peki sizce denize girmemle ilgsi varmidrDaha dur bakalım ilk ay hemen olacak diye bişey yok olur kafaya takma
Kuzum hiç sanmıyorum denizle alakası olmaz. 5- 6 ay dene olmazsa doktora gidersin kafaya takma olur.peki sizce denize girmemle ilgsi varmidr
tek ben degil esim bile dusundu bendemi bi sorun var acaba filan dedi .psikolojik iste ister istemez dusunuyo insan1 ayda kısır mıyım diye düşünmek
insallahhh.ben hemen olur sandim.olmayinca strese girdm resmenKuzum hiç sanmıyorum denizle alakası olmaz. 5- 6 ay dene olmazsa doktora gidersin kafaya takma olur.
Canim zaten suan doktora gitmen sacma olur en az 1yil dolmali ki oyle gitmelisin insallah hemen hamile kalirsinda hayirlisyla stresten kurtulursun .bende senn gibi herseyi yaptm ama Rabbim ol demezse olmaz bazi seyler senin elinde degil hersy Rabbimin elinde yani Rabbim.sana bunu gostermek istemisesimle geri cekme yontemi ile korunuyoduk yani yanlislik olsada cok sorun etmezdik bi senedir evliyiz gecen ay korunmayi biraktik ve adet gunumden sonra her gun iliskiye girdik yumurtlama gunumde iki kez girdik.cocuk olsun diye girelim demedik ama bu kadar iliskiden sonra olur diye dusunmuyorda degildik.hatta iliskiden sonra bacaklarimi havaya dikiyodum akmasin diye spermler.yarim saat oyle kaliyodum en asagi.ama sonuc adettt oldum.cok uzuldum olmamasi icin ne sebep olabilrki.hayirli zamanda olmasi en buyuk dilegim ama bi hastalik varmidir diyede korktum.bi aylik denemeyle doktorada gitmek istemiyorum. acaba iliskiden bi iki saat sonra denize filan giriyodum ondan olabilirmi.????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?