Her şehire gelebilen dünya tatlısı fotografçı..

cillibom

DEMİR 19/11/2014
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.381
995
448
Arkadaşlar merhaba..
Normalde siteyi sürekli okuyorum takip ediyorum ama bu ilk konum ve ilk yazım :) sanırım devamı da gelecek
24 haziranda Bursa'da, 7 temmmuzda Antalay'da düğünüm var. Anlaştığım fotografçıyı sizinle paylaşmak istedim..
4 tane arkadaşım kendisiyle çalıştı, düğünlerde hep beraberdik, dünya tatlısıdır ve en önemlisi çok rahattır. Bilginiz olsun istedim ''aylin çiftçi demir'' ilgilenenler olursa seve seve yardım ederim..

Son düzenleme:
Canım link vermişsin gözükmüyor, isimini yazarsan daha iyi olur. Bende fotoğrafçı arıyorum.

cok güzel gerçekten cok beğendim :)) bu sene inşallah nasip olursa benimde düğünüm var ve dıs mekan fotografı düşünüyoruz.

Bulamadım canım en son serhan budak' a mail attım fiyatta çok uygun çokta ii birine benziyor ama onunda sitesindeki fotolardan hiç bir şey anlaşılmıyor :84:

Ben serhan budakim studyosuna gittim canim calismalari baya iyi hatta gitmisken damatligida halleetik damatin fotografcisi kendi sitede olmayan fotograflarida var zaten calismalari cok iyi istersen telefonunu yollim canim ayrintili gorus zaten cok ilgili biri butun taleplere yardimci olmaya calisiyo

Canım serhan bey çekime tek mi geliyor yoksa yanında asistanı vs oluyormuymuş????

Asistanıyla canım yani şöle kız arkdasıda mimar sinan fotoğrafçılık mezunuymuş hemde asistanlıgını yapıomuş, çekim anlarının kamera kaydıylada o ilgileniyomus zaten, ben sevdim baya memnun kaldım

selam kızlar bende araştırırken youtube de birinin yaptığı düğünle alakalı videolara rastladım ve bayıldım gerçekten. evlenmiş olmasaydım arar görüşürdüm ama benden geçti artık :) belki bi faydam olur. youtube ye xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Merhaba kızlar bu yukarıdaki kullanıcının yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum verdiği gizli linklerdeki fotoğrafçıyı nasıl tavsiye ettiğine inanmıyordum taaki bu fotoğrafçınınkendisi yada bir yakını olduğunu anlayana kadar!! işte size bu kullanıcının daha önceki cevaplara vermiş olduğu aynı linkler ama farklı cevaplar, bence başkasının ağzından kendini tavsiye edeceğine direkt bu linkte benim çalışmalarım var bir bakın desen bence daha samimi olurdu bu iş
------------------------------------
deşifre 1
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

deşifre 2
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

çok komik çooook

Son düzenleme:

Isin ilgincide bu sarlatan da bilmem kac renk diye bir studyoda calisiyor. Kendilerini aradigimda biz 7-8 kisiyiz bu terbiyesizligi kim yapti bilemiyoruz diye utanmadan da yalan soyledi.

Bu dugun fotografcilari bu kadar mi ayaga dustu ? Birbirlerini yakaliyorlar sahte profiller aciyorlar...

Bu da ayri bir komedyen ....

cümlelere bir bakın miş muş

yemedik....

site yönetiminde sert dilli bir biri ? insan yorum yapmaya korkar :)

site yönetiminde sert dilli bir biri ? insan yorum yapmaya korkar :)

ama anladıkları dil bu :) defalarca uyardık insanlar tecrübelerini paylaşsın diye ama bu sahtekarlar sanki sözde bu fotografçılara gitmiş gibi atıp tutmuşlar :) afferim ne güzel yazmışsınız mı demeliydik... Daha da kötüsü aslında onlar açısından kötü iki fotografçıda birbirine kendini öneriyor.....

benim korkulacak birşeyim olduğundan değil de lafın gelişi. yönetim gerçekten sıkı çalışıyormuş. bu kadar bilgiye nasıl ulaşıyorsunuz vay bee.
forum sitelerinde genelde bu kadar istikrarlı bir çalışma görmemiştim. şaşırdım sadece
yönetimin sivri dilli olması da bazı şeylerin caydırcı olması açısından iyidir

ayy inanmıyorum ben şimdi onlarla çalışan bir kız diye fotografcıların ta kendisiyle mi konuşmuşum şaka gibi yaa

Bu da ayri bir komedyen ....

cümlelere bir bakın miş muş

yemedik....

bahsedilen fotografcinin sitesindeki fotograflarin bir kismi sagdan soldan toplama gibi. link koyamiyorum ama "print screen" ile fotolari google image aramada ararsaniz gercek sahiplerini bulabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…