- 5 Nisan 2019
- 199
- 123
- 25
-
- Konu Sahibi captainmarvel
İnşallah öyle olur, tek temennim bu yönde. Babam kendini bildim bileli borç ödüyor. Çok şükür yine de kötü değiliz ama bazen yük gibi hissediyorum. Bunun baskısı falan beni o kadar yoruyor ki... İstiyorum ki iyi bir meslek sahibi olup aileme öncelikle kız kardeşlerime destek olayım her şey rahatlasın ama bunu düşündükçe de kendimi geriyor gibi hissediyorum. Zaten yeterince limonu sıktım tüm bu şeyler varken niye ısrarcıyım bilmiyorum benimki çocukluk biraz da. Umarım geçer. Ayakta durmalıyız sağ olun...Şu psikolojik baskıyı yapma kendine sorgulama ve eski sevgiliyi takip etmek yaraya limon sıkmaktır. Ablacım neler neler yaşadık ah ahhh herşey geçiyor ileride bunlara güleceksin. Sana hak veriyorum ama 18 19 yaşım benimde çok sıkıntılı geçmişti kendimi çok değersiz hissediyordum. Herkes ile aram kötüydü tv dizileri gibi hayatım olsa arkadaşlarım sosyal çevrem hep beni evden çıkartmaya çalışsa diye düşünüyordum ama hayat öyle değilmiş herşey tv deki gibi değil zaman geçtikçe düzeliyor
Çok tatlısınız gerçekten çok teşekkür ederim. Gerçekten de olay bence kafada bitiyor. Pozitif olamadıktan sonra verim düşüyor. Elimden geleni yapacağım kalan süreçte. Her şey güzel olsun hepimiz için <3üniversiteye hazırlanan kimi görsem hep söylüyorum bence ben okulu son iki ayda kazandım diye, lütfen şu aşamada bırakma hatta çookk daha fazla çalış. kafandan da tekrar hazırlanma düşüncesini at.
bırak insanlar seninle çıkar ilişkisi kuruyor olsunlar, fen liselisin diye konuşsunlar sen de bu durumu kendine avantaj haline getir. yapamadıkları soruları çöz, sen onlardan yararlan. bence bir kitabı alıp çözmektense milletin çözemediği soruları çözmek insanı daha da geliştiriyor çünkü sıradan sorular olmuyor genelde.
üniversiteye geçince zaten seni aldatanı da, kütüphanede arkandan konuşanı da hatırlamayacaksın. spora devam et youtubedan pilates videolarıyla devam edebilirsin.
şimdiki durum nasıl bilmiyorum ama ben mf-4 teki sıralamamı kesinlikle son 2 ayda at gibi çalışmama bağlıyorum. soruların olursa matematik vs bana yazabilirsin hep :) başarılar.