her seyi kafaya takmak

crazy28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
21
0
33
Merhaba kizlar ben cook takintili ve cok inceyi dusunen kadinim ornek verim size arkadasimla yada komsularimla sohbet ettigim zaman onlarin dediklerini dusunup kafama takip sesiz kalirim nedn acaba

Bu herkezde olur zaman zaman bol bol su icin ve hicbir seyi kafaya takmayin hersey güzel olacak inşallah

malesef bende böyleyim.

engel de olamıyorum buna.amaaaan boşver diyorum kendime ,
ama olmuyor tabi

hayatta birkaç gerçek probleminiz, çalışma para kazanma hırsınız, bir şeyler başarma azminiz olsa geçer bunlar. (diğer konunuzuda okuduğum için söylüyorum)

Siz cok mu duzgunsunuz allah bilir sizinde ne andik dundik hayatiniz vardir sizi dalgaya aldim zaten sizi takan kim ki

Merhaba kizlar ben cook takintili ve cok inceyi dusunen kadinim ornek verim size arkadasimla yada komsularimla sohbet ettigim zaman onlarin dediklerini dusunup kafama takip sesiz kalirim nedn acaba

bazen bana da öyle olur ve kendime sinir olurum

bilimde buna okb hastalığı dinende vesvese deniyo.nette çözümleri var tıbbi yardım için bizzat doktora gidiniz.genetikse de düzelip düzelip eskiye dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…