Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öğrendiğimde denemiştim silik çıkmıştı. Adetimden 4-5 gün sonra tekrar denedim kopkoyuyduher hamile kalan arkadaşta ovulasyon testi de pikmiydi bhcg ile öğrendiklerinde , hamileler cvp yazabilirmi. Hepimizin aklında kalıyor bu soru. Ovu silik gittikçe gebe değilim diye düşünmeye başlıyorum birkaç gün kala adete
Ovulasyon dan kaç gün sonra öğrenmişti iz gebeliginiziBen öğrendiğimde denemiştim silik çıkmıştı. Adetimden 4-5 gün sonra tekrar denedim kopkoyuydu
Bende adetimin geçtiğini farkettiğimde ilk ovulasyon yapmıştım. .Yumurtlama dönemindeki gibi idrarı damlatır damlatmaz T kısmı C den önce belirdi ve daha koyuydu...Öyle olunca gebelik yapmıştım da o da çift çizgiydi...Ovulasyon dan kaç gün sonra öğrenmişti iz gebeliginizi
Gecikmeden önceki hafta yaptinizmi hiç ovulasyonBende adetimin geçtiğini farkettiğimde ilk ovulasyon yapmıştım. .Yumurtlama dönemindeki gibi idrarı damlatır damlatmaz T kısmı C den önce belirdi ve daha koyuydu...Öyle olunca gebelik yapmıştım da o da çift çizgiydi...
Yapmadım canım. Şöyle bi durumda var.Adet günü yaklaştıkça gebe olunmazsa da koyulaşabiliyormuş öyle okumuştum burada bi konuda. Ama regl günü yada bi önceki gün yaptığınız ovulasyonda t c sen önce belirli hemen koyulaşıyırsa gebelik olma ihtimali yüksek...Gecikmeden önceki hafta yaptinizmi hiç ovulasyon
Ovülasyon testiyle gebelik öğrenildiğini kim söyledi size?her hamile kalan arkadaşta ovulasyon testi de pikmiydi bhcg ile öğrendiklerinde , hamileler cvp yazabilirmi. Hepimizin aklında kalıyor bu soru. Ovu silik gittikçe gebe değilim diye düşünmeye başlıyorum birkaç gün kala adete
Gebelerde ovulasyon pik çıkar bir vakit sonraOvülasyon testiyle gebelik öğrenildiğini kim söyledi size?
Pik olanlar da geliyor ama bu pik değil en azından şimdilikBenim 31 de regl olmam lazım ve bugün ku ovulasyonum bu ..ama bu gebelik anlamına gelmez ki . Eğer hamilelik varsa da yazarım buraya cnm
O bir vakit 6. Hafta başlarda olan değilGebelerde ovulasyon pik çıkar bir vakit sonra
ZahagaggahahaahauaahhaPik olanlar da geliyor ama bu pik değil en azından şimdilikama pik değil diye de de gebe değiliz demek değilmiş demekki. Sonradan pik olabiliyormus
Bu arkadaşın öyle olmuş başta silikmisBen öğrendiğimde denemiştim silik çıkmıştı. Adetimden 4-5 gün sonra tekrar denedim kopkoyuydu
Bende bunu merak ettiğim için açmıştım konuyuPik yapmadı diye gebe değilim gibi bir düşünce de olmaz değil mi? Yani ovulasyon testinde t çizgisi silikse gebelik yoktur denmez. Doğru mudur ?
ben 11dpo da pik gordum :)8. Gun ovulasyonda koyulasma basladi. 9. Gun gebelik testinde silik bi cizgi cikti. Cift yumurtlama oluyor bazen diye ovulasyon yapmaya devam etmistim 11. Gun pikte gordugumden daha koyu bi t olmustu. Sonra git gide c silindi t siyaha yakin bi bordo olmustu. Erken gebelik testi gibi oldu benim icinO bir vakit 6. Hafta başlarda olan değil