her kadinin ortak derdi sanirim

pembebalerin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
335
661
33
37
merhaba guzel hanimlar mutlu hafta sonlariniz olsun ins bol bol enerji depolayinki haftayada guzel enerjiyle baslayin. Aslinda hayatin yorucu yuzunun yaninda bu pek dert sayilmasada sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum.bekarken ben yemek ablam temizlik isleriyle ugrasirdi genelde.bu yuzden sanirim ben mutfakta pek bir becerikli ama ev temizligi duzeni konusunda cok iyi sayilmazdim aBlamda tam tersi oldu evi her daim tiril tiril bal dok yala modunda ama yemek deyince afakanlar basiyor onuda maalesef.burdan bir kamu spotu olusturalim o halde.neymis;kizlarimiza tek yonlu gorev dagilimi yapmiyirmusuz.benimde su anda 2 kizim var Rabbim bagislarsa ins ilerde haftalik gorev degistirerek paylasim yapmayi dusunuyorum.
cok uzatmadan konuma gelecek olursam.yillardir calisma hayatindan sonra yaz donemi evdeyim 2 kucuk cimcime ile beraber.esim bir sureligine yanimizda degil farkli bir sehirde bulunuyor.temizlikle ilgili tuyolarinizi almak istiyorum aslinda temizlikle degilde ev duzeni desem daha dogru olur.evim 3+1 genis,2 balkonum ve kilerim var.mesela balkonlarim tamamen bombos olsun istiyorum.cekmecelerim her daim duzenli olsun.gunlerdir temizlik yapiyorum,evin duzenini birazda olsa sagladim sanirim balkonuda bugun halledecegim ama cekmeceleR beni dusunduruyor.sizler bu konuda nasil duzen sagliyorsunuz.
ornegin yatak odasinda makyaj aynamin ust cekmecesi her daim karisik.bir suru ivir zivirim var hepsini atmayi dusunuYorum.gerci buda ne derece cozum bilmiyorum,zira daha once defalarca yaptim bunu birkac ay sonra yine.yeni yeniden basa donuyoruz.
evet hamarat hanimlar fikirlerinizi Bekliyorum

Mrb arkadasim. Oncelikle evinde luzumsuz gordugun ne varsa at veya ihtiyac sahiplerine ver. Sonrada odayla ilgili seyleri gruplandir ve o odaya yerlestir. Birbiriyle baglantili seyleri ayni yere koyarsan hem ararken zorlanmazsin hemde dagilmazsin. Bnde cok duzenli biriyim oyle yapiyorum ve evim her saim temiz ve toplu. Kolay gelsin

Cekmecelerine su resimdekilerden koy. Cok ise yariyor. Ben makyaj mazemelerimi bile boyle duzenliyorum. Herseyin yeri belli oluyo boylece ve duzenli duruyor

Eklentiler

• IMG_2503.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_2504.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 60
Biz de ablamla oyleyiz yemeği ben yaparım o çok iyi ev toplar. Biraz da ilgiyle ilgili şeyler bence...annem bana ev topla dediğinde küçükken bile sinirlenirdim o kadar sevmem.
Ama Instagram'da evim evim temiz evim var kadın temizliği sevdirdi resmen bana onu takip ettiğinden beri sevgiyle iş yapar oldum :))) tüyoları da çok uygulanabilir geliyor bana

Valla ben de nefret ediyorum temizlik yapmaktan, o yüzden yardımcım geliyor düzenli. Her yeri hallediyor. Tavsiyem bir kere bir kadın çağırın o düzeni sağlasın siz de onun üstünden öyle devam edin.

Valla ben de nefret ediyorum temizlik yapmaktan, o yüzden yardımcım geliyor düzenli. Her yeri hallediyor. Tavsiyem bir kere bir kadın çağırın o düzeni sağlasın siz de onun üstünden öyle devam edin.
Aslinda temizlik yapmayi son 1 yildir falan cok seviyorum.8 yillik evliyim.simdiye kadar hep doguda lojmanlardaYdik.ne kadar yaparsan yap pek gostermiyordu evler temizligide.ama cok sukur simdi batiya geldik,lojmanda degilim.yaptigim temizlik gorununce evim mis gibi kokunca cok Hosuma gidiyor.hergun duzenli temizligimi yapiyorum ama o cekmeceler beni benden aliyor.gelen yardimcilarda genel temizlik yapiyorlar oyle ayrinti cekmece vs duzenlemiyorlarki.

Evet haklisiNiz birazda iLgiyle alakali deDginiz gibi.ins kullanmiyorum maalesef ama cevabiniz icin tesekkur ederim.

Siz genel temizliğinizi yaptırmazsınız sadece çekmece düzenlemesi falan filan yaptırırsınız.

Cok sagol canim dikkat edicem ins bende basarabilirim.
Cekmecelerine su resimdekilerden koy. Cok ise yariyor. Ben makyaj mazemelerimi bile boyle duzenliyorum. Herseyin yeri belli oluyo boylece ve duzenli duruyor
bunlarada bakayim canim cok sagol.ikeada bu tarz seyler var sanirim ah omru hayatimda su ikeayi gezmeden olursem gozum acik gidecek sanirim :)

Cok sagol canim dikkat edicem ins bende basarabilirim.

bunlarada bakayim canim cok sagol.ikeada bu tarz seyler var sanirim ah omru hayatimda su ikeayi gezmeden olursem gozum acik gidecek sanirim :)
Haha aynen ikeada cok var. her cekmecemde var. ne kadar duzensiz olursan ol, esalari bunlarin icine duzunce duzenli duruyor, boyle alip hepsini cekmeceye atmaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…