Her sene aynı şeyi yapan Kv

Baksana bunu yolladı eşime
Çok komik değil mi ya
40 yasında evli barklı adam:KK70:

Gelinlerine cektiren her kaynana bunu paylasir. Ruh hastasi bunlar.
Allah bile diyor evlatlariniz size emanet. Sizin degil. Ama bu cahiller mal gibi goruyorlar cocuklarini.
Dream i tercih etmis mis... Hep ayni kafa ayni laflar.

Sizinkisi kafaya baya takmis. Azimli bosattiracak illa. Burdan oyle gozukuyor.

Şair burada ne demek istemiş hemen açıklayayım:bir oğlu olmalı insanın kambur gibi sırtına binebileceği,bir oğlu olmalı insanın duygu sömürüsüyle hayat enerjisini emip,ömrünü tüketebileceği,bir oğlu olmalı insanın saf sevgiyle değil çıkar ilişkisiyle büyüttüğü vs vs vs bu uzar gider.nasıl bi enerjisi varsa kadının ta buralardan sinir edebiliyor insanı
Ahahah çok iyi tercüme etmişsin
Evet aynen böyle
Benim de foto altına bunları yazasım geldi ama yazamadım :)

Gelinlerine cektiren her kaynana bunu paylasir. Ruh hastasi bunlar.
Allah bile diyor evlatlariniz size emanet. Sizin degil. Ama bu cahiller mal gibi goruyorlar cocuklarini.
Dream i tercih etmis mis... Hep ayni kafa ayni laflar.

Sizinkisi kafaya baya takmis. Azimli bosattiracak illa. Burdan oyle gozukuyor.
Takmış ama facede eşimle olan resimlerimizin altına hep allah daim etsin yzar

Takmış ama facede eşimle olan resimlerimizin altına hep allah daim etsin yzar

Yazar. Yazarlar ...
Kucuk zavalli beyinleriyle ancak boyle entrika cevirme pesindeler.
Disari dogru aman iyi olun icerden de ince ince dokundurmalar..
Ben boylelerine acirdim. Ama aciyinca acinacak hale dusersin. Uzak durmaya calisin.
Kucuk kiskancliklari. Sahiplenmeleri anlarim herdaim. Olabiliyor. İnsanlar egolarina yenik dusebiliyor. Ama nezaman isin icine ikiyuzluluk, entrika giriyor ozaman iyi niyet hic aramayin derim.
Yani icten ice kiskanmak baska, kiskancligi hirsa cevirip evladinin yuvasini bozacak kadar delirmek ve bunun icin caba harcamak bambaska.
Allah oylelerinden korusun bizi.

Yazar. Yazarlar ...
Kucuk zavalli beyinleriyle ancak boyle entrika cevirme pesindeler.
Disari dogru aman iyi olun icerden de ince ince dokundurmalar..
Ben boylelerine acirdim. Ama aciyinca acinacak hale dusersin. Uzak durmaya calisin.
Kucuk kiskancliklari. Sahiplenmeleri anlarim herdaim. Olabiliyor. İnsanlar egolarina yenik dusebiliyor. Ama nezaman isin icine ikiyuzluluk, entrika giriyor ozaman iyi niyet hic aramayin derim.
Yani icten ice kiskanmak baska, kiskancligi hirsa cevirip evladinin yuvasini bozacak kadar delirmek ve bunun icin caba harcamak bambaska.
Allah oylelerinden korusun bizi.
Amin canım
İyi niyetli olmadıklarına eminim zaten artık

A a çok tuhaf. Ikide bi tel kapatması da çok tuhaf. Tamamen psikolojik baskı ama 4 yıl olmus işte işe yaramıyor ne manyak kadın

A a çok tuhaf. Ikide bi tel kapatması da çok tuhaf. Tamamen psikolojik baskı ama 4 yıl olmus işte işe yaramıyor ne manyak kadın
Evet teli kapatır
Bize gelince banyoya gider bi 10 dak durur snr cıkınca burnunu çeker:)
Eşimle onlara gidince komsunun erkek cocuklarına eşimin adi ile hitap eder:KK70:
Çok trajikomik davranısları var.
Uyuz ediyor beni benim de sınavım buymus:)

Yılda sadece bi kez görüşürsün ama o bütün yılın acısını çıkarız .. Bilmez miyim .. Aynı dertten bendede var .. Yuvamız bozulsun diye bekleyen bütün kayinvalideleri Allah â havel ediyorum ..

