Her şey mi Ters Gider?

İsyan etmiyoruz da tez düzelsin ama yaa:KK17:
er yada geç düzeliyor. bir yerde okumuştum sıkıntıların bize acı vermesi kısa bir süreymiş gerisi bizim zihnimizde büyüttüğümüz içinmiş. sürekli bilinçaltına bir derdimizin olduğunu ve bunun zor olduğunu yolluyoruz aslında.
çözümü basit biz uygulayamıyoruz. saçın uzayacak, o kişi veya bir başkası bir şekilde hayatında olacak, atamanda inşallah olur. hepsi şuan için çözüme kavuşturabileceğin şeyler değil. sonuçta bunlar birazda kendi seçimlerimiz..

Koçların akıbetini bilen varsa yazıversin bi :KK14::KK14:
Konu sahibi arkadaş ben de bu aralar aynı durumdayım çok bi tavsiye veremicem ne yazık ki ağla biraz açılırsın rahatlarsın inşallah:KK51:

er yada geç düzeliyor. bir yerde okumuştum sıkıntıların bize acı vermesi kısa bir süreymiş gerisi bizim zihnimizde büyüttüğümüz içinmiş. sürekli bilinçaltına bir derdimizin olduğunu ve bunun zor olduğunu yolluyoruz aslında.
çözümü basit biz uygulayamıyoruz. saçın uzayacak, o kişi veya bir başkası bir şekilde hayatında olacak, atamanda inşallah olur. hepsi şuan için çözüme kavuşturabileceğin şeyler değil. sonuçta bunlar birazda kendi seçimlerimiz..
Şu an hiçbir şey düzelmeyecek gibi geliyor. Hayırlısıolur inşallah. Ben bir süre daha böyle depresif giderim zannımca :KK43:

Moralim öyle bozuk ki öyle doluyum ki... :KK43:
Aylardır beklediğim Öyp'den ses seda yok. Tam ben atanacağım bir de alan sınavı getirdiler. Günlerdir bekliyorum ne olacağı belli değil. Bölümüme kadro açılacak mı o bile belli değil. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum.
Hoşlandığım adamla iki ay konuştuk. Tam güzel bir ilişkimiz olacak diyordum olmadı. Aramıyor,sormuyor. Askerliğini öne sürdü. Olursa askerden sonra olsun dedi. Ona da bi anlam veremedim.
Biraz değişiklik olsun saçlarıma biraz şekil gelsin diye kuaföre gittim. Upuzun saçlarımı rezil etti resmen. Kısacık saçla eve döndüm. Uçlarından biraz,çok kısalmasın deyince tersini mi anlıyorlar nedir.
Şimdi oturdum hepsine birden ağlıyorum resmen. :KK43:
İçimi dökeyim bari birazcık rahatlarım.
Bende atama bekliyorum. Nişanlim bu sene düşük yaptı . Bizler de bunalımdan
Yani saçlarına kadar giden bi sıkıntı icindesin. Bu yüzden anladigim kadarıyla konustugun kişi senin güler yüzünü enerjini pozitif yanını pek görmemiş yani kötü anda denk gelmiş. Bi şarkı var .gülümse erkekler pozitif kızları sever diye. Yani için kan ağlasa bile erkek kişisi güçlü istiyor hep. Belki bu yüzden tutunamadi sana. Hepimiz aynı yollardayiz. Napalım elimizden gelen buysa
O zman gülümse .

Bende çok kötü durumdayım. herşeyim ters gidiyor, sonuca ulaşmıyor, istediğim gibi olmuyor. İsyan etmeyim diyorum ama sürekli aklımda ne olacak benim bu halim sorusuna engel olamıyorum :KK43:

Bende atama bekliyorum. Nişanlim bu sene düşük yaptı . Bizler de bunalımdan
Yani saçlarına kadar giden bi sıkıntı icindesin. Bu yüzden anladigim kadarıyla konustugun kişi senin güler yüzünü enerjini pozitif yanını pek görmemiş yani kötü anda denk gelmiş. Bi şarkı var .gülümse erkekler pozitif kızları sever diye. Yani için kan ağlasa bile erkek kişisi güçlü istiyor hep. Belki bu yüzden tutunamadi sana. Hepimiz aynı yollardayiz. Napalım elimizden gelen buysa
O zman gülümse .
Bu moral bozukluğu vs. Ondan sonra oldu ama. Onunla konuşurken gayet iyiydim. Her şey yolundaydı. Onun öyle yapması moralimi bozdu. Ardından da saç konusu falan. Her şey üst üste geldi.

Bende çok kötü durumdayım. herşeyim ters gidiyor, sonuca ulaşmıyor, istediğim gibi olmuyor. İsyan etmeyim diyorum ama sürekli aklımda ne olacak benim bu halim sorusuna engel olamıyorum :KK43:
Yalnız değilsin cnm.
İnsan herkesi mutlu sanıyor bi tek sorun ben de diyor ama öyle değil herkesin kendince sıkıntıları var.
Seninkiler de tez zamanda düzelir inşallah.

X