Her makyajdan sonra yüzde oluşan sivilceler!

oscarandthewolf

Dürtme içimdeki narı, üstümde beyaz gömlek var*
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
201
240
Konumu nereye açacağımı bilemedim.Makyaj yapmaya korkuyorum artık yahu. Normalde okula gittiğim dönemlerde yoğun bir makyaj yapmıyorum, sabah yapabildiğim ve okulda tazeleyebildiğim kadarıyla. Şu an tatildeyim ve haftanın 4 günü fitness yaptığım için makyaj yapmamaya ayrı bir özen gösteriyorum. Bazen iyi hissetmek için falan yapıyorum. Kullandığım ürünlerde bilinen markalar. Zaten özel günler ve özellikle kapatıcılığı yoğun olmasını istediğim günler dışında fondöten kullanmıyorum. BB kremle idare ediyorum. Loreal P, Maybelline, Garnier, Wetn Wild, The Balm ve Essense ürünlerini kullanırım. Neyse uzatmayayım. Bugün de dışarı çıkacağım için yaptım her zamanki makyajımı. BB krem, üzerine concealer ve ardından pudra, allık.. Ten makyajım bundan ibaret. Neyse bu makyaj yüzümde bi 7 saat durdu. Eve geldiğimde güzelce temizledim yüzümü ve hemen alnımda, çenemde ve bazı bölümlerde küçük sivilceler çıkmış. Ne zaman makyaj yapsam böyle oluyor artık yıldım! Neyi eksik yada yanlış yapıyorum bir türlü anlayamadım. Makyaj öncesi yüzümü güzelce nemlendirip ardından primer sürerim. Sizce neden böyle sivilceleniyor yüzüm?

-Cildim karma bir cilt. Alnım ve yanaklarım kuru, burun kısmım yağlıdır ama öyle aman aman yağlı bir cildim yok.

X