Yılda sadece bi kez görüşürsün ama o bütün yılın acısını çıkarız .. Bilmez miyim .. Aynı dertten bendede var .. Yuvamız bozulsun diye bekleyen bütün kayinvalideleri Allah â havel ediyorum ..
aynen öyle
o bir iki gün sürekli kendini övüp oğluna düşkünlüğünü anlatmakla geçer
modum düşer gelirim eve
amin

Benim kv yapar boyle ağlanır oğluma çok kırgınım der ama yuzune guler asla kırgınım demez mektup yazıp yazıp bırakıomus bize ölünce okuyalım diye :) duygu sömürüsü yaptıkları oğulları uzerlerine daha fazla düşmeleri için yapıyorlar kanımca.
Senin eşin annesine senden falan şikayet etse bak o zaman feryatları figanları gör sen.
Evliliğinizin iyi gitmesini hazdemiyor istiyor ki boşanın oğluyla yaşasın.

Benim kv yapar boyle ağlanır oğluma çok kırgınım der ama yuzune guler asla kırgınım demez mektup yazıp yazıp bırakıomus bize ölünce okuyalım diye :) duygu sömürüsü yaptıkları oğulları uzerlerine daha fazla düşmeleri için yapıyorlar kanımca.
Senin eşin annesine senden falan şikayet etse bak o zaman feryatları figanları gör sen.
Evliliğinizin iyi gitmesini hazdemiyor istiyor ki boşanın oğluyla yaşasın.
Mektup mu yazıyormuş
Umarım benimki böyle şeyler yapmıyordur:KK70:

Nereden gelıyor akıllarına bunlar
Allahım benim annem de kv ben de görümceyim asla böyle saçmalamayız

Tabiki eşimle bazen gülüşürüz hatta annene boşanıcam desene nasıl sevinir derim .
yüzüne benimki de gülüyor ama tatlı tatlı acındırarak laf sokuyor . ses tonu da çok güzel yumuşak zaten o bakımdan bazen benim bile üzülesim geliyor neredeyse:)

Allah yardımcınız olsun.Ne kayınvalideler var uzaktan bile etkisi var sinir bozmaya :sinirli:

Değişmiyorlar inanın ki. Eşim ailesiyle görüşmüyor, ben daha önceden küsüm. Aradan 4 yıl geçti hiç görüşmediler. Birgün bir tanıdığımıza çat kapı
Hayır eşim asla bana yansıtmaz allah razı olsun
Eşim anlatmaz konustuklarını
Aramaz da zaten
O gün hatta benim bozuldugumu anladı
Ben de kutlayacaktım anneler gününü
Dream da banyoda cıkınca arar seni dedi vermed beni tele eşim

Maşallah Allah bozmasın. Eşinizi taktir ettim. Dengeyi sağlamaya çalışıyor. Sizde duymazdan gelmeye çalışın. Oğlunu takıntı yapmış demekki kendine. Ne derse desin kocanız sizinle evli. Oğlunun sizinle evli olması gerçeği ne derse desin değişmeyecek.

Kızlar merhaba,
Takılmayayım diyorum ama artık 4 senedir her sene aynı şeyi yapıyor kv dem deli oluyorum.
Kv ile başka şehirdeyiz.

