyileşme sürecindesin gayet normal diyor ama aklımın almadığı operasyonun ilk ve ikinci günü hiç bir rahatsızlık yaşamadan geçti hatta ilk gün ayıldıktan sonra alışverişe bile çıktım ama şuan günlük işlerimi bile yapamaz hale geldim. Bana da aldara krem verdi ciddi tahriş oluştu ve kremi kullanmayı kestim 3 gündür kullanmıyorum sadece sabah ve gece yatarken batikon uyguluyorum ama yakılan yerlerde ve harici bölgelerde ciddi tahriş var hatta çok az kanama bile oluşuyor aranızda yaktırma işlemi yaptıranlar bana bu konuyla ilgili bilgi verebilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar bende de düz siğil vardı ben de doktor aracılığıyla tedavi gördüm geçti fakat 6 ay sonra tekrar çıktı ve benim ki düz siğil ve yüzümde çıkıyordu ve tekrar çıkmaya başladığında hemen kendim başka yollar bulmak istedim çünkü böyle sürekli çıkması canımı sıkıyordu ve anladım ki bu stres, sıkıntı, bağışık sisteminin düşük olmasından çıkıyor. doğal yollar denemek istedim bu sefer ve tedavi şeklim :) pekmeze zencefil, zerdeçal karıştırıp sabah akşam olmak şartıyla düzenli olarak bir yemek kaşığı tükettim ve azalıyor müthiş bir duygu ben bir dahiyim :) bol bol sebze, meyve, balık da tüketin :) bu arada arkadaşımın biri de propolis kullanmış yüzüm doluydu ve şimdi hiç yok diyecek kadar var fakat tedavimi uyguluyorum hemde ilaçtan daha iyi. yaktırdım bende gaz gibi birşeydi ilaç da kulandım boş doğal yöntem dene kuzu oda olmazsa bak antep şahinbey araştırma hastanesinde prf serhat inalöz var ona git arkadaşlarım ona gitti ve çok memnunlar ben sürekli ilaç kullanmak istemiyorum sadeceMerhabalar. Ben de aranıza yeni katıldım
8 gün önce bende genital siğillerimi yaktırdım ve hala düzgün oturamıyorum doktorumu arayıp sorduğumda iyileşme sürecindesin gayet normal diyor ama aklımın almadığı operasyonun ilk ve ikinci günü hiç bir rahatsızlık yaşamadan geçti hatta ilk gün ayıldıktan sonra alışverişe bile çıktım ama şuan günlük işlerimi bile yapamaz hale geldim. Bana da aldara krem verdi ciddi tahriş oluştu ve kremi kullanmayı kestim 3 gündür kullanmıyorum sadece sabah ve gece yatarken batikon uyguluyorum ama yakılan yerlerde ve harici bölgelerde ciddi tahriş var hatta çok az kanama bile oluşuyor aranızda yaktırma işlemi yaptıranlar bana bu konuyla ilgili bilgi verebilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler...
canım cevaplarımı incele geçmiş olsun :) altta okursun umarım geçerMerhabalar. Ben de aranıza yeni katıldım
Smear testi yapmak gereklymiş bnde de şuan makat kısmımda var iki.tane araştırıyorum en kısa.sürede gideceğim kadın doğuma. Sende git aklında takılı kalmasınArkadaşlar Merhaba 22 yaşındayım. Biraz zaman önce kısa olan vajina küçük dudağımın uç bitiş kısmında iğne ucu kadar küçük kabarciklar farkettim. Siğile benzemiyor vajinanım uç kısmı tırtık tırtık. Bahsettigim kabarcik ten rengimde. Daha önce hiç bakmadigim için farkında değildim. Hep mi vardı vajinamin dokusu mu bu , bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?