hocam merhaba;
üniversitede çoğu arkadaşımız tavsiye etti. fakat ben 2 filmi de izleyemedim. ikisi de hint filmiymiş. çok acıklılarmış.
en kısa zamanda izlemek istiyorum.
"ölü ozanlar derneği" bence kesinlikle izlenmeli ya da okunmalı. kitabı da filmi de var çünkü.
bir de mesleğimizi sevmeliyiz sevmeden yapılamayacak işler arasında başta gelir bence öğretmenlik. ben her sabah o bahçeye girdiğimde öğrenciler önüme doğru koştuğunda kafamdaki herşeyi geride bırakmaya çalışıyorum.
ikide film paylaşayım;
1- üç aptal ( bu fılmı bır ilçede semınerde izlemişler,arkadaşım tavsıye etti )
2-her çocuk başarır
öğretmenler olarak ek ders ve tayıne fazla dalınmıştı camıamızda..
kişisel gelişim adına yapılan bu paylaşımlara sevınıyorum..
dolan dolan yerimi buldum galiba:)) son derece haklısınız ek ders ve tayin konusunda ayrıca eklemek isterim ki bütün öğretmenleri katmam tabiki olanaksız ama çevremde gördüğüm meslektaşlarımın çoğu değil bir öğrencinin gelişimine katkıda bulunmak kendini geliştirmekten uzaktalar.
sürekli şikayet halinde" ne yapabilirim "sorusunu sormaktan acizler. varsa yoksa sistem varsa yoksa öğrencinin velinin kusurları!!
hani bi söz var ya
karanlıktan şikayet edeceğine bir mum da sen yak diye....şikayet etmeyen aydınlanma yolunda adım adım ilerleyen arkadaşlar paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
doğru söylüyorsun da insanı da bazen yıldırıyorlar içinde heves bırakmıyorlar. sen birşeyler yapmaya çalıştıkça önüne taş koyuyorlar.
"çocukları geziye götürelim görsünler öğrensinler" : "bilmem ne belgeli otobüs bulun".
liseleri tanıtmaya götürdük yolda gelirken bir lisenin adı yazılmamış listeye. "geçerken bu liseyede uğrayalım" : "yok o lise için izin alınmamış".
"kitap alalım, deneme yapalım sbs ye hazırlansınlar" : "yok kitap aldırmak yasak, deneme yapmak yasak..." (sonra sbs açıklanınca okul başarısı niye düşük. e senin daha içinde ne yazdığından habersiz verdiğin kitapla işlenen dersten bu kadar hayır gelir...)
burdaki herkes bilir bu tarz şeyleri. artık bir süreden sonra ister istemez siteme başlıyorsun yani.
2 gün önce izledim 3 aptal filmini 25 yaşındayım şimdiye kadar asla ve asla hiç film izlememişim dedim anlatacak kelime bulamıyorum arkadaşlar muhteşemin ötesinde birşeydi benim için.. lütfen ama lütfen öğretmenlikten geçtim bir insan olarak listenizde ilk sırada yer alsın bu film :) vay be ne kadar etkilenmişim :)
dolan dolan yerimi buldum galiba:)) son derece haklısınız ek ders ve tayin konusunda ayrıca eklemek isterim ki bütün öğretmenleri katmam tabiki olanaksız ama çevremde gördüğüm meslektaşlarımın çoğu değil bir öğrencinin gelişimine katkıda bulunmak kendini geliştirmekten uzaktalar.
sürekli şikayet halinde" ne yapabilirim "sorusunu sormaktan acizler. varsa yoksa sistem varsa yoksa öğrencinin velinin kusurları!!
hani bi söz var ya
karanlıktan şikayet edeceğine bir mum da sen yak diye....şikayet etmeyen aydınlanma yolunda adım adım ilerleyen arkadaşlar paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?