4 yıl oldu evleneli.
Eşim benim yaşadığım şehire geldi burada düzen kurduk.
Eşim benimle evlenmek istediği zaman kv aylarca tavır aldı , ailece eşime trip attılar
( annesi- babası - ablası ve yeğenleri , hepsi aynı evde yaşıyorlar)

ne aradılar ne sordular , evlendik evimize 3-4 ay sonra annesi kalktı bizim davetimizle geldi,
bu süreç içersinde eşim her aradığında sen beni değil , deram ı tercih ettin diye sitemde bulundu annesi eşime.

sen de evlendin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı diye söylendi hep.

biz evlenirken eşimin arabasının ruhsatını, anahtarınmı sakladı kv ve 3 seneye yakın vermedi.

ama bu süre içinde her telefon konusmamızda oğlum benim en kıymetlimdir diye ağladı durdu telefonda.

maddi bir beklentim yok ama manevi yönden farklı bir şehirde düzek kuran evladını bile aramadı sormadı.ablası ve babası da aynı şekilde.

ama lafa gelince kv hep ağlar ve oğlum benim en değerlimdir der.

ama eşime hiçbir zor zamanında desteği olmamıstır , evlendik ortalarda yoktu hiç,
eşim işsiz kaldı evlendikten birkaç ay sonra yine ne aradılar ne sordular,

ben başta annesidir alışır, düzene girer dedim ama her telefon görüşmelerinde eşime benim için saçmasapan seyler söylediklerini duyardım .
eşim de kapatırdı telefonu sinirlenirdi .
aramız ben gercek yuzlerını gördükten sonra hiç iyi olmadı
iki taraf da birbirini mecbur biraraya geldiğimizde idare eder senede 1-2 gün görüşülür ve diyaloğumuz biter

kv hep ağlar moddadır,
ben yanlızım , sen de evlendin , kimseye güvenim kalmadı , babana birsey olsa bana kim bakar vs vs vssssss.

60 yasında , platese giden, çeşitli aktivitelere katılan , yüzmeye giden , şehir şehir gezen , kendi maaşı geliri olan bir kadın kendisi.

her sene eşim anneler gunu için aradığında kv telefonu açar ve önce bir bununu çeker , ağlıyor gibi yapar.
sonra konusamayacağım oğlum der,
kapa ben senı ararım musaıt olunca der ve çat dıye eşimin suratına kapar:)
sonra kendı arar , kanadım kırık der annesi, evlendin beni bıraktın ben burda yanlızım kimsem yok der ağlıyor gibi yapar ve birdaha kapatır teli, 5 dak sonra yine arar ve şikayet eder durur.

sen bizi bıraktın gittin, sen annelik nedir bilmezsin gibi sinir bozucu konuşur.
eşim de bu sene artık sinirlendi, yanlız değilsin kocan var , kızın var iki torunun var dedi.
sen yoksun ama hiçbir zaman olmayacaksın dedi annesi kapadı.

ya kızlar deli oluyorum.
bu kadın gercekten eşime fedakar iyi bir anne olsa, düşünse etse tamam diyeceğim
ama hep düşmemizi beklediler,
insan öz evladının arabasını evlendi diye saklar , zorluk çeksin boşansın diye bekler mi.
eşim bekar evinde maddi yönden çok iyi şartlarda idi.
ailesinin durumu çok çok iyi
evlenınce tabiki aileden destek alamadı
ailesi hep bunu eşimin yüzüne vurdu, yapamayacaksın , geri geleceksin , ne kadar sürecek ki evliliğin falan dediler.
ama bunu da öyle güzel ifade ederler ki, ,işte sen bizi bıraktın diye biz sana kırgınız falan derler.

bunun yanında kv benim yüzüme, güzel kızım der, oğlum çok şanslı senin gibi bir eşi olduğu için falan der.

dün artık iyice sinirlendim , napıcam ben bu kadınla
farklı şehirdeyiz senede 2-3 gün görsem de yanında huzurlu olamıyorum, sesini duydugumda bile cinlerim tepeme geliyor.

sadece içimdekileri anlatmak istedim , bunu dert edinmiyorum pek ama böyle bazen tahammül edemediğim zamanlar oluyor
sürekli bir duygu sömürüsü hali..............
Aman ne takiliyorsun, ben senin anlattiklarin ne ki, daha büyük sorunlar kendi annemle yaşadık.
Eşime artık terbiyesizlik yapmaya başladı.
Hadi bi iki üç beş on onbeş derken baktım olacak gibi değil neler neler...
Kendi annemle görüşmüyorum. İnan nefret geldi o derece.
İçim bazen yumuşuyor ama inan olacak gibi degil.
Hayatımda gayet güzel devam ediyor.
Eşin de seni zorlamıyormuş stres yapacak bişey yok ortada.
Maalesef bazı annelerin icine şeytan kaçıyor galiba.

