Her şey yolunda ama gebelik yok.

muteber13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
73
23
Merhaba, yaklaşık bir senedir evliyiz. Ovulasyon testi denedim iki ay, hormon testlerim iyi eşimin sperm testi iyi. Ben bu arada rahim filmi de çekildim her şey yolunda fakat gebelik olmadı hiç. Bana erken diyeceksiniz acelen ne diyeceksiniz belki ama çok istiyoruz ailemizi büyütmek güzel hayaller kuruyoruz ama maalesef olmuyor. İnanın çok üzülüyorum. İnanın artık içime atmak çok üzüyor. Buraya bunları yazmak istedim. Ben ne yapayım bilmiyorum. Var mı bana fikir verecek yardımı olacak ya da umut verecek biri ? Rahim filmi olalı 2 ay olacak ilk ay hamile olan çokmus, ben olmadım. Bu ay da ben eşimden ayrı kalacağım 10 gün kadar yumurtlama günümde ayrıyız. Bu ay da olmayacağını biliyoruz 😞

Merhaba, yaklaşık bir senedir evliyiz. Ovulasyon testi denedim iki ay, hormon testlerim iyi eşimin sperm testi iyi. Ben bu arada rahim filmi de çekildim her şey yolunda fakat gebelik olmadı hiç. Bana erken diyeceksiniz acelen ne diyeceksiniz belki ama çok istiyoruz ailemizi büyütmek güzel hayaller kuruyoruz ama maalesef olmuyor. İnanın çok üzülüyorum. İnanın artık içime atmak çok üzüyor. Buraya bunları yazmak istedim. Ben ne yapayım bilmiyorum. Var mı bana fikir verecek yardımı olacak ya da umut verecek biri ? Rahim filmi olalı 2 ay olacak ilk ay hamile olan çokmus, ben olmadım. Bu ay da ben eşimden ayrı kalacağım 10 gün kadar yumurtlama günümde ayrıyız. Bu ay da olmayacağını biliyoruz 😞
Erken dıcez evet.
Aklın yolu bir

en son ne zaman hormon testi yaptırdın? Çikolata kisti ya da miyom var mı?
Merhaba, Ağustos başında yaptırdım. Hiçbir şey yok çok şükür regl düzenli sadece bu ay 4 gün gecikme oldu çok sevindim acaba mi diye ama sanırım stresten 4 gün gecikti o kadar. Doktor iki ay deneyin sonra gelin aşılama yapalım sizin bir şeyiniz yok dedi gönderdi. İstersen folik asit kullan dedi o kadar

Çatlatma iğnesi kullandınız mı peki
Merhaba, henüz hamileliğim yok ben birkaç ay daha bekleyip ardından doktorun önerisi ile asilama yaptiracagim. Süreç çok yıprattı zaten hemen olsun istedik birinci yılımız doldu ama olmadı hala. Buraya gelip sürekli bir şeyler okumak videolar izlemek bana iyi gelmedi kafamı bosalttim olursa olur olmazsa da olmaasin kafasına geçtim bir şekilde. Allah in benim için elbette bir planı var deyip devam ediyorum. Sizde durum nedir ?

Ben 2 kere çatlatma iğnedi oldum sonuç hüsran. Bende sizin gibi çok yoruldum süreçten olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdim rahim filmi çektireceğim kısa zaman sonra

Ben 2 kere çatlatma iğnedi oldum sonuç hüsran. Bende sizin gibi çok yoruldum süreçten olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdim rahim filmi çektireceğim kısa zaman sonra
Onu kesinlikle tavsiye ediyorum en azından bilmek iyi hissettiriyor. Neyin olduğunu bilerek tedavi sürecine girmek bilinmemezlikten iyidir diye düşünüyorum. Umarım her şey güzel olur hepimiz için

Bende bir yıldır evliyim evliligimin 3 ayında bebek istedik eşimin ameliyat olması gerektı ve oldu şuan 1 yıldır evliyim erken değil neye göre kime göre biz kendımızı anne olmaya hazır hissetmişsek erken değil hep olumlu düşün inşallah birgun bizde olacağız

Bende bir yıldır evliyim evliligimin 3 ayında bebek istedik eşimin ameliyat olması gerektı ve oldu şuan 1 yıldır evliyim erken değil neye göre kime göre biz kendımızı anne olmaya hazır hissetmişsek erken değil hep olumlu düşün inşallah birgun bizde olacağız
Çok güzel yorumladınız :) inşallah en tez vakitte. Benim şimdi iki üç günlük bir gecikmem var biraz da soğuk aldım ilaç kullanmıyorum bu sebeple dün ve iki gün öncesinden HCG verdim ilk verdiğim 0.16 ikinci 034 çıktı. Şimdi birkac gün sonra hala adet olmazsam tekrar test vereceğim inşallah. Size tavsiye verecek olursam imkan da varsa rahim filmi çektirin derim filmden sonra iki üç ay içinde hamile kalma ihtimalin artiyormus.

