Her Saniyem Kilomu Düşünmekle Geçiyor

uzun uzun yazmışsınız, işin fiziksel kısmını, psikolojik kısmını açıklamışsınız, çok teşekkür ederim.
ameliyat kararını almak da büyük irade gerektiyor sizi tebrik ederim.

gebelik ne zaman düşünüyorsunuz? doktorunuz bekleme süresi koydu mu?
Faydası olmuştur umarım.Benim doktorum en az 1 yıl beklememi istedi ama genelde doktorların çoğu 18 ay bekleyin diyorlar.Bir doktor duydum sadece 6 ay bekle diyen.Ben bu ay korunmayı bıraktım folic asit almaya başladım.Gerisi kısmet diyorum.Çünkü hamilelikte istediğiniz zamanda olmuyor.İlk hamileliğimi 2 yıl bekledik.2.si 9 ay sonra oldu.Bakalım bunu göreceğiz artık.
Ameliyat sonrası erken dönemde hamile kalanların kimisi bu süreci çok rahat atlatırken kimisinde bebek büyüdükçe mideye baskı yapmış ve çok ağrı çekmişler, o yüzden çok acele etmekte istemiyorum.

Nil karaibrahimgilin bir arkadasi ameliyat yüzünden öldü . Dikkat edin , iyi doktorlara basvurun lütfen

Ben diğerleri gibi düşünmüyorum. Her ameliyatın riski vardır bir burun ameliyatı. Hatta sezeryan. Sağlıkçı bir insan olarak söyleyebilirim ki kilonun neden kaynaklandığını araştır bir dahiliye doktoruna baktır şeker kolestrol varmı yada belki troit. He yok diyelim ki kilonu büyük ihtimalle yemeyerek vermişssindir ve inan ymeyerek verilen kilolar hemen geri alınır. Sun şunu düşünmelisin ben kaç yaşından beri kiloluyum? Eger kendini bildin bileli kilo problemin varsa bu hastalık. Yani diyetle şunla bunla çzülebilecek bir şey degil.

Ameliyata gelince ameliyat dedigim gibi risklidir ve her ameliyattan sonra 1 yık cocuk yapamazsın zaten. Ben bunu tüp mide ameliyatını örnek göstererek sözliyicem cünkü digerlerine güvenmiyorum. O ameliyatla hayatı değişen bir çok insan var.

He ölen yok mu oda var.

Ama sünü düşünmelisiniz inanın dogum sırasında da ölen var. Sezeryanda da. Apandist gibi küçük bir ameliyatta da. Önemli olan iyi bir doktora yaptırmak ameliyatı.

X