- 6 Ağustos 2023
- 51
- 165
-
- Konu Sahibi MrsCockroach
Filmsever biri olarak ismini hiç duymadığıma şaşırdım.Merhaba,
Maid’i öneririm. Severek izlemiştim.
Aslında mini dizi, 10 bölüm. Çok fazla ödüle aday gösterildi.Filmsever biri olarak ismini hiç duymadığıma şaşırdım.
Çok teşekkür ederim, bunu listeye ekledim. :)
Netflix dizisiymiş, film sandım.Aslında mini dizi, 10 bölüm. Çok fazla ödüle aday gösterildi.
Hayata tutunmaya çalışan genç bir annenin hikayesi. Beni çok etkilemişti.
Hele bir cümlesi var ki inanılmaz etkilenmiştim, belki sizde de benzer bir etki bırakır dizi :)
Oo, bir Korefanı gördüm sanki!Lütfen go back couple dizisini izleyin, izlettirin.. bir de oh my Venüs dizisi.. ikisi kadınlar için çok güzel diziler bence
Öyle bir dizi ki herkes kendinden bir şeyler buluyor bence.. Umarım beğenirsiniz.. :)Netflix dizisiymiş, film sandım.İzlemeye başladım ben de, başlangıcı güzelmiş. Daha izler izlemez gerildim o atmosferinden. Anne çok çok genç ya çok acınası bir durum. Bakalım sonunda ne olacak.
Diziyi yeni bitirdim, gerçekten güzeldi. Sonunda tüylerim ürperdi.Öyle bir dizi ki herkes kendinden bir şeyler buluyor bence.. Umarım beğenirsiniz.. :)
“Eğer biri beni kaybederse beni gerçekten kaybetmek istiyordur çünkü ben katlanılmayacak şeylere bile katlanan biriyim.”Diziyi yeni bitirdim, gerçekten güzeldi. Sonunda tüylerim ürperdi.İyisiyle kötüsüyle, yeri geldi güldüm, yeri geldi üzüldüm, ağlamak üzereydim. Ders dolu bir diziydi. O Danise'nin sözlerinden çok etkilendim, aklımdan çıkaramıyorum. Önerdiğiniz için çok teşekkür ederim. Her kadın izlemeli listesine eklenmeli.