her kafadan bir ses :(

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
bir yıldır lazer araştırması yapıyorum. evet her ten ve her tüy kökü farklıdır ama bu işin bir ortalaması olması lazım. biri diyorki lazer yaptırma bir yıl sonra geri gelir. diğeri derki iğneli yaptırma yüzünde iz kalır. diğeri der ki philips aldım babamın yüzüne döndüm. şu an philips lümea almak istiyorum. geçmiş konular çok eskide kalmış tarihten dolayı cevap alamayacağımı düşündüm. çok rica ediyorum philips lümea kullananlar ister özelden ister konuya cevap yazabilirlermi. bir sonuç almışlarmı, memnunlar mı?
lütfen ama yani.

Merhaba philips lumea hakkında bir bilgim yok ama ben kullandığım ilaç sonrası çenemde oluşan tüylenme için iğneli epilasyona gittim banada herkes iz kalır diyordu ama hiç bir iz yok ve iyi ki yaptırmışım diyorum. Yüz bölgesi için kesinlikle iğneliden başka bi yöntemi önermiyorum. Tabiki işlem sonrası kızarıklık oluyor ancan 4-5 gün içinde geçiyor. Sevgiler

İğneli epilasyon yapan kişi ehli ise iz bırakmaz ben yüzüme değil ama başka bir bölgeye yaptırdım tek bir iz bile yok sonucdaa çok çok başarılı.philips lumeayi bir yıldır kullanıyorum çok memnunum bendeki etkisi gayet iyi 15 güne bir kullanıyorum tertemiz. Tüm vücuduma kullanmada yarım saatini alıyor.herkese etkisi aynı olmayabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…