Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk yazmak bana kısmet oldu sanırım yeni topiğimiz hayırlı olsun agam
saol canım kime niyet kime kısmetmiş kız bu arada çok tatlısınız ha valla bayıldım size allah mutlulugunuzu daim etsin
Sağol eda ablacım topikte paylaşta bilsinler istersen diğer kızlarda
Ben oraya çene yetiştiremiyorum buraya nasıl yetişicem Neyse kalkarız altından evelallah.
Ben oraya çene yetiştiremiyorum buraya nasıl yetişicem Neyse kalkarız altından evelallah.
Topikimiz Hayırlı Olsun...
Ciğerci Kedisi Misali..
Nerde Geyik Topiği Ordayız Zaten
Topikimiz Hayırlı Olsun...
Ciğerci Kedisi Misali..
Nerde Geyik Topiği Ordayız Zaten
Merhaba ben Yarışmaya şimdilik Karabükten ama normalde Kocaeli den (lakin şubattan sonra Edirneden) katılıyorum. 27 yaşındayım.boyum 157, kilom 52 esmerim, güzel sayılırım ama burnum sanki biraz büyük, ama bana yakışıyo
Öğretmenim, ne öğretmeni der dediğinizi duyar gibiyim. merak etmeyin hemen açıklıyorum;İngilizce öğretmeniyim
Ha bi de unutuyodum, nişanlıyım artık. Kasımda evlenmeyi düşüyoruz ama belki aralıkta olabilir henüz tarih almadık. Belki kafam kızar evlenmeyedebilirim öyle işte.
Merhaba ben Yarışmaya şimdilik Karabükten ama normalde Kocaeli den (lakin şubattan sonra Edirneden) katılıyorum. 27 yaşındayım.boyum 157, kilom 52 esmerim, güzel sayılırım ama burnum sanki biraz büyük, ama bana yakışıyo
Öğretmenim, ne öğretmeni der dediğinizi duyar gibiyim. merak etmeyin hemen açıklıyorum;İngilizce öğretmeniyim
Ha bi de unutuyodum, nişanlıyım artık. Kasımda evlenmeyi düşüyoruz ama belki aralıkta olabilir henüz tarih almadık. Belki kafam kızar evlenmeyedebilirim öyle işte.
kız çok güleçsin maşallah kocan yanından ayrılmaz senin güzelliginden valla sürekli bombalar patlarDimi içimiz dışımız geyik oldu vallaa olsun ben halimden memnunum sırnaşayım accık size kocişim yok ona sırnaşamıyom naapiim..