her konuyu merak etmiyorum

bayancan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
284
220
33
34
İstanbul
forumdaki bazı konular hiç ilgimi çekmediği için hakkında yazılan cevap ve yorumları da görmek istemiyorum.kısacası forumda seçici olmak istiyorum.ancak nasıl konu seçeceğimi bilemiyorum.kısaca bilgi veren olurmu acaba??k.k. da çok yeniyim

"KK'da konuları sen seçmezsin, konular seni seçer" şeklinde karanlık bir yorum yapabilirdim ama yapmayacağım :27: Biz eski üyeler seçici olmak için "bakmazsan görmezsin" metodunu uyguluyoruz, denedik 100% çalışıyor :27: şaka bir yana, biraz zaman geçirince ne demek istediğimi anlarsın :37:

Müneccim değilsen şıp diye bu konu benlik mi değil mi anlaman mümkün değil
Okursun, baktın sana uymuyo çıkarsın
Uyuyosa yorumunu yaparsın
Bu kadar basit

Kullanma klavuzu yok buranın yani
Herkesin kendi tercihine göre değişiyo

Sohbet istersen geyik, başka hayatları merak ediyorsan bir derdim var bölümü olabilir gezineceğin kısım.
İyi forumlar
:3:

benim merek ettiğim belli konu başlıkları var ve yıllar öncesi onları kullanıcı kontrol paneline kaydetmiştim.yani kkya girdiğimde anasayfa yerine direkt oraya girip o konu başlıklarını okuyorum.he içlerinden sarmayan konular çıkıyor ama ona bi çözüm yok herhalde.sadece ana konuları seçebiliyorum

"KK'da konuları sen seçmezsin, konular seni seçer" şeklinde karanlık bir yorum yapabilirdim ama yapmayacağım :27: Biz eski üyeler seçici olmak için "bakmazsan görmezsin" metodunu uyguluyoruz, denedik 100% çalışıyor :27: şaka bir yana, biraz zaman geçirince ne demek istediğimi anlarsın :37:

Ya da ölü taklidi yapıyoruz di mi? :27:

ana başlıklar koyu renk bi şeritte yazıyor ya, o şeritin en sağında yukarı ok işareti var küçük, onu tıklarsan kapanır tüm o başlık ve altındaki alt konular, mesela estetik ve estetik cerrahi konusu ilgini çekmiyorsa, sağındaki o işaretine tıkla kapanır

ana başlıklar koyu renk bi şeritte yazıyor ya, o şeritin en sağında yukarı ok işareti var küçük, onu tıklarsan kapanır tüm o başlık ve altındaki alt konular, mesela estetik ve estetik cerrahi konusu ilgini çekmiyorsa, sağındaki o işaretine tıkla kapanır

geçici bir yöntem ki ama o..

Kaç senedir üyeyim sen deyince farkettim Chesscim... :27:

Çok iyi oldu bunu öğrenmem...

belki browser a göre değişiyordur, ben firefox kullanıyorum bende kalıcı, istersem tekrar aynı yeri tıklayıp açabiliyorum tabii

ben chrome kullanıyorum, bende geçici maalesef.. demek ki browser a göre değişiyor:43:

Ben başlığa göre konuya giriyorum ya da girmiyorum.
Bazen konu başlığı o kadar anlamsız geliyor ki meraktan girip bakıyorum.
Genelde anlamsız başlık yazan kişi anlamsız da konu açıyor:))

Back