Cilt Bakımı Ürünleri Her kadında bulunması gereken sivilce kremi, imex :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

TinkerB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
364
1
46
Ankara
Imex'i doktorum tavsiye etmişti, sivilceniz çıktığı zaman üzerine küçük küçük ovalayarak yediriyosunuz, 10-15 dk sonra kuruduğu ve cilt onu emdiği zaman üzerinden artığını peçeteyle alıyosunuz. Hem fondöten gibi sivilceyi saklıyo, hem de ciddi anlamda küçülüp kurumasını sağlıyo. Yüzüm en harika halindeyken çıkmak üzere olan sivilcelerimi imexle kurutuyorum, gerçekten herkeste bulunması gereken sivilceye acil yardım kremi gibi bir şey :) Sivilce probleminden kurtulmanızı sağlamıyo ama çıktığı veya çıkmak üzere olduğu zaman büyük yardımcı :) Kullananlar görüşlerini yazsın, sivilce problemi olan arkadaşlara yardımcı olsun :) Çok çok öpüyorum kızlar :115:

Son düzenleme:
benimde kllandigim bir krem imex ama cok fazla etkisini gormedim gerci benim cildimde zor sonuc veriyo kremler. ama memnun olan arkadaslarim var. denemekte fayda var kisiye gore degisiyo bu tur kremler.

Ben de kullanıyorum çok memnunum, uzun vadede yok ediyor sivilceleri yenileri engelliyor pürüzsüz cildiniz oluyor hem fondöten gibi kapatıyor. Yalnız sürme tekniğim farklı ben peçeteyle fazlasını almıyorum. En iyi sonucu cilde özellikle sorunlu bölgeye ince bir tabaka halinde sürünce alıyorsunuz. Ve silmiyorum öyle bırakıyorum ciltte.

fiyatı 17 galiba yanlş htrlmiosam
bnde uzun zmndr kullnıyorum:3:
tavsiye ederm hem krem hem fondotn bi yerde ve aynı şeklde braz zamn geçince üzerindeki fazlalkları bnde peçete pamuk vs ile temzliorm yksa çok yoğn bi tabaka halinde kalio:2:

Back
X