Her Şey Daha Kötü Oluyor

Çocuğu ilk isteyen eşinizdi sanırım.Çocuğun nerden ve nasıl geldiğini bilse onuda istemeyecek biri sanırım.Tövbe yarabbim ya.
O kadar saçma sapan bir şey ki ya. Aynı evde yaşayan iki yabancı olduk sanki en azından ben öyle hissediyorum. Dün akşam bir şeyler söylemeye konuşmaya çalıştı. Lütfen beni anla, diye başladı bu sefer ben dinlemek istemedim. Şu anda konuşmak istemiyorum diye başka odaya geçtim. Belki bu sefer de ben uzatmış oldum olayı ama ne yapayım içimden gelmiyor. Ne söylesem anlamayacakmış gibi hissediyorum.

Erkekler konuşurken pek düşünmüyorlar.Herşeyi çok yeni yaşadınız daha.Biraz sular durulsun.Boşver onu.Sen kendini toparlamaya bak öncelikle.Söylemesi kolay yapması zor dediğini duyar gibiyim ama önceliğin kendin olsun lütfen.Seni senden başka kimse anlayamaz.Dedikleri ayıp olmuş.Böyle düşünse bile söylemeseydi bari.Ya da başka kelimeler kullansaydı keşke...

Siz şuan kendi toparlanmaniza, sağlığınıza odaklanın. Eş kişisini hiic düşünmeyin, nasıl günlerce çalışma odasında yattiysa orda yatmaya devam etsin. En zor zamaninizda duygusal olarak size destek olmayan adamla ne yapacağınıza toparlandıktan sonra karar verirsiniz. Hala sinirim geçmedi valla. Hadi tiksindin diyelim, şu zaman kendini naza niyaza cekicek zaman mı yani. Tiksintini yutarsin, belli etmezsin, yanı başında düşüp düşüp bayılan bı kadın var. Bu nasıl yetişkinlik anlamadım valla ya. Siz hiç endişelenmeyin ben iyi bı anne olabilir miyim falan diye siz maşallah güçlü bı kadinsiniz, eşiniz benden baba olur mu diye endiselensin

Eşinizin bu halinin sadece düşük üzüntüsü oldugunu dusunmuyorum. Toplamda 7 haftalik gebeliği 2.-3. haftasindayken yeni ogrenmişsinizdir muhtemelen.
Geriye kalan 4-5 haftanin yarisini aglayarak, soylenerek geçirip, düşük yaparken de yine adami suclayip kirip doktunuz.
Simdi yine bayiliyorsunuz, agliyorsunuz...

Herşeyi asiri zorlaştirarak yasiyorsunuz ve karsinizdakine de psikolojik olarak eziyet ediyorsunuz resmen. Adam duzelirse şansli sayin kendinizi.

Duzeltme: Gebeliginizin 5. Haftasinda da hala agliyormuşsunuz zaten.

Son düzenleme:
Ben de aynı yorumu yapmıştım fakat adam kadını kan revan içinde görünce iğrenmiş baksanıza

Okumadim o kismi kacinci sayfa? İgrendigini nerden anlamis?
Bakın alıntıladım.

Bakın alıntıladım.

Bu igrenmek degil aslinda korkmuş, kendi de igrenc degil korkunç gorunuyordu demiş zaten. O goruntuyu ben bile gorsem etkilenebilirim, okurken bile gozlerim kisildi. Gozunun onunden gitmesi ve unutmasi zor olabilir.

Hatta bebegi emzirirken eşlerinizin yaninda yapmayin derler, her erkek olmasa da bazilari etkileniyormuş o goruntuden bile.
Baba garip gelmedi o yuzden.
Konu sahibi için de zor ama boyle zamanlarda devamli aglamalar, suçlamalar yapmak yerine keşke bir olmayi deneselermiş. Gecmis olsun diyorum.

5 hafta iki günlüktü öğrendiğimde. Yalan yok ilk öğrendiğimde çok kaygılanmış ve hep ağlamıştım özellikle ilk üç gün. Anne olmak hep bana biraz uzak gelen kaygı verici bir düşünceydi.
Düşük yaparken ona kızmıştım evet. Panik atağım var çünkü sıklıkla ataklar geliyordu o süreçte. O da bunu biliyor çünkü yeni bir şey değil. Gerçekten onu suçlamadım hiçbir zaman, bunu da bilmemesine imkan yok bence.
Bayılmak tabi ki kendi elimde olan, isteyerek yaptığım bir şey değil. Zaten doktor da aşırı kansızlıktan olduğunu söyledi. Ağlamak ise... Üzülüyorum napayım, çocuğuma üzülüyorum. Ben de ilk şoku atlattıktan sonra bir şeyler hayal etmeye başlamıştım, heyecanlanmıştım. Öyle durup dururken ağlama dürtüsü geliyor, kendimi frenleyemiyorum. Olmuyor yani.
Ki eşimin böyle davranma nedenleri de bambaşkaymış zaten.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim

Eşinizi boşverin sağlığınıza bakın. Bende sizin haftalara yakın düşük yapmıştım öyle dediğiniz acayip kanama olmadı düştükten sonra da çok çok az kanama oldu 3 4 günde bitti. Aman doktor kontrolünü aksatmayın. Eşinizde nerenin peri prensiymiş acaba. Sanırım hala bebekleri leyleklerin getirdiğine inanıyor.

Benimki hâlâ devam ediyor ya. Doktor daha başka bir sorun olabileceğini düşünüyor.

Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Keşke konuşup birbirinize destek olabilseniz. Birbirinize anlayış gösterin. Zamana bırakın zamanla düzelir inşallah

Benimki hâlâ devam ediyor ya. Doktor daha başka bir sorun olabileceğini düşünüyor.
Ne gibi bir sorun canım açıklamadı mı doktor ? Eşine gelince okudum yorumlarını da kandan rahatsız oldum vs demiş bana açıkçası biraz tuhaf geldi bu tutumu. İyi günde kötü günde sözüne sadık birisi gibi gelmedi bana . Allah korusun daha ciddi bir hastalık olsa bırakıp gidecek bir potansiyel var sanki kendisinde. Bir çocuk düşürmeden tiksinen insan başka bir şey olsa hiç katlanamaz . Bu evlilik değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…