******her renk tayt arıyorum*******/bulunmuştur..

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Renkli yada desenli çiçekli birkaç tayt istiyorum ama penye ve incecik jarse gibi olanlardan istemiyorum bel lastiğide normal lastik gibi olmamalı
Arkası cepli pantolon görünümlü tayt olursa çok iyi olur.Tayt üzerine giyilebilecek salaş biziklet yaka tişörtte olabilir.

Elinde olanlar fiyatıyla birlikte fotoğraf paylaşırsa sevinirim.uygun fiyatlı olması tercihimdir marka olmasada olur

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim konumda mavi tayt vardı görmüştünüz sanırım :) Düşünürseniz gri kot görünümlü taytım da var resmini ekleyebilirim müsait olduğumda :)

Beden olarak tercihiniz nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

m beden 15 tl de facto beğenirsen başkada bakabilirim canım

Benim konumda mavi tayt vardı görmüştünüz sanırım :) Düşünürseniz gri kot görünümlü taytım da var resmini ekleyebilirim müsait olduğumda :)
O mavinin bedeni neydi hatırlıyorum o güzeldi onun gibi başka varsa uygun fiyatlıda olursa olabilir
Beden olarak tercihiniz nedir

Markaya göre değişebilir normalde pantalonda 38-40 beden arasıyım kızımla parka giderken giymek için istiyorum o yüzden rahat olmalı L beden yada 40 beden olursa iyi olur

Mavi 38-40 beden 40 cm idi bel ölçüsü. Gri var kot görünümlü ama bulamıyorum şu an bulduğumda resim eklicem :)

Bende baya var tayt size şimdi resim ekliyorum

Canım söyliycektim unuttum sana benim kuzenim satıyodu renkli çiçekli tayt falan haftasonu yanına gidicem varsa atarım sana fotolarını vardır büyük ihtimal 13 tl ye falan satıyodu. Bide sen bana bugün bişey yazmıştın cevap verdim mi ben noldu o yoğundum biraz bugun :) iç giyim ürünleriyle ilgiliydi galiba

Canım 13 tl kargosuyla 20 tl ye gelicek o fiyata sıfırları var çevremde o yüzden onun bana fiyatı uymuyor yinede sağol ilgin için
İçgiyim ile ilgili özelden yazmıştın bana ben dönemedim kızım durmadıda cevap yazıyorum şimdi özelden
pazarda 5 tl renk renk desen desen nasıl istersen

Benim bulunduğum yerde yok maalesef penye istemiyorum

Kot tayt modeli collezione marka L beden 40 bedene uyar

Yılan derisi modeli standart ama M/L uygn yazlık

En uçta azcık pamuklanma olmş ama belli belirsiz

Collezione marka M beden dikişli tayt pantolon

Bershka saks mavisi S beden ama ben şuan M/L bedenim oluyor resimdeki renkten 1 ton koyu

Siyah parlak tayt pantolon tarzı gibi L beden

Siyahlar tam siyahtır flaştan açık çıkmş olabilir

Canım yılan derisi gibi olanın paçalarında dantel detayımı var?

En sondaki parlak siyah ve saks mavi olanların kumaşı nasıl yazın giyilirmi penye tayt değil dimi malum kilolar varsa çok ince penye taytlarda hoş bir görüntü oluşmuyor Fiyatları nedir?

Ben 62 kiloyum boyumda 1.62 olurlarmı bana

Son düzenleme:
Myrulesin gönderdikleride hoşuma gitti eklersen ikisinden birini seçeyim olursa zahmet vermeyeceksem eğer

Şimdi sanırım dolabın üstündeki yere kaldırdı annem onları, mavi tayt gözümün önünde ama gri tayt piyasada yok Sanırım sadece mavi taytı satabilirim..

Şimdi sanırım dolabın üstündeki yere kaldırdı annem onları, mavi tayt gözümün önünde ama gri tayt piyasada yok Sanırım sadece mavi taytı satabilirim..

Tamam o zaman hiç zahmet vermiyim zaten oradan indirtipte beğenmeme ihtimali olursa üzülürüm.
tek ürün için kargo ödemiyim aslında sizdeki mavi pantalonda aklım ama ah bir olsaydı bedni Kısmet

Tamam o zaman hiç zahmet vermiyim zaten oradan indirtipte beğenmeme ihtimali olursa üzülürüm.
tek ürün için kargo ödemiyim aslında sizdeki mavi pantalonda aklım ama ah bir olsaydı bedni Kısmet

Peki :) Hala duruyor o pantolon kısmet dediğiniz gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…