- Konu Sahibi rafadantayfa
-
Canım yılan derisi gibi olanın paçalarında dantel detayımı var?
En sondaki parlak siyah ve saks mavi olanların kumaşı nasıl yazın giyilirmi penye tayt değil dimi malum kilolar varsa çok ince penye taytlarda hoş bir görüntü oluşmuyorFiyatları nedir?
Ben 62 kiloyum boyumda 1.62 olurlarmı bana
Peki :) Hala duruyor o pantolon kısmet dediğiniz gibi :)
Azıcık sığabileceğime inansam alıcamda bu ara biraz şiştim sanki
Evet canm dantel detayı var istersen cm olarak ölçebilirim danteli.
Kilo olarak olur bende 1.65 boydayım tam oluyor
Şimdi saks olan yazın giyersin normal likralı tayt modeli klasik bildiklerimizden parlak tayt daha kalın baharlık ve kışa daha uygn diyebilirim
Ama saks,yılan derisi ve ilk eklediğim pantolon modelli taytı tişört ile yazn kullanırsn ben kullandm
Bu taytları en fazla 1-2 kez giydim giymedim diyebilirim hala yesyeniler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esnek bir pantolon ama likralıyine de tabi içinize sinmesi önemli
Dantelli olan kalsın emin olmak için sordum dantelliyi giyemem daha spor olsun istiyorumda
bu aşağıdaki ikisi aynı tayt dimi farklı fotoları biri bu beğendiklerimin
Eki Görüntüle 1134968 Eki Görüntüle 1134969
Diğeri bu saks mavi olan
Eki Görüntüle 1134971
birde bu
Eki Görüntüle 1134972
Bunların fiyatları nedir?
Evet canm aynı model arkasını çekmiştim birde .En alttakide paralak haşd olan toplamda 30 tl canm
Evet canm aynı model arkasını çekmiştim birde .En alttakide paralak haşd olan toplamda 30 tl canm
Tayt ile kullanmak için tişörtlerim de bunlar var
Eki Görüntüle 1134974 Eki Görüntüle 1134975
Eki Görüntüle 1134976 Eki Görüntüle 1134978
Bu tişört penye değil ama çok rahat kumaşı var
Eki Görüntüle 1134980 Eki Görüntüle 1134981
İçime sinmeye siniyor rengini çok çok beğendim ama işte bedende tereddüt ediyorum alıpta elimde kalsın istemem
Elinizde salaş tişört bluz varmı baskılı saks mavi taytla birlikte alabileceğim?
Ben sayfaya eklemiştim saks mavisi taytla uygun olabilecek 4justice arkadaşımdan aldığım beyaz bluz var 38-40 beden salaş. Sayfama eklediklerim dışında şu an başka ekleyeceğim yok maalesefama o beyaz bluz taytla çok hoş olur
Eki Görüntüle 1134982
Bunun beden ve fiyatı nedir?
O beyaz buluz un modeli gibi olanlar bana yakışmıyor hamile gibi oluyorumBluz güzel ama ben birazcıkın şişkoyum sanıırm
Hmm anladım malesef başka ekleyeceğim bluz yok şimdilik.. :)
Gri'yi bulamadım internetten resminiyarın gündüz gözüyle indiricem hurçları bakıcam.
Ama elimde bir de bu taytın aynısı var Eki Görüntüle 1135010 düşünürseniz
Canım bu benim için çok ince bunu rahat kullamam ama saks maviyi almak istiyorum onu bana ayırabilirmisin yarın griyede bakarım duruma göre ya ikisini yada tek maviyi alırım.
Canım bu benim için çok ince bunu rahat kullamam ama saks maviyi almak istiyorum onu bana ayırabilirmisin yarın griyede bakarım duruma göre ya ikisini yada tek maviyi alırım.
Karışıklıkmı oldu benmi yalnş anladm kızmar saks mavisi benm ürünüm nutiş sendedemi var aynısı benmi kaçrdm bişeyi kızlar😄
Yok canım karışıklık yok nutelladan bir hafta kadar önce beğendiğim bir saks mavi vardı o ayrı
Renkli yada desenli çiçekli birkaç tayt istiyorum ama penye ve incecik jarse gibi olanlardan istemiyorum bel lastiğide normal lastik gibi olmamalı
Arkası cepli pantolon görünümlü tayt olursa çok iyi olur.Tayt üzerine giyilebilecek salaş biziklet yaka tişörtte olabilir.
Elinde olanlar fiyatıyla birlikte fotoğraf paylaşırsa sevinirim.uygun fiyatlı olması tercihimdir marka olmasada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?