******her renk tayt arıyorum*******/bulunmuştur..

Evet canm dantel detayı var istersen cm olarak ölçebilirim danteli.
Kilo olarak olur bende 1.65 boydayım tam oluyor
Şimdi saks olan yazın giyersin normal likralı tayt modeli klasik bildiklerimizden parlak tayt daha kalın baharlık ve kışa daha uygn diyebilirim
Ama saks,yılan derisi ve ilk eklediğim pantolon modelli taytı tişört ile yazn kullanırsn ben kullandm
Bu taytları en fazla 1-2 kez giydim giymedim diyebilirim hala yesyeniler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dantelli olan kalsın emin olmak için sordum dantelliyi giyemem daha spor olsun istiyorumda

bu aşağıdaki ikisi aynı tayt dimi farklı fotoları biri bu beğendiklerimin

Eki Görüntüle 1134968 Eki Görüntüle 1134969

Diğeri bu saks mavi olan
Eki Görüntüle 1134971
birde bu

Eki Görüntüle 1134972

Bunların fiyatları nedir?

Evet canm aynı model arkasını çekmiştim birde .En alttakide paralak haşd olan toplamda 30 tl canm

Evet canm aynı model arkasını çekmiştim birde .En alttakide paralak haşd olan toplamda 30 tl canm

Tayt ile kullanmak için tişörtlerim de bunlar var

Bu tişört penye değil ama çok rahat kumaşı var

Kararsız kaldım ilk modelde kararım kesin o 10 tlmi
Yılan derisi görünümlünün üzerinde olduğu bir foto varmı nasıl duruyor çok merak ediyorum müsayit bir zamanda deneyerek foto çekme imkanın olurmu?

İçime sinmeye siniyor rengini çok çok beğendim ama işte bedende tereddüt ediyorum alıpta elimde kalsın istemem
Elinizde salaş tişört bluz varmı baskılı saks mavi taytla birlikte alabileceğim?

Ben sayfaya eklemiştim saks mavisi taytla uygun olabilecek 4justice arkadaşımdan aldığım beyaz bluz var 38-40 beden salaş. Sayfama eklediklerim dışında şu an başka ekleyeceğim yok maalesef ama o beyaz bluz taytla çok hoş olur

O beyaz buluz un modeli gibi olanlar bana yakışmıyor hamile gibi oluyorumBluz güzel ama ben birazcıkın şişkoyum sanıırm

Ben sana nazaran daha kiloluyum şuan yeni doğum yaptm çnki çektim bu kiloda😃ama sende daha zarif durur.Dantel cm 2 bu arada

Tişörtün etiketi sökülmüş ama M/Lidi aldığımda hatta silinmiş etiketi ekledim.Evet 10 tl canm beğendiğin ilk model

O beyaz buluz un modeli gibi olanlar bana yakışmıyor hamile gibi oluyorumBluz güzel ama ben birazcıkın şişkoyum sanıırm

Hmm anladım malesef başka ekleyeceğim bluz yok şimdilik.. :)
Gri'yi bulamadım internetten resmini yarın gündüz gözüyle indiricem hurçları bakıcam.
Ama elimde bir de bu taytın aynısı var düşünürseniz

Canım bu benim için çok ince bunu rahat kullamam ama saks maviyi almak istiyorum onu bana ayırabilirmisin yarın griyede bakarım duruma göre ya ikisini yada tek maviyi alırım.

tayt tipi çok çok rahat esnek bi likralı kot var elimde canım resmini atabilirim istersen 38-40 beden fakat 20 tl

Canım bu benim için çok ince bunu rahat kullamam ama saks maviyi almak istiyorum onu bana ayırabilirmisin yarın griyede bakarım duruma göre ya ikisini yada tek maviyi alırım.

Karışıklıkmı oldu benmi yalnş anladm kızmar saks mavisi benm ürünüm nutiş sendedemi var aynısı benmi kaçrdm bişeyi kızlar😄

Yok canım karışıklık yok nutelladan bir hafta kadar önce beğendiğim bir saks mavi vardı o ayrı

bi tane daha tayt var siyah leopar gibi ama jarse tarzi istemedigin icin eklemedim,şu siyah beyaz olanlar da taytla çok güzel duruyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401316907946.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $1401316922745.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $1401316936060.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 90
  • $1401316962405.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…