Değişmiyorlar inanın ki. Eşim ailesiyle görüşmüyor, ben daha önceden küsüm. Aradan 4 yıl geçti hiç görüşmediler. Birgün bir tanıdığımıza çat kapı

Maşallah Allah bozmasın. Eşinizi taktir ettim. Dengeyi sağlamaya çalışıyor. Sizde duymazdan gelmeye çalışın. Oğlunu takıntı yapmış demekki kendine. Ne derse desin kocanız sizinle evli. Oğlunun sizinle evli olması gerçeği ne derse desin değişmeyecek.
değişmeyecek evet ama sanki eşim bana emanet yolladıgı bir cocukmus gbi davranıyor kv dem
buna sinir oluyorum
mesela hsonu eşimle tv izliyoruz film falan , annesi aradığında eşime sürekli
sesin kötü geliyor oğlum diyor annesi
eşim de yok birseyim film izliyorduk diyor
yok yok kötü geliyor annenim ben anlarım diyor annesi.
ya inan gercekten düşünse etse bu kadar takılmayacağım.
ama hep gösteriş bi acındırma hali
bu kadar düşünen eden insan evladının zor zamanlarında yanında olmaz mıydı.
manevi olarak diyorum maddi değil.

eşim iyiyim anne yok birsey dedikçe
varrrr saklıyorsun neyin var anlat annene diyor

ve benim tüm tadım kaçıyor
4 senedir kv her aradığında açılış muhabbeti budur eşimle arasındaki

eşim idare ediyor geçiştiriyor yok birseyım dıyor ama birdahaki sefere eşim anne burası benim evim neyim olacak, ben burda bir akrabanın yanına geçici kalmaya gelen 10 yasındakı cocuk değilim demezse olay cıkaracağım ya da teli elinden alıp ben söyleyeceğim.
sıktı çünkü artık cidden.

Aman ne takiliyorsun, ben senin anlattiklarin ne ki, daha büyük sorunlar kendi annemle yaşadık.
Eşime artık terbiyesizlik yapmaya başladı.
Hadi bi iki üç beş on onbeş derken baktım olacak gibi değil neler neler...
Kendi annemle görüşmüyorum. İnan nefret geldi o derece.
İçim bazen yumuşuyor ama inan olacak gibi degil.
Hayatımda gayet güzel devam ediyor.
Eşin de seni zorlamıyormuş stres yapacak bişey yok ortada.
Maalesef bazı annelerin icine şeytan kaçıyor galiba.
evet senin öz annen, üzüldüm canım senin adına:KK43:

Benim yengemin erkek kardeşi vardı o evlenince annesi ağla ağla ölmüştü vay evladım vay gitti beni bıraktı diye, sonra eşi rahmetli oldu üstüne oğlu boşandı geldi. Şimdi ah yalnız olsam elim kolum bağlı evde oğlan var diye söylenip duruyor.
Bebekler annesini ilk önce kendi uzvu sanıyormuş, yavaş yavaş tabi bu süreç mantıklı yürütülürse bağımsız birey olduklarının farkına varıyorlarmış. Bazen de tam tersi oluyor işte. Eşiniz de konuşsa siz de konuşsanız bir çözüm olmaz bence. En fazla eşiniz ti ye alabilir. Telefonu açar açmaz Anne sen ağla bi öyle arayım, ay anne dur dizi izliyorum reklama girsin sen De bu ara duygularını yatıştır konuşalım fln diye gülerek kapatsın :)

X