******her renk tayt arıyorum*******/bulunmuştur..

bi tane daha tayt var siyah leopar gibi ama jarse tarzi istemedigin icin eklemedim,şu siyah beyaz olanlar da taytla çok güzel duruyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepsi çok güzeller fiyatları ve bedenleri nedir?
Kotta dar paçamı likralımı beden nedir birde beli düğme kapalı iken kaç cm?

Hepsi çok güzeller fiyatları ve bedenleri nedir?
Kotta dar paçamı likralımı beden nedir birde beli düğme kapalı iken kaç cm?

canım kot değil o kot görünümlü tayt 7.50 tl kız resimli olan da 7.50 diğer ikisi de 15 tl xl yaziyo ama l ye de olur tayt da 42ye kadar olur,kot pantolon dusunursen şunlar boru paça bikere falan giyilmiş 40 beden 15 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401354109473.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 71
  • $1401354123703.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 69

Canım ilgin için teşekkür ederim çok güzelmiş ürünlerim ama fiyatlar benim için fazla iyi satışlar

Cnm bndede giyilmemis pirrcardn kot tayt var 15 tldn verrm m l beden olmadi bana l xl aldm snra 42 44 bedenm etiketi kopardigm icin iade edemedim

Eklentiler

• $1401382090095.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 74

lovely almayacaksa bunların bide benim beğendiğim yeşil gömleğin bidee lazerli derili bi bluz vardı fiyatlarını söylermisin cnmm:)) hangileri bana olur?? boyları uzunmuydu srmuştum ama unuttum.. kampanya yapmışsın faydalanmak gerek:)) ama önce lovelye soralımm:)))

Cnm lovely kedili olanı aldı diğer ikisi duruyor boyları uzun taytlık
Lazer ile yeşil gömlek satıldı ama canm😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Merhaba dolaba baktım ama bulamadım :/ nerede acaba hiç bir fikrim yok, o yüzden sadece mavi tayt satışta...

Bende çok beğendim inşallah bedenide uyar parka çıkarken tayt tişört rahat oluyor bücürün peşinde koştururken :)))

hee yaa çok rahat oluyo:)) ben gerçi parka çıkmazkende tayt tshirt bide senden aldığım muhhhteşem mor pantolonumla takıldığım içinn:))))))) her giydiğimde sana dua ediyorum valla:)))bide kardeşim demezmi seni çok zayıf göstermiş diyee:)))))artık hiiçç çıkarmıycam galiba:)))))) seviyorum senii lovelyymm:)))hade kaçtım ben beren haallaa ayakta:))iyi gecelerrr

Son düzenleme:

Güle güle kullan canım benim birde nereden aldığımı hatırlayabilseydim iyiydi hedyemi gelmişti yoksa
Tmam canım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…