Ameliyat kesinlikle son çözüm olmalı..bak bi kere 75 e dusmussun yine yapabilirsin...
cok kısa degılsın 80e ınsen bıle cok farkeder 160 malesef benim boyum cok kotu duruyor kılo bende calısıyomusun ben 1 haftadır sunu yapıyorum cocugum var sureklı bı hareket var ama duzgun spor yapamıyorum belime sabah kalkınca strec doluyorum yada korsede olur ınanılmaz terletıyor evdeki normal aktıvıteyle bıle cok terlıyor o bolge 2 cm ıncelme oldu 1 haftada sıkı olmakta onemlı
Canim konuşmak yasak mı bilemiyorum inş değildir. ..apranxx cevabın için teşekkür ederim.
Niye son çözüm olmalı sence? Çok riskli bir ameliyat da değil bildiğim kadarıyla.
apranxx cevabın için teşekkür ederim.
Niye son çözüm olmalı sence? Çok riskli bir ameliyat da değil bildiğim kadarıyla.
160 boy 72 kılo benım hamilelik ve emzırme alınan kiloları verememe hamile kaldıgım kıloya dusmek hedefım 65 yani işte bi ara denedim 78den 72 ye dustum sonra durdu bende bıraktım dıyetı ramazandan sonra yıne baslıcam ınsallah kurban bayramına 65 olurum
Nasil degil? Bugun haberlerde mide kuculktme ameliyati olup olen genc kizi okumadiniz sanirim.
merhaba gittim en fazla 5 6 kilo verdikten sonra bir ileri bir geri moduna dönüyorum ne yazık ki.Merhaba daha once diyetisyene gittinizmi
Bence diyetisyenden önce pskologa gitmelisiniz. Bende aynı durumdayım, sabah akşam kilo düşünüyorum, doyunca diyete başlıyorum açken silip süpürüyorum :). Biriyle karşılaşınca hep kendimi kilo yönünden kıyaslayıp insanları sadece kilolarıyla görür olmuştum.İki üç seanstır gidiyorum biraz rahatlama oldu, artık çok kafama takmamaya başladım ama tabi diyete de başlamadım. Şu süreçte kendini rahatlatman önemli dedi pskolog. Daha zamanı var yani en azından takıntı boyutundan indirip kilo vereceğime inanmam gerekiyor.
Ameliyatı asla önermem, akrabam yaptırdı, zorlu bir süreç. Kendisi de diyor ki bu iş böyle olmaz, kimseye tavsiye etmiyorum diyor.Nolursa olsun ameliyat, doktorumuz bıçak değen her ameliyatta risk vardır demişti, bu riski almaya değmez bence. Aynı kiloyu 6 ayda değil belki 1 senede verirsin ama verirsin neticede sağlıklı bir şekilde 50 kilo veren tanıyorum kendisi diyet ve spor yaparak.
Velhasıl ameliyatı düşünme, pskologa git derim ben. Allahta yardımcın olsun kilolu olmak çok zor annıyorum seni :/