Her Sevda Bir Veda Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Her Sevda Bir Veda dizisi Show TV'de izleyici ilebuluşacak.
Yakışıklı oyuncu Nik Xhelilaj, Kayıp Şehir dizisinin yaratıcısı Tomris Giritlioğlu yeni dizisiyle ekranlarageri dönüyor.
Nik Xhelilaj, Giritlioğlu'nun imzasını taşıyan Kayıp Şehir dizisinde ismini parlatmıştı.
Kadrosunda Cemal Hünal, Nik Xhelilaj, Civan Canova, Defne Halman, Devrim Evin , Demet İyigün gibi oyuncuların bulunduğu ’Her Sevda Bir Veda’nın, bir diğer oyuncusu da Güliz Şirinyan oldu.

Devrim Evin'in duruşunu çok beğeniyorum. çok içli bakışları var. samimi geliyor bana . keşke dizi işine hiç girmeseydi. o kadar yüz arasında sıradanlaşıp kaybolacak

[video=youtube;0FfM4q2rDMo]https://www.youtube.com/watch?v=0FfM4q2rDMo[/video]

[video=youtube;fZf2mpgiWts]https://www.youtube.com/watch?v=fZf2mpgiWts[/video]

3 Şubat Pazartesi.
Dizim de yok o aksam, bekliyorum bakalım nasıl olacak.

Yapımcılığını C Yapım Film'in üstlendiği, kadrosunda, Nik Xheliaj, Elif Atakan, Devrim Evin, Cemal Hünal, Melisa Aslı Pamuk, Gizem Ayaz, Jale Arıkan, Engin Benli, Demet İyigün, Defne Halman, Caner Özyurtlu, Uğur Karabulut, Berna Koraltürk, Güliz Şirinyan, Açelya Elmas, Zeynep Kızıltan ve Civan Canova'nın yer aldığı, Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Her Sevda Bir Veda' bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşacak.

Filiz Kocadağ... Varlıklı bir ailenin biricik kızı... Kayıtsız kalınamayacak güzelliğiyle göz kamaştırıcı genç bir kız... Çabasızca sahip olduğu mükemmel hayatında her şey olması gerektiği gibi akıp gider. Ta ki o kazaya kadar...

Yusuf, Filiz'in aksine yokluğun içinde büyümüş genç bir adamdır. Babası öldürülmüş, annesi kayıplara karışmış... Yusuf bir gecede büyüyen bir çocuktur. Halasına ve kız kardeşine bakmak için durmaksızın çalışan mücadeleci, dürüst bir adamdır.

Yusuf ve Filiz, onları kuşatan düşmanlıkların orta yerinde, birbirleri için zorlu sınavlardan geçecek... Ahir zamanların aşklarına inat... İmkansızlığın kıyısında dokunaklı aşklarını yaşamaya çalışırlar...

Her Sevda Bir Veda, bu akşam saat 20.00'de Show TV'de başlıyor!

$hersevdabirveda.webp

Son düzenleme:
Bu dizinin ben çok tutacağına inanıyorum yalnız inşallah Firuze dizisi gibi ve Saklı Kalan dizisi gibi birden ortalıktan kaybolmaz Show TV seviyor böyle şeyleri çünkü önce izleyicilerini sevindiriyor bir kaç bölüm sonra izleyicilerini üzüyor. Bana göre Her Sevda Bir Veda çok güzel bir dizi olacak umarım yazdıklarım gibi olmaz ve yeni dizi Her Sevda Bir Veda Dizisi izleme keyfini hep beraber yaşarız.

burammmm burammmm aşkkk kokan , aşk adamlarının oynadığı bir diziii çok beğendimmmm

Güzel bir diziye benziyor bakalim devami gelir INSALLAH :12:

Bazı yerlerini kacirdim ama fena degildi... Azade de Yusuf'a aşık galiba..
Güzel günü de aldılar, izlenecek bişey yok pek.

Son düzenleme:
Bu kadarını da beklemiyordum acıkcası,ratingler de 25. olmus :1:

çok güzel bir diziydi ya ben de bazı yerlerini kaçırdım ama izledim çok hoşuma gitti:3: reytinglerde o kadar düşmüş olması şaşırttı tutulmaz galiba bu dizi

ben izledigimde gec yayinlanmisti tekrarimiydi acaba o :26:

Back
X