• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Her hamilelikte olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nbnb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nbnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
714
550
33
:emir_bebek:her hamile kalan arkadaşta ovulasyon testi de pikmiydi bhcg ile öğrendiklerinde , hamileler cvp yazabilirmi. Hepimizin aklında kalıyor bu soru. Ovu silik gittikçe gebe değilim diye düşünmeye başlıyorum birkaç gün kala adete

:emir_bebek:her hamile kalan arkadaşta ovulasyon testi de pikmiydi bhcg ile öğrendiklerinde , hamileler cvp yazabilirmi. Hepimizin aklında kalıyor bu soru. Ovu silik gittikçe gebe değilim diye düşünmeye başlıyorum birkaç gün kala adete
Ben öğrendiğimde denemiştim silik çıkmıştı. Adetimden 4-5 gün sonra tekrar denedim kopkoyuydu

Ovulasyon dan kaç gün sonra öğrenmişti iz gebeliginizi
Bende adetimin geçtiğini farkettiğimde ilk ovulasyon yapmıştım. .Yumurtlama dönemindeki gibi idrarı damlatır damlatmaz T kısmı C den önce belirdi ve daha koyuydu...Öyle olunca gebelik yapmıştım da o da çift çizgiydi...

Bende adetimin geçtiğini farkettiğimde ilk ovulasyon yapmıştım. .Yumurtlama dönemindeki gibi idrarı damlatır damlatmaz T kısmı C den önce belirdi ve daha koyuydu...Öyle olunca gebelik yapmıştım da o da çift çizgiydi...
Gecikmeden önceki hafta yaptinizmi hiç ovulasyon

Gecikmeden önceki hafta yaptinizmi hiç ovulasyon
Yapmadım canım. Şöyle bi durumda var.Adet günü yaklaştıkça gebe olunmazsa da koyulaşabiliyormuş öyle okumuştum burada bi konuda. Ama regl günü yada bi önceki gün yaptığınız ovulasyonda t c sen önce belirli hemen koyulaşıyırsa gebelik olma ihtimali yüksek...

Ovülasyon testiyle gebelik öğrenildiğini kim söyledi size?

Benim 31 de regl olmam lazım ve bugün ku ovulasyonum bu ..ama bu gebelik anlamına gelmez ki . Eğer hamilelik varsa da yazarım buraya cnm

Eklentiler

• 2D7A99CD-A31A-4AA5-B815-3FAC3482EE70.jpeg
    2D7A99CD-A31A-4AA5-B815-3FAC3482EE70.jpeg
    124,5 KB · Görüntüleme: 38
Benim 31 de regl olmam lazım ve bugün ku ovulasyonum bu ..ama bu gebelik anlamına gelmez ki . Eğer hamilelik varsa da yazarım buraya cnm
Pik olanlar da geliyor ama bu pik değil en azından şimdilik 😊 ama pik değil diye de de gebe değiliz demek değilmiş demekki. Sonradan pik olabiliyormus

Pik olanlar da geliyor ama bu pik değil en azından şimdilik 😊 ama pik değil diye de de gebe değiliz demek değilmiş demekki. Sonradan pik olabiliyormus
Zahagaggahahaahauaahha :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Pik yapmadı diye gebe değilim gibi bir düşünce de olmaz değil mi? Yani ovulasyon testinde t çizgisi silikse gebelik yoktur denmez. Doğru mudur ?

O bir vakit 6. Hafta başlarda olan değil
ben 11dpo da pik gordum :)8. Gun ovulasyonda koyulasma basladi. 9. Gun gebelik testinde silik bi cizgi cikti. Cift yumurtlama oluyor bazen diye ovulasyon yapmaya devam etmistim 11. Gun pikte gordugumden daha koyu bi t olmustu. Sonra git gide c silindi t siyaha yakin bi bordo olmustu. Erken gebelik testi gibi oldu benim icin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back