• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Her kadının poposu eşit değil mi?’ kavgası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Almanya’nın en çok satan gazetesi Bild’in, Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın poposunun gözüktüğü fotoğrafı yayımlaması yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bild gazetesi, Düşes’in Avustralya gezisi sırasında eteğinin havalandığı fotoğrafı satın alarak pazar günü yayınladı. Gazete, fotoğrafı reality şov yıldızı Kim Kardashian ve kardeşi Khloe Kardashian’ın arkadan çekilmiş görüntüleri ile kullanarak “Haftasonumuzu hareketlendiren popolara teşekkürler” başlığını attı.

‘Her kadının poposu eşit değil mi?’ kavgası

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bunun üzerine kraliyet yanlısı İngiliz Daily Mail, gazetelerin haber yaparken, düşesin özel hayatının gizliliği hususunda dikkatli olması gerektiğini savunarak Bild‘i eleştirdi. İngiltere’nin sol eğilimli ve cumhuriyetçi gazetesi Guardian ise Daily Mail’i ‘dürüst olmamakla’ suçladı. Guardian’daki “Her kadının poposu eşit yaratılmadı” başlıklı yorum yazısında, Daily Mail ve benzeri tabloid gazetelerinin ünlülerin frikiklerinin peşine düşüp bunları haberleştirerek para kazandığı hatırlatıldı. Holly Baxter imzalı yazıda, sadece kraliyet üyesi olduğu için Daily Mail’in Kate’in fotoğrafını sansürlemesi ‘ikiyüzlülük’ olarak nitelendirildi. milliyet

ne popoymuş arkadaş ya, ülkeler arası kriz bile çıkaracak:1::1::1:

kim, kim ya, tabii ki kate in poposu, asaletli popo en azından, kraliyet poposu:52::60::60:

Son düzenleme:
Ha, o kadar açık yani? Neyse googledan aratıp geleyim, yorumumu yapayım =)
Güzel kadın, güzel popo. Photoshop yoksa frikik fotolarında, gayet sıkı vücudu var. Kim Kardashian'ı oldum olası sevmem, onun poposu Kate'in yanında bile durmuyor.
Bu yüzden evet, her kadının poposu aynı değil. Ama bu düşesin zaten ikide bir skandalları oluyor, bunca skandalı globalleştirmediler de neden şimdi dünya gündemine yayıldı bu resim anlamadım gerçekten. Hani ilk kez açılmamış poposu sanırım...

Son düzenleme:
Bizim haber siteleri sansürsüz gayet aleni vermişti fotoları, Allahın verdiğini kuldan saklamıyorlar galiba :27:

Bizim haber siteleri sansürsüz gayet aleni vermişti fotoları, Allahın verdiğini kuldan saklamıyorlar galiba :27:
Laf olsun ya, öyle çok açık filan değil zaten, ona kadar neler neler gösteriyorlar.
Çok açık diyince ben sandım ki, affedersiniz, her bir şey meydanda. Oysa sadece basenler gözüküyor orada =)

Laf olsun ya, öyle çok açık filan değil zaten, ona kadar neler neler gösteriyorlar.
Çok açık diyince ben sandım ki, affedersiniz, her bir şey meydanda. Oysa sadece basenler gözüküyor orada =)

Yok yahu benim gördüğüm fotoda baya popo meydandaydı :27:

Onu bunu bilmem, Kate'in popoya benden bir alkis :46: :51:

Son düzenleme:
Şener şenin "Aşık Oldum"filmi geldi aklıma havalanan etekleri görünce :))

Ne baseni yahu baya baya çıkmış ortaya işte daha neresi gözükecek ama etekte baya kısaymış ayrıca altına bir şey giymemiş mi o. Düşes dediğin de böyle olur ama valla taş gibi hatun. Eh düşes olunca da bu haberler kaçınılmaz. :52:

Back