• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama her röfleden sonra cila yapılır mı yardımm lütfen

ece11

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
71
3
286
Hatay
arkadaşlar bi hafta önce saçıma röfle yaptırdım.rengini beğenmedim böyle yol yol duruyor.ve doğal durmuyor.arada hafif kızıllıklar var.çiğ duruyor.röfle yapan arkadaşlar siz röfleden sonra mutlaka cila yaptırıyormusunuz.cila rengi değiştiriyor mu ya da röfleyi güzelleştiriyor mu sizce yardım lütfen...benim kuaför gerek olmadığını söyledi ama güvenemiyorum ona

rengi güzel tutmazsa cila atılabilir. oda çiğliği alıp biraz koyultma amaçlı kullanılabilir.

teşekkürler..röfle yapan arkadaşlar siz cila attırıyormusunuz.cila rengi koyulaştırıyormu.renk açan türleride var mı acaba yardım

eğer röflen çok sık değilse yol yol durur.cila da ise röfle atılmamış yerlerin rengi ve dip rengin biraz kırılır.renk birbirine yaklaşır.ben röfelemi hep cila yaptırarak kullanırım daha doğal duruyo gibi geliyo bana.çok takma kafana gözün alışır yakında hem röfle yıkandıkça zaman geçtikçe güzelleşir...

teşekkürler arkadaşalr cila attırdım saçıma kuaför niye bu kadar direndi yapmamak için anlamadım.saçım çok daha doğal duruyor ve renk farklılıkları yok oldu.renk yumuşadı böyle sert durmuyor.bence her röfleden sonra cila yapılmalı.

Back