Canım link vermişsin gözükmüyor, isimini yazarsan daha iyi olur. Bende fotoğrafçı arıyorum.
Canım sen bulamadınmı hala?
Bulamadım canım en son serhan budak' a mail attım fiyatta çok uygun çokta ii birine benziyor ama onunda sitesindeki fotolardan hiç bir şey anlaşılmıyor :84:
Canım serhan bey çekime tek mi geliyor yoksa yanında asistanı vs oluyormuymuş????
selam kızlar bende araştırırken youtube de birinin yaptığı düğünle alakalı videolara rastladım ve bayıldım gerçekten. evlenmiş olmasaydım arar görüşürdüm ama benden geçti artık :) belki bi faydam olur. youtube xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Merhaba kızlar bu yukarıdaki kullanıcının yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum verdiği gizli linklerdeki fotoğrafçıyı nasıl tavsiye ettiğine inanmıyordum taaki bu fotoğrafçınınkendisi yada bir yakını olduğunu anlayana kadar!! işte size bu kullanıcının daha önceki cevaplara vermiş olduğu aynı linkler ama farklı cevaplar, bence başkasının ağzından kendini tavsiye edeceğine direkt bu linkte benim çalışmalarım var bir bakın desen bence daha samimi olurdu bu iş
------------------------------------
deşifre 1
xxxxxxx
deşifre 2
xxxxxx
çok komik çooook
Asistanıyla canım yani şöle kız arkdasıda mimar sinan fotoğrafçılık mezunuymuş hemde asistanlıgını yapıomuş, çekim anlarının kamera kaydıylada o ilgileniyomus zaten, ben sevdim baya memnun kaldım
site yönetiminde sert dilli bir biri ? insan yorum yapmaya korkar :)
ama anladıkları dil bu :) defalarca uyardık insanlar tecrübelerini paylaşsın diye ama bu sahtekarlar sanki sözde bu fotografçılara gitmiş gibi atıp tutmuşlar :) afferim ne güzel yazmışsınız mı demeliydik... Daha da kötüsü aslında onlar açısından kötü iki fotografçıda birbirine kendini öneriyor.....
Merhaba kızlar bu yukarıdaki kullanıcının yazdıklarını uzun zamandır takip ediyorum verdiği gizli linklerdeki fotoğrafçıyı nasıl tavsiye ettiğine inanmıyordum taaki bu fotoğrafçınınkendisi yada bir yakını olduğunu anlayana kadar!! işte size bu kullanıcının daha önceki cevaplara vermiş olduğu aynı linkler ama farklı cevaplar, bence başkasının ağzından kendini tavsiye edeceğine direkt bu linkte benim çalışmalarım var bir bakın desen bence daha samimi olurdu bu iş
QUOTE]
Bu fotoğrafçıyı nasıl tavsiye ettiğine inanamıyordum derken ne demek istediniz ki?? Ben de tavsiye ederim bende nunla çalıştım. Ayrıca reklam amaçlı bi üye değilim. Eylülde düğünüm oldu. Ve resul hastürk yani ay-tüm'ün tawsiye ettiği fotoğrafçıyla çalıştım. Hem kişiliğini, hem çekimlerini, ilgisini ve uygun fiyatlı olmasını göz önüne alarak gayet memnun kaldığım bi albümüm oldu. İsteseniz albümümden fotolarıma bakabilirsin. Zevk meselesi tabi ama nasıl tavsiye ettiğine inanamıyorum diyerek onunla çalışanlarıda ezmeyelim lütfen değilmii
Bu da ayri bir komedyen ....
cümlelere bir bakın miş muş
yemedik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?