Her şey mi Ters Gider?

hayatımda kimse yoksa şanslıyım sanırım bu durumda :kk77: hayatımda kimse yok :KK14:
Asc yukselen Akrep kesin degil mi dogum saatine gore? Saturn 1. Evinden gecmis bu donemde kendinle ilgili yapilanma sureci alda sureci 2012 den 5. Ev askevinden neptun balik burcundan gecisi ask konusunda yanilgilar verebilir ama ayni zamanda sahne sanatlarins yonelebilirsiniz ozellikle dans sinema muzik gibi. Simdi saturn para evinize gecis yapacak maddi kaynaklarinizi saglamlastirmak bu konuda yatirim yapmak yeni is veya is planlari yapms gibi konular gundeme gelebilir.[/QUOTE]
Evet yükselen burcum kesin :KK66: Hayatımda kimse yok ama dediğin gibi o süreçten buyana eğer şanssızlık varsa ondan olmamıştır :)) Peki aşktan yana yüzümüz gülecek mi?

Canım benim Hangimiz öyle olsun isteriz ki ? Ama erkeklerin geneli böyle. Sen ne oldu ne bitti daha dün böyle diyordu derken bir bakmışsın sanki o kadar şeyi söyleyen o değilmiş gibi bir konuma getiriyorlar kendilerini. Bizler duygularımızla hareket ederiz, bir şeye başladık mı arkasından gideriz, yarım bırakmayız ama erkekler mantıklarına göre hareket ederler istekleri genelde belirli zaman dilimi için geçerli olur. Umarım dilediğin gibi olur herşey bu kadar şey yazdım ama :KK48:
Umarım canım. Ben pek tanımam erkekleri ondan şaşırıyorum davranışlarına galiba :)

Gunesin 12. Evde Baba figuru ile araniz nasil genelde bu sekilde olan haritalda baba ya uzakta ya vefat etmis ya mesafeli ya baska birseyler oluyor zor bir 3 sene gecirmis olmalisin dedigin gibi yukselen Yay isen cidden yeni yeni toparlanma yeniden yapilanma surecin. Tabi yorumum yukselen Yay oldugun seklinde genel bi yorum olacak. Buna gore onumuzdeki uc sene artik kendini dis dunyada gostermeye calisacaksin kendi varligin iliskilerin bedensel sagligin dis gorunumun imajin sosyal cevren hepsi su an senin kafanda onem verdigin dikkat ettin seyler asama kaydeceksinde. Belki bir yolculuk uzak biyer akademik gelisme jupiterin destekleyici konumu jupiter Basak transitiyle gorunuyor diyebilirim. Ters bi gorunum yoksa akademik konum olarak destekliyor jupiter basak transiti ama Eylul ve hatta ekim sonundan oncesinde bekleme sabirli ol kader insanin saatiyle degil kendi ritminde duzeninde akar sukunetini koru. Duani et.

Iliskiler alaninda cok sarsilmissin son uc sene ama gecti ihanet ask konusunda ozellikle eger su an birileri sana arkadaslarin hayatindaki kisinin senin dusindugun gibi biriolmadigini soyluyorlarsa onlara lutfen kulak ver.
Baba ile mesafeli cnm. Zor bi 3 sene geçirmedim aslında. 1 yıl diyelim biz ona.

Bu moral bozukluğu vs. Ondan sonra oldu ama. Onunla konuşurken gayet iyiydim. Her şey yolundaydı. Onun öyle yapması moralimi bozdu. Ardından da saç konusu falan. Her şey üst üste geldi.
Anladım. Daha ilerlemis ilişkide yüz üstü bırakıp giden de var. Tabi üzülür insan ama oldu bikere dicez kabullenip devam edicez . İnşallah ummadığın an çok daha büyük mutluluklar senin olsun. Sabret ki daha güzeli olsun. İsyan yok. Çok şükür bu halimize.

X