Her günüm ayrı bir kabus :(

Dogru diyosun baska cikar yol gorunmuyor zaten simdilik kucuk eltim konusunda bnde supheliyim zaten ben asla ozelimi falan hic anlatmam. kendi yatak odasina kadar anlatinca dertlesmeye ihtyaci var garibin diyorum acidigimdan dinliyorum yoksa hicbirine zerre kadar guvenmiyorumda inanmiyorumda

Bence bunların hepsi toplumsal kurallara çok takılmaktan kaynaklanıyor. Yani herkes ne der benim hakkımda diye düşünmekten. Bırakın herkes sizi kötü bilsin ama siz huzurlu ve mutlu olun. Bırakın eşinizin ailesine yaranmayı, onlarla konuşmayı ve gülümsemeyi. Yapabileceğiniz şeyi yapmışsınız zaten, ayrı eve çıkmışsınız. Geri kalan sıkıntı sizin fazla takmanızdan kaynaklanıyor.

Çocuk olmasa bırak ailenin yanına dön derdim.Eşinle aran iyi mi,güzel anlaşıyor musunuz ?
Bazen ayrılmak için kötü bir sebep gerekmez.Yaşanan hayat kişiye uygun değilse,eşi de değiştirmek için çaba göstermiyorsa bu da bir sebeptir.

Selam arkadaslar benimde icinden cikamadigim bi sorunum var 22 yasindayim lise mezunu olur olmaz karsima simdiki cok sevdigim esim cikti. 3 yillik evliyim esimle cok severek evlendik hala da oyleyiz ama bilirsiniz isin icine ask girince gozunuz hicbirsey gormez hersey toz pembe gelir nitekim benimde oyle oldu.Dort elti bi kaynana ayni binadayiz.annesinin babaannemden yasli olmasi ,kaba dilini davranislarini gectim konustuklarini bile anlamiyodum surekli onu bunu azarlama cekistirme surekli kufurlu konusma.bikeresinde bana beni simdi yadirgarsin , benim konusma dilim bu dedi.beni hep saf yerine koydular oysa zaten utangac bir insanim pek fazla kimseyle konusmazdim kaynanam ve yaninda kalan eltim ne derlerse desin cocukluk akli saygiyi cok haketmisler gibi cevap vermezdim bide hamileligim dahil sirf borclar biran once bitsin diye 3 elti ayni evde kaliyoduk dusunun psikolojimi:KK43: bi yandan yalanlar ,dedikodular ,laf carpmalar ,salak yerine koymalar. ben evime gectikten sonra bunlarla hergun karsilasinca bi alttan alttan gulmeler bi kucumseme arkamdan konusmalar artik gina geldi zamaninda bana havadan bakan kucuk eltim bile bna aglayarak dil dokuyor oda benim gibi sehirden kirsal alana gelmis bu arada.bana bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var

Canim önemli olan kocanla aranda bir problem olmamasi, ki yok diyorsun, bu cok Güzel.
Eskilerin bir lafi vardir, "Vardığın yer kör ise gