• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Her salyangoz kremine inanmayın!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

angelandsun

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
2
0
16
İstanbul
kızlar merhaba uzun zamandır siyah nokta ve sivilce konusunda çok çektim ve çekmeye devam ediyorum. daha önceleri dove sabun ve kükürtlü sabunlar kullanarak cildimi kurutuyordum ve bunu sürekli tekrarlamadığım zaman yine eskisi gibi oluyordu. ablamın düğünü yaklaştı ve sanki her şeye inat sivilcelerim de artmaya başlamıştı. doktora gittim durumu anlattım dove kullanmaya başladığımı söyledim. aciliyetin farkında olan doktor bana çok ağır yan etkileri olan bir ilaç yazdı kullanmak istemedim ve bana ne kullandığımı sordu. dove sabun yanında bir de organix isimli bir salyangoz kremi kullanıyordum. kremi kesmemi yan etki yapabileceğini söyledi. Kestikten sonra yavaş yavaş cildim toparlanmaya başladı. daha önceleri benzer fiyata bimde satılan farklı bir ürün kullanmıştım onun ciddi faydası olmuştu fakat bim müşteri ilişkileri çok kötü olduğu için bim den almadım bir daha.

kısacası A101de satılan organix isimli ürünün hiçbir faydası olmuyor aksine cildi daha da kurutuyor bana olan etkisi bu tavsiye etmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back