Her Öğretmen için Mutlaka..

3x4.. sarstılar herşeyi ..:). umarım istediğiniz yere çıkar.. yine de hayırlısı olsun

bir kaç film de benden arkadaşlar

taare zameen par
cennetin çocukları
celda211
mommo
cennetin rengi

bir kaç film de benden arkadaşlar

taare zameen par
cennetin çocukları
celda211
mommo
cennetin rengi

algı sorunu yaşayan bi çocukla resim öğretmeni arasında geçen bi hikaye
cennetin çocukları;kendi sorunlarını kendileri çözmeyeçalışan iki kardeşin öyküsü
celda; hapishane filmlerinden hoşlananlar için ....
mommoyu biliyosunuz zaten
cennetin rengi;gözleri görmeyen bi çocuğu anlatıyor (kızım kucağımda ancak bu kadar yazabildim kusura bakmayın:)

teşekkürler hocam.. emeğınıze sağlık..

tüm mesajları okuyamadım bahseden olduysa bilmiyorum kızlar ama fransız les choristes türkçesi "koro" olan bir film vardı hocamız izletmişti. aynı filmdeki gibi idealist bir hocaydı, çok sevmiştim, tavsiye ederim.
yine bir fransız filmi vardı le petit nicolas türkçesi de "pıtırcık" olmalı sanırım. Bu filmde de çocuğun gözünden dünya, yeni gelecek kardeş, okul, arkadaşlar yansıtılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bence tüm anne babalarında izlemesi gereken bi film.

öğretmen arkadaşalrımın bahsetmiş olduğu ve kesinlikle izlenmeli diye tavsiye ettiği film sanırrım "taarre zameen par" ingilizcesi "every child is special" (her çocuk özeldir)
kesinlikle harika.. hatta ben geçen yıl sonunda öğrencilerime de izletmiştim bu filmi.. tek kelimeyle bayıldılar... bu filmin yönetmeninin eğiitimle ilgili bi filmi daha var ismi şu anda aklıma gelmiyor... aklıma geldiğinde muhakkak yazıcam...
(ayrıca kk da öğretmenlerin sohbet edebileceği bilgi paylaşabileceği bir yerin olması beni çok mutlu etti.. tipik memur forumları kabak tadı vermeye başlamaıştı...)

the tudors sizin tayin işi noldu hocam??

benım seçmedığım merkez okula 22 ıle bırı gıttı..60 küsür puanla bn kaldım yerımde..izmir 5 puanla kaçtı..nasipse mayısa tekrar istıyorum

vardır herşeyde bır hayır..

siz neler yapıyorsunuz vefalı pumay hocam

3 idiots ve ölü ozanlar derneği çok güzel filmler.ama sadece öğretmenler için herkes için.
bu arada ben çocuklara izletmek için eski bi çizgi film aroyorum.
fransız çizgi filmi türkçede adı bir varmış bi yokmuş olması lazım
insan vücuduyla alakalı,hücreler organlar konuşuyo falan.çok eğitici bir şey.ama türkçe dublajlısını hiç biyerde bulamıyorum.

bılıyorum ben o çizgı filmi..
çok eğitici özellikteydı..
türkçesi var..
çünkü eskiden kanal d de oynuyordu o çizgı film..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…