Çok güzel yorumladınız :) inşallah en tez vakitte. Benim şimdi iki üç günlük bir gecikmem var biraz da soğuk aldım ilaç kullanmıyorum bu sebeple dün ve iki gün öncesinden HCG verdim ilk verdiğim 0.16 ikinci 034 çıktı. Şimdi birkac gün sonra hala adet olmazsam tekrar test vereceğim inşallah. Size tavsiye verecek olursam imkan da varsa rahim filmi çektirin derim filmden sonra iki üç ay içinde hamile kalma ihtimalin artiyormus.
Çok çok sevindim sizin adınıza inşallah pozitiftir yaaa
Umutlandırmak istemem ama erken belirti yorgunluk soguk algınlıgı girip ablamda böyle bi erken belirti olmuştu inşallah sizde gebesinizdir

Sebepsiz infertilite diye birşey var.
Herşey yolunda olsa bile olmayabiliyor.
Benim sebepsiz 10 sene olmadı, tüp bebekle ilk seferde tuttu
Bir doktorda kalmayın ama, bir kaç doktordan daha fikir alın.

Çok çok sevindim sizin adınıza inşallah pozitiftir yaaa
Umutlandırmak istemem ama erken belirti yorgunluk soguk algınlıgı girip ablamda böyle bi erken belirti olmuştu inşallah sizde gebesinizdir
İnşallah 🥹🫠🧡 aslında sonuçlar yine negatif ama bence iki gün sonraki yapacağım testle daha belli olur çünkü ben geç yumurtluyorum. İnşallah da olur. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Siz cektirdiniz mi rahim filmi daha önce

Sebepsiz infertilite diye birşey var.
Herşey yolunda olsa bile olmayabiliyor.
Benim sebepsiz 10 sene olmadı, tüp bebekle ilk seferde tuttu
Bir doktorda kalmayın ama, bir kaç doktordan daha fikir alın.
Doktor bize aşılama olursunuz dedi. Sonra olmazsa da tüp bebek dedi ama öyle çok korkuyorum ki o süreçten bilmiyorum zaman ne gösterecek

İnşallah 🥹🫠🧡 aslında sonuçlar yine negatif ama bence iki gün sonraki yapacağım testle daha belli olur çünkü ben geç yumurtluyorum. İnşallah da olur. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Siz cektirdiniz mi rahim filmi daha önce
Doktor istemedi şuan için hormonlarım felan çok iyi benim eşim ameliyat olduğu için 1 yıl beklenmesi gerekiyor dedi bakalımBende bugün kasıklarımı bellimi çektirdim eski bi yöntemmiş çok gebe kalan varmış benim için bi umut bakalım

Doktor istemedi şuan için hormonlarım felan çok iyi benim eşim ameliyat olduğu için 1 yıl beklenmesi gerekiyor dedi bakalımBende bugün kasıklarımı bellimi çektirdim eski bi yöntemmiş çok gebe kalan varmış benim için bi umut bakalım
Hadi inşallah çok guzel olsun her şey. Ben regl oldum bu sabah. Nasip diğer aylara artık 💙 en kısa zamanda en güzel şekilde olsun hepimiz için

Hadi inşallah çok guzel olsun her şey. Ben regl oldum bu sabah. Nasip diğer aylara artık 💙 en kısa zamanda en güzel şekilde olsun hepimiz için
Yıaaaa bugün aklımdan geçmişti dün çok umutluyduk gerçi bu yolda olan herkes her ay aynı durumda oluyoruz ben bi bakayım dediklerine göre çok hamile kalan varmış faydası olursa bana sizede yazarım neyin sebep olacağı belirsiz

İnşallah olur inşallah. Çok sevinirim haber verirsen herkes faydalanır. 🤍 Benim mesela geçen ay olması gerektiği gibi adetim geldi ama bu ay beni çok zorladı adet oncem belki vücut hazırladı kendini ama yine tutmadı öyle düşünüyorum yapacak bir şey yok 🥹

X