Hanımlar selam. Ben bir durumdan bahsedeceğim. Sadece benimle benzer durumda olan hanım arkadaşlarım var mı merak ettiğim için sormak istiyorum. Son bir kaç aydır 1 ay içerisinde her hafta adet kanaması yaşıyorum. Elbette bir doktora gidip muayene olacağım. Ama öncesinde sizlere sormak istiyorum ve en azında bu konuda yalnız olmadığımı düşünüyorum. Öncelikle bazen ağrısız sızısız bazen ise şiddetli ağrılar yaşayarak adet oluyorum. Ve de dediğim gibi bu her hafta tekrarlamaya başladı. Bundan öncesinde adetim hep düzenliydi. Son zamanlarda ise stres, düzensiz ve yoğun tempolu iş hayatı derken çok üstüne durmadım. Ama durum ciddiye bindi. Ortalama 3 gün bir kanamam oluyor bazen bildiğimiz kokulu kan bazen ise kokusuz hatta daha koyu bir kan geliyor. Cinsel birliktelik sırasında ağrı veya sancı gibi şikayetim yok. Fakat pazartesi kanama başlıyor çarşamba bitiyor. İnternetten araştırıyorum rahim kanseri belirtilerinden bahsediyor. Ya da polikistik over belirtilerinden bahsediyor. Aşırı sivilcelenme ve kilo artışıda var. Çarşamba günü doktor muayenesine gideceğim. Ama öncesinde sizlerden de bu durumu yaşayan var mı merak ettim. En azından böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar tecrübelerinizle beni yönlendirirmenizi rica ederim.