- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
- Konu Sahibi pembebalerin
-
Aslinda temizlik yapmayi son 1 yildir falan cok seviyorum.8 yillik evliyim.simdiye kadar hep doguda lojmanlardaYdik.ne kadar yaparsan yap pek gostermiyordu evler temizligide.ama cok sukur simdi batiya geldik,lojmanda degilim.yaptigim temizlik gorununce evim mis gibi kokunca cok Hosuma gidiyor.hergun duzenli temizligimi yapiyorum ama o cekmeceler beni benden aliyor.gelen yardimcilarda genel temizlik yapiyorlar oyle ayrinti cekmece vs duzenlemiyorlarki.Valla ben de nefret ediyorum temizlik yapmaktan, o yüzden yardımcım geliyor düzenli. Her yeri hallediyor. Tavsiyem bir kere bir kadın çağırın o düzeni sağlasın siz de onun üstünden öyle devam edin.
Evet haklisiNiz birazda iLgiyle alakali deDginiz gibi.ins kullanmiyorum maalesef ama cevabiniz icin tesekkur ederim.Biz de ablamla oyleyiz yemeği ben yaparım o çok iyi ev toplar. Biraz da ilgiyle ilgili şeyler bence...annem bana ev topla dediğinde küçükken bile sinirlenirdim o kadar sevmem.
Ama Instagram'da evim evim temiz evim var kadın temizliği sevdirdi resmen bana onu takip ettiğinden beri sevgiyle iş yapar oldum :))) tüyoları da çok uygulanabilir geliyor bana
Siz genel temizliğinizi yaptırmazsınız sadece çekmece düzenlemesi falan filan yaptırırsınız.Aslinda temizlik yapmayi son 1 yildir falan cok seviyorum.8 yillik evliyim.simdiye kadar hep doguda lojmanlardaYdik.ne kadar yaparsan yap pek gostermiyordu evler temizligide.ama cok sukur simdi batiya geldik,lojmanda degilim.yaptigim temizlik gorununce evim mis gibi kokunca cok Hosuma gidiyor.hergun duzenli temizligimi yapiyorum ama o cekmeceler beni benden aliyor.gelen yardimcilarda genel temizlik yapiyorlar oyle ayrinti cekmece vs duzenlemiyorlarki.
Cok sagol canim dikkat edicem ins bende basarabilirim.Mrb arkadasim. Oncelikle evinde luzumsuz gordugun ne varsa at veya ihtiyac sahiplerine ver. Sonrada odayla ilgili seyleri gruplandir ve o odaya yerlestir. Birbiriyle baglantili seyleri ayni yere koyarsan hem ararken zorlanmazsin hemde dagilmazsin. Bnde cok duzenli biriyim oyle yapiyorum ve evim her saim temiz ve toplu. Kolay gelsin
bunlarada bakayim canim cok sagol.ikeada bu tarz seyler var sanirim ah omru hayatimda su ikeayi gezmeden olursem gozum acik gidecek sanirim :)Cekmecelerine su resimdekilerden koy. Cok ise yariyor. Ben makyaj mazemelerimi bile boyle duzenliyorum. Herseyin yeri belli oluyo boylece ve duzenli duruyor
bu hafta kendim duzenlemeyi deniycem,yine basarisiz olursam bunu degerlendirecegim haftaya son care cok tesekkur ederimSiz genel temizliğinizi yaptırmazsınız sadece çekmece düzenlemesi falan filan yaptırırsınız.
Haha aynen ikeada cok var. her cekmecemde var. ne kadar duzensiz olursan ol, esalari bunlarin icine duzunce duzenli duruyor, boyle alip hepsini cekmeceye atmaktansaCok sagol canim dikkat edicem ins bende basarabilirim.
bunlarada bakayim canim cok sagol.ikeada bu tarz seyler var sanirim ah omru hayatimda su ikeayi gezmeden olursem gozum acik gidecek sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?