- 29 Mart 2024
- 216
- -56
- 29
-
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Evet de sorunuz ne alakaa?Ve iki çocuk annesi misiniz
Evet küçükCocuklaeiniz küçük mu?
Kullanıcı adınızı doğrulamak istedimEvet de sorunuz ne alakaa?
Belki çocukların bakımı sizi çok yoruyordur. Büyüdükçe hafifledikce halledersiniz.Evet küçük
Evet erteliyorum hepBelki çocukların bakımı sizi çok yoruyordur. Büyüdükçe hafifledikce halledersiniz.
Eskiden de böyle miydiniz?
Evet erteliyorum hep
Ergenliginizden beri boyleyseniz ya yapınız böyle ya da farkında olup olmadığınız sizi yavaşlatan psikolojik bı etkeniniz olabilir diye düşünüyorumEvet erteliyorum hep
Merhaba kizlar
Size sormak istediğim şu , her şeyi erteliyorum yada bi bahane buluyorum benim gibi olan var mı ? Bunu nasıl aşabilirim, mesela taşınma durumumuz var ufak tefek işlerden dolayı kuaföre gidicem gidemiyorum öncelik hep ev dur bi su telaşlar bitsin sonra kendime bakarım .. mesela vardır ya çok ciddi meseleleri olsa dahi asla kendinden taviz vermeyen öncelik ben diyen tipler çok imreniyorum o insanlara.. ama bi türlü bunu başaramıyorum bu konuları aşamıyorum .. hep bi bahanem var tertipli düzenli değilim örneğin yaptığım temizlikler detaylar içime sinmiyor hooop hemen yeni evde düzenli olurum orda başlarım diyip gene bi salıyorum kendimi ..
Aaa tam olarak beni anlattınız sankiDEHB olabilirsiniz. Çünkü bende de var. Asla randevularıma tam zamanında gidemem. Mutfakta bulaşık işi varsa yarım yamalak toplarım oradan başka bir şey gözüme batar oraya geçerim. Asla başladığım işi tam olarak bitiremem. Yaptığım işi de beğenmem. Alışverişe çıkarım. Etek almak isterim bakarım bakarım bi tane beğenirim ama almaktan vazgeçerim veya gider çocuğuma veya eşime alırım. Kuaföre gitmek isterim veya masaja sonra amaan gidip napcam diyip gitmem.