• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her hafta bir Müslüman öldüreceğim!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Kanada'da yaşayan bir adam, Joker maskesi takarak çektiği videoda her hafta bir Müslüman veya Arap öldüreceğini söyledi. Polis, tehditler savuran adamı arıyor.
759766.jpg

Fransa’nın başkenti Paris’te 129 kişinin öldürüldüğü saldırıların ardından İslamofobik saldırılar ve söylemler artış gösterirken, Kanada’nın Quebec eyaletinde yaşayan bir adamın çektiği video sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Kimliği bilinmeyen adam, Joker maskesi takarak çektiği videoda her hafta bir Müslüman veya Arap öldüreceğini söyledi. Polis, tehditler savuran adamı arıyor.

Montreal Gazette’in haberine göre, YouTube’a yüklenen videoda Joker maskeli kişi, hükümetin Quebec’teki Müslüman ve Araplarla ilgili “hiçbir şey yapmaması” durumunda kendisinin harekete geçeceğini açıkladı. Kameraya silahını gösteren adam, daha sonra her hafta bir Müslüman veya Arap öldüreceğini söylüyor ve buna önümüzdeki hafta başlayacağını vurguluyor. Adam, YouTube’dan kaldırılan videoda yalnız olmadığını ve cinayetlerde kendisine yardım edecek insanlar olduğunu belirtiyor. http://www.medyafaresi.com/haber/her-hafta-bir-musluman-oldurecegim/759766

Musluman orgutler ! Gayri muslim oldurunce ayy tu kaka. İslama bak.? Oldurmeyi emreden din bilmem ne deniyor da. Bu kansizlara hicbir sey denmiyor!:KK47:
İnsallah o kurdugun tuzagin icinde bogulursun. Ayrica insallah oldurmek icin yanastigin muslumanlar seni gebertir. Ee nefsi mudafaa azizim.. :KK14:
Boyleleri hep oldu ve olacak. Muslumanlar olarak gucumuzu gosterelim.
Kendinizi koruyun boyle pisliklere karsi. Siz oleceginize onlar olsun. Gerci siz oldugunuzde sehit olursunuz ama bunlar ancak Cehennem atesine odun olur.
Yurt disinda yasayan muslumanlar korkmayin. Bizim Allahimiz var hamd olsun.. Kendinize dikkat edin...

sen yanlışa yanlışla cevap verim masum kanı akıtmaya tepki olarak masum kanı akıtırsan o teröristlerden farkın kalmaz. canisin onlar gibi.

Evettt Kanadalı Joker arenada..
Doğru olma olasılığı zayıf geldi bana nedense. Nette kendi kendine eğlenmek istemiş sanki.
Bu tek başına yenecek bir lokma değil çünkü.

Eee ne bekliyordunuz ki, olacak böyle şeyler. Hiç bu şekilde düşünen adamları tü kaka diye yaftalamayın.

Her zaman diyorum azıcık empati. Böyle bir olay hristiyanlar tarafından türkiyede yapılsaydı kaç turist dövülür, kaç hristiyan sokak arasında öldürülür, kaç kilise yakılırdı. Önce bi kendi altınızdaki eşeği görün.

Back