her ilden her dilden geyik adına yaşanması gereken herşeyi tatmaya varmısınız haydi

edali368

sempatik olasım var heh)
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
199
0
gızlar garular buyrun sohbete kendinizi evinizdeki gibi rahat ettirecek bir ortam sakın çekinmeyin öksürmek hapşurmak osu......mak serbestir haydin tanışalım koklaşalım:KK64::KK64::KK64::KK60::KK60:

gel senle muhabbet edelim.
ne muhabbeti?
geyik muhabbeti.
ne geyigi?
ren geyigi.
ne reni?
el fireni.
ne eli.
hanım eli.
ev hanım.
ne evi?
dağ evi.
ne dağı?
ağrıdağı.
ne ağrısı?
baş ağrısı.
ne başı?
kuşbaşı.
ne kuşu?
muhabbet kuşu.
ne muhabbeti?
geyik muhabbeti:KK60::KK66::KK52::KK52:

Ben oraya çene yetiştiremiyorum buraya nasıl yetişicem :KK60: Neyse kalkarız altından evelallah.

Topikimiz Hayırlı Olsun...:KK53:
Ciğerci Kedisi Misali..:KK1:
Nerde Geyik Topiği Ordayız Zaten:KK60:

hoş geldiniz bacular burada herşey sınırsız doyasıya geyik var gel gel abla gel:KK74::KK74::KK74:

Merhaba ben Yarışmaya şimdilik Karabükten ama normalde Kocaeli den (lakin şubattan sonra Edirneden) katılıyorum. 27 yaşındayım.boyum 157, kilom 52 esmerim, güzel sayılırım ama burnum sanki biraz büyük,:KK60: ama bana yakışıyo :KK64:
Öğretmenim, ne öğretmeni der dediğinizi duyar gibiyim. merak etmeyin hemen açıklıyorum;İngilizce öğretmeniyim:KK66:
Ha bi de unutuyodum, nişanlıyım artık. Kasımda evlenmeyi düşüyoruz ama belki aralıkta olabilir henüz tarih almadık. Belki kafam kızar evlenmeyedebilirim:KK33: öyle işte.

Merhaba ben Yarışmaya şimdilik Karabükten ama normalde Kocaeli den (lakin şubattan sonra Edirneden) katılıyorum. 27 yaşındayım.boyum 157, kilom 52 esmerim, güzel sayılırım ama burnum sanki biraz büyük,:KK60: ama bana yakışıyo :KK64:
Öğretmenim, ne öğretmeni der dediğinizi duyar gibiyim. merak etmeyin hemen açıklıyorum;İngilizce öğretmeniyim:KK66:
Ha bi de unutuyodum, nişanlıyım artık. Kasımda evlenmeyi düşüyoruz ama belki aralıkta olabilir henüz tarih almadık. Belki kafam kızar evlenmeyedebilirim:KK33: öyle işte.

hoş geldin yarışma kurallarına uyuyorsun kopya felan yok demi bak geç şöyle otur neler öğrenecen öğretmen hanım bizim garularda ne fantaziler var bi anlatsalar küçük dilini yutarsın valla:KK60::KK60:

Sevdim kız seni bizim kafadansın sende :KK60: güzeel aramıza yeni birileri daha katıldı bende 24 yaşımdayım evliyim resim öğretmeniyim Alanyadayım biz jüri sayılırız artıkın kıdemliyik bu grupta :KK60::KK60:

X