Her şey karmakarışık

Bilmiyorum gerçekten, dün gece bana nerde olduğuna dair bi fotoğraf attı, biraz konuştuk hem mesaj atıyor hem soğuk cevaplar veriyor.. sonrasında uyudum ben uyuduktan sonra beni aramış.. sabah günaydın uyuyordum dedim görüldü.. ve yine bi ton kadın eklenmiş listesine. Ya defol git yada insan ol düzel neden bunu bana yapıyor bi insan bu kadar dengesiz olabilir mi

Banada başkası var gibi geldi…Yeni birilerini eklediyse ve o tarz mantıksız açıklamalar yapılıyorsa bu hiç şaşmaz ne yazık ki ( başıma geldi )… Size yazıyor çünkü yedekte kalın istiyor. Gönlümü eğlendirir birkaç heyecan peşinde koşarım ortama doyuncada bu kıza giderim kafasında da olabilir. Arkadaşım 3 senelik ilişkisinde terk edildi benzer sebeplerle ve iletişimleri hiç kopmadı doğum gününde hediye bile aldı çocuk buna, çocuğun attığı storylerde hep arkasında başka kız (motorcuydu) her akşam alemlerde çadırlarda kamplarda havuzlarda, bu 5-6 ay böyle sürdü bizim salak kız “Ama 3 senemi verdim ama seviyorum” diye diye acı çeke çeke bekledi 45 kg’a kadar düştü kahve-sigara yaşayarak, çocuk güzelce sayısız kızla gönlünü eğlendirdi ortamlara aktı hevesini alınca artık babası anasıda evlen diye baskılar yapınca bizim kıza döndü e o da dünden razıydı nişanlandılar

Başka biri değil birileri vardır, benden bu yüzden mi ayrılıyorsun dediğimde benim hayatımda biri olmaz merak etmek kafama takmak sorumluluk almak istemiyorum demişti. Demekki birileri var ahahah benzer bir durum

Ayyyy ol verin şu ıssız adam tripli ergenlere. Haspama bak " sen üç beş ay gezip birakabilicegim biri değilsin" lafıni romantik bı laf olarak mı buldun cidden. Adam açık acik ben kadınları eglenilcek evlenilecek olarak ikiye ayırım yani eglenilcek kızlara orospu muamelesi çekerim diyerek açıkça söyleyebilen cinsiyetçi hanzo bir herif evlenilecek bir erkek olabilir mi cidden? Kendisini de sadece "evlilik adamı değilim' diye yumuşatmis bebe

Hayır tabikide ahahah düşük iqlu biri olduğu için güya ayrılma bahanesi sunuyor işte bunu belirttim ne romantikliği allah aşkına gözü açığın teki olduğunu gördük yani

İnstagramdan kız ekleyen bir adamdan hayir gelmeyeceginden emin ol. Yıllardır tecrube ettigim,fikrimde sabit oldugum tek konu. Tek ya. İşte aman hangi çağdayız falan filan bunlar hep boş. Ne niyetle yapıldığı çok açık. Bak sana bir tavsiye vereyim. Sürekli sosyal medyadan kız kovalayan bir adam senin icin yapmiyorum artik biraktim vs derse de inanma,çok degil bir sure sonra yine özüne kendine dönecek. Belki 5 ay belki 1 sene belki evlenince. Ama illa ki dönüyor..

aynısını yaşıyorum şu an. tek fark ben iletişimde kalmak istemedim. bu sebeplerle ayrılıp da hayatında başka birinin olma ihtimali bile canımı acıtıyor. maalesef size verecek tek tavsiyem iletişimi kesmeniz. gerisine ben de çözüm bulamadım. kullanılan cümleler bile aynı bu kadar klişe konuşacaklarına keşke dürüst olsalar. sizin konunuzu okuyunca gerçekler tekrar yüzüme çarptı. böyle ayrılık sebebi mi olur bahane hep

aşkından ölüp bittiğim bir ayrılık yaşamıştım daha önce. onu bile unuttuysam bunu da unuturum biliyorum. siz de unutursunuz merak etmeyin. hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor şu an büyük ihtimalle ama yaşınız benden daha genç daha neler yaşayacaksınız. kendiniz için silin numarasını cevap vermeyin ona.

İkinizde çok gençsiniz. Evliliği düşünmek için bile çok genç..

22 yaş, uçarı kaçarı yaşlardır. Keşke arkadaş olarak kalsaymışsınız..

Evet bir heves hayaller kuruluyor ama gerçeklerle yüzleşince fikirler, beklentiler değişiyor.

Bir de daha, gençliğinizi, bekarlığınızı doya doya yaşayın. Gezin tozun, Mesleğiniz için planlamalar yapın, donanım sahibi olun.

Müzikle uğraşan insanlar çok sosyal , geniş çevreye sahip olurlar siz ayak uydurabilecwk misiniz? Her şeyi düşünün bence.. Bir de bu arkadaşın burcu İkizler mi?

Destek olurum aksine daha iyi olsun diye, ki oluyordum da, Terazi..

Ya ne bu hem ayrılıyor hem mesaj atiyor üstüne bir de soguk yapiyor. Dengesiz ergen ergen tavırlar. İletişimi kesin mesajlarına cevap vermeyin. Ne sanıyor bu kendini ya. "Ben ayrılırım ama arada yoklarım o zaten bana cevap verir" diye düşünüyor. Ayrılırken bile klişe bir ton şey söylemiş. Çok gıcık oldum kendisine bir sürü yeni kızla konuşuyordur bu. Siz de cevap vermeyin artık yolunuza devam edin.

Ben de tanıyamıyorum ve gıcık oluyorum bu tavırlarına ve evet eminim konuştuğuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…