• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Renkten Gelin Buketleri

chikuleta

nişanlı:)
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
206
0
96
38
İstanbul
Her Renkten Gelin Buketleri Gelin Buketleri[/CENTER][/B]

Gelinin en güzel aksesuarı çiçekler...gelin buketi. Sade bir gelinlik giyecekseniz fotoğraflarınıza biraz renk katmak için kırmızı ağırlıklı çiçekler, iki dal orkide veya gül destesi hazırlatabilirsiniz. Kalıcı olması için yapma çiçeklerden oluşan bir buket tercih etmeyin, taze çiçekler her zaman daha zarif ve doğal duruyor. Gelin buketi seçiminizi gelinliğinize, tarzınıza, boyunuza, saç modelinize uygun olarak seçebilirsiniz. Buket değişik şekillerde taşınabiliyor; örneğin sağ elde aşağı sarkıtarak, sol elde buketi verev yukarı doğru tutarak ortada iki eli buluşturarak...

Gelin buketinin çok yumuşak ve natürel bir şekilde elbisenin özelliklerini örtmeden taşınması gerekiyor. Uzun boylu bir gelin yere doğru sarkan bir buketi taşıyabilir, fakat minyon bir gelinin küçük, derli toplu bir buket taşıması daha uygundur.

PEMBE
GELİN BUKETLERİ

pbuket1.jpg

pbuket6.jpg

pbuket7.jpg

pbuket8.jpg

BEYAZ VE EKRU
GELİN BUKETLERİ

minigaleri_23.gif

beyazbuket2.jpg

beyazbuket3.jpg

beyazbuket7.jpg

MOR, MAVİ VE
KARIŞIK RENKLİ
GELİN BUKETLERİ

mmrbuket1.jpg

mmrbuket2.jpg

mmrbuket3.jpg

mmrbuket6.jpg

mmrbuket9.jpg

SARI, TURUNCU VE KIRMIZI
GELİN BUKETLERİ

kbuket1.jpg

kbuket3.jpg

kbuket5.jpg

kbuket7.jpg

kbuket11.jpg

ben papatya düşünüyorum. hem beyazlığıyla gelinliğe de uyar...

Bende papatya düşünüyorum canım. Kır düğünü olacak papatyadan taç olacak çiçekte papatya istiyorum ama gerçek gibi görünen yapay çiçeklerden olsun istiyorum. kalıcı olsun saklayayım diye ama nerde yapılıyor bulamadım internette. sizin varmı tavsiyeni?

Bende papatya düşünüyorum canım. Kır düğünü olacak papatyadan taç olacak çiçekte papatya istiyorum ama gerçek gibi görünen yapay çiçeklerden olsun istiyorum. kalıcı olsun saklayayım diye ama nerde yapılıyor bulamadım internette. sizin varmı tavsiyeni?

selam;

Eminönü Mısır Çarşısından yuraı doğru çıkarken sol tarafta yapma çiçekçi var. Harika buketler hazırlıyorlar. Tavsiye ederim. Bende renk konusunda kararsızım, kararımı versem hemen çiçeğim içinde gideceğim. Gerçi düğünüm ekimde kısmetse ama çok mu acele ediyorummmmm:uhm:

bende beyazı çokk seviyorum daha asil...tabi kremde olabilir eğer gelinlik kırık beyazsa odda çok hoş olur

ben renkli buketlere bayılıyorummmm :)) hem fotoğrafta da çok iyi duruyolarmışş o yüzden ben kesinlikle renkli buket hazırlıycam kendimee yapay çiçeklerdenn :)))

Back