- Konu Sahibi rafadantayfa
-
Renkli yada desenli çiçekli birkaç tayt istiyorum ama penye ve incecik jarse gibi olanlardan istemiyorum bel lastiğide normal lastik gibi olmamalı
Arkası cepli pantolon görünümlü tayt olursa çok iyi olur.Tayt üzerine giyilebilecek salaş biziklet yaka tişörtte olabilir.
Elinde olanlar fiyatıyla birlikte fotoğraf paylaşırsa sevinirim.uygun fiyatlı olması tercihimdir marka olmasada olur
Renkli yada desenli çiçekli birkaç tayt istiyorum ama penye ve incecik jarse gibi olanlardan istemiyorum bel lastiğide normal lastik gibi olmamalı
Arkası cepli pantolon görünümlü tayt olursa çok iyi olur.Tayt üzerine giyilebilecek salaş biziklet yaka tişörtte olabilir.
Elinde olanlar fiyatıyla birlikte fotoğraf paylaşırsa sevinirim.uygun fiyatlı olması tercihimdir marka olmasada olur
Eki Görüntüle 1134582 Eki Görüntüle 1134583 m beden 15 tl de facto beğenirsen başkada bakabilirim canım
O mavinin bedeni neydi hatırlıyorum o güzeldi onun gibi başka varsa uygun fiyatlıda olursa olabilirBenim konumda mavi tayt vardı görmüştünüz sanırım :) Düşünürseniz gri kot görünümlü taytım da var resmini ekleyebilirim müsait olduğumda :)
Beden olarak tercihiniz nedir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O mavinin bedeni neydi hatırlıyorum o güzeldi onun gibi başka varsa uygun fiyatlıda olursa olabilir
Markaya göre değişebilir normalde pantalonda 38-40 beden arasıyım kızımla parka giderken giymek için istiyorum o yüzden rahat olmalı L beden yada 40 beden olursa iyi olur
O mavinin bedeni neydi hatırlıyorum o güzeldi onun gibi başka varsa uygun fiyatlıda olursa olabilir
Markaya göre değişebilir normalde pantalonda 38-40 beden arasıyım kızımla parka giderken giymek için istiyorum o yüzden rahat olmalı L beden yada 40 beden olursa iyi olur
Mavi 38-40 beden 40 cm idi bel ölçüsü. Gri var kot görünümlü ama bulamıyorum şu an bulduğumda resim eklicem :)
Bende baya var tayt size şimdi resim ekliyorum
Canım 13 tl kargosuyla 20 tl ye gelicek o fiyata sıfırları var çevremde o yüzden onun bana fiyatı uymuyor yinede sağol ilgin içinCanım söyliycektim unuttum sana benim kuzenim satıyodu renkli çiçekli tayt falan haftasonu yanına gidicem varsa atarım sana fotolarını vardır büyük ihtimal 13 tl ye falan satıyodu. Bide sen bana bugün bişey yazmıştın cevap verdim mi ben noldu o yoğundum biraz bugun :) iç giyim ürünleriyle ilgiliydi galiba
pazarda 5 tl renk renk desen desen nasıl istersen
Gri kot görünümlü olanda aynı bedenmi eğer öyleyse ikisinin fiyatı ne olur?Uyarsı fiyatı foto eklersiniz
Evet aynı bedenİkisi 20 tl olur.
Kot tayt modeli collezione marka L beden 40 bedene uyar
Eki Görüntüle 1134940
Eki Görüntüle 1134941 Eki Görüntüle 1134942
Yılan derisi modeli standart ama M/L uygn yazlık
Eki Görüntüle 1134943
Eki Görüntüle 1134944
En uçta azcık pamuklanma olmş ama belli belirsiz
Eki Görüntüle 1134946
Collezione marka M beden dikişli tayt pantolon
Eki Görüntüle 1134948 Eki Görüntüle 1134949
Bershka saks mavisi S beden ama ben şuan M/L bedenim oluyor resimdeki renkten 1 ton koyu
Eki Görüntüle 1134950 Eki Görüntüle 1134951
Siyah parlak tayt pantolon tarzı gibi L beden
Eki Görüntüle 1134952 Eki Görüntüle 1134953 Eki Görüntüle 1134954
Siyahlar tam siyahtır flaştan açık çıkmş olabilir
Myrulesin gönderdikleride hoşuma gitti eklersen ikisinden birini seçeyim olursa zahmet vermeyeceksem eğer
Şimdi sanırım dolabın üstündeki yere kaldırdı annem onları, mavi tayt gözümün önünde ama gri tayt piyasada yokSanırım sadece mavi taytı satabilirim..
Tamam o zaman hiç zahmet vermiyim zaten oradan indirtipte beğenmeme ihtimali olursa üzülürüm.
tek ürün için kargo ödemiyim aslında sizdeki mavi pantalonda aklım ama ah bir olsaydı bedniKısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?