- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
- Konu Sahibi pembebalerin
merhaba guzel hanimlar mutlu hafta sonlariniz olsun ins bol bol enerji depolayinki haftayada guzel enerjiyle baslayin. Aslinda hayatin yorucu yuzunun yaninda bu pek dert sayilmasada sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum.bekarken ben yemek ablam temizlik isleriyle ugrasirdi genelde.bu yuzden sanirim ben mutfakta pek bir becerikli ama ev temizligi duzeni konusunda cok iyi sayilmazdim aBlamda tam tersi oldu evi her daim tiril tiril bal dok yala modunda ama yemek deyince afakanlar basiyor onuda maalesef.burdan bir kamu spotu olusturalim o halde.neymis;kizlarimiza tek yonlu gorev dagilimi yapmiyirmusuz.benimde su anda 2 kizim var Rabbim bagislarsa ins ilerde haftalik gorev degistirerek paylasim yapmayi dusunuyorum.
cok uzatmadan konuma gelecek olursam.yillardir calisma hayatindan sonra yaz donemi evdeyim 2 kucuk cimcime ile beraber.esim bir sureligine yanimizda degil farkli bir sehirde bulunuyor.temizlikle ilgili tuyolarinizi almak istiyorum aslinda temizlikle degilde ev duzeni desem daha dogru olur.evim 3+1 genis,2 balkonum ve kilerim var.mesela balkonlarim tamamen bombos olsun istiyorum.cekmecelerim her daim duzenli olsun.gunlerdir temizlik yapiyorum,evin duzenini birazda olsa sagladim sanirim balkonuda bugun halledecegim ama cekmeceleR beni dusunduruyor.sizler bu konuda nasil duzen sagliyorsunuz.
ornegin yatak odasinda makyaj aynamin ust cekmecesi her daim karisik.bir suru ivir zivirim var hepsini atmayi dusunuYorum.gerci buda ne derece cozum bilmiyorum,zira daha once defalarca yaptim bunu birkac ay sonra yine.yeni yeniden basa donuyoruz.
evet hamarat hanimlar fikirlerinizi Bekliyorum
cok uzatmadan konuma gelecek olursam.yillardir calisma hayatindan sonra yaz donemi evdeyim 2 kucuk cimcime ile beraber.esim bir sureligine yanimizda degil farkli bir sehirde bulunuyor.temizlikle ilgili tuyolarinizi almak istiyorum aslinda temizlikle degilde ev duzeni desem daha dogru olur.evim 3+1 genis,2 balkonum ve kilerim var.mesela balkonlarim tamamen bombos olsun istiyorum.cekmecelerim her daim duzenli olsun.gunlerdir temizlik yapiyorum,evin duzenini birazda olsa sagladim sanirim balkonuda bugun halledecegim ama cekmeceleR beni dusunduruyor.sizler bu konuda nasil duzen sagliyorsunuz.
ornegin yatak odasinda makyaj aynamin ust cekmecesi her daim karisik.bir suru ivir zivirim var hepsini atmayi dusunuYorum.gerci buda ne derece cozum bilmiyorum,zira daha once defalarca yaptim bunu birkac ay sonra yine.yeni yeniden basa donuyoruz.
evet hamarat hanimlar fikirlerinizi Bekliyorum