• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Her mutfakta bulunan bir kaç basit malzemeyle parlak saçlar

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

nutellaaa1775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
179
4
46
Diğer
eveet, doğru duydunuz :) kış nedeniyle hepimizin saçları kurudu elektriklendi daha çok kurudu ve tüylendi. şimdi bunun için gayet basit ve evinizde mutlaka olan malzemelerle yapacağınız bir şeyi öneriyorum.

işte malzemeler:

bir çay bardağı süt
bir tatlı kaşığı bal
1 çorba kaşığı zeytinyağı

işte hazırlanışı:

süt ve balı iyice karıştırıp kaynayana kadar ocakta ısıtın. böylece bal parça parça kalıp saçlarınıza yapışmayacak (o hatayı bir kere yaptım malesef)
kaynadıktan sonra sütü 10 dakika falan bekletin sonra zeytinyağı ile karıştırın.

uygun bir sıcaklığa geldiğinde saçınıza masaj yaparak sürün ve sıcak bir havluya sarın.

1 saat sonra saçlarınızı yıkayın.

farkı ilk kullanımda hissedeceksiniz :)

valla canım, annem de aynı tepkiyi verdi bitleniceksin dedi ama iyice durularsan sorun olacağını düşünmüyorum :D iki haftada bir yapıyorum ben :)

valla canım, annem de aynı tepkiyi verdi bitleniceksin dedi ama iyice durularsan sorun olacağını düşünmüyorum :D iki haftada bir yapıyorum ben :)

aman zeytinyagi elime gelince kasinti baslar bende birde kafama surersem bu karisimi uyuz olurum herhalde :27:

Back