Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç dr a sormadınmı onca zaman :26: acaba içerde yara falanmı var ablamdada öyle yara gibi bişiy çıkmıştı tedaviyle geçti bence bi dr a git yada bak kuzenimde 2 senelik evli çocukta doğurdu bir sorunu yokmuş ama oda acı çekiyor bunun tek sebebide halen alışmış olmaması ve kendini kasmasından kaynaklanıyor ve eşininde dikkat etmesi lazım tabi yönünü yanlış yere itekliyor olabilir oda can acıtır bak canım bi kaç resim koyayım ordan bak eşinede söyle belki yön sorunu vardır...
Eki Görüntüle 603901
bak uzanmış bacaklar açık şekilde vajina popo yönüne doğru gidiyor düz gitmiyor düz giderse can yakar...
buda düz çekilde durduğunda mesela eşinin üstünde sen varsan burdada popo yönüne doğru eğilimli ama takılacak yer kalmıyor ve kasınca nasıl kaslar kapanıyor rahat bırakırsanda kolay olur umarım yardımcı olmuşumdur...
acı derken nasıl bir yanma girişte mi rahimde mi?bir de akıntı var mı?ben de aynı dertten müzdaribim,sanki içimi kedi tırmalıyor gibi canım yanıyor.dokora gitmeye de cesaretim yok.
acı derken nasıl bir yanma girişte mi rahimde mi?bir de akıntı var mı?ben de aynı dertten müzdaribim,sanki içimi kedi tırmalıyor gibi canım yanıyor.dokora gitmeye de cesaretim yok.
cnım ben dr a gittiğimde içerde oluşan myomların da bi tür kist tarzı bişiy ama myom olarak geçiyor onlar acı yaparmış yani devamlı kasma olmamasına rağmen acı ve yanma oluyorsa myom olabilir buda dr a gözükmenin şart olduğunu gösterir dikkat edin kendinize...
cnım ben dr a gittiğimde içerde oluşan myomların da bi tür kist tarzı bişiy ama myom olarak geçiyor onlar acı yaparmış yani devamlı kasma olmamasına rağmen acı ve yanma oluyorsa myom olabilir buda dr a gözükmenin şart olduğunu gösterir dikkat edin kendinize...
canım ama doğum kontrol hapı kullanıyorum buna rağmen miyom oluyr mu ki?bir tek ilişki sırasında canım acıyor ben manatar olabileceğini düşündüm,dün eczacıya danıştım birkaç ilaç verdi bakalım geçek mi:18:izine ayrıldğımda da jinekoloğa gidicem canım şimdiye kadar hiç gitmedim artık gitmem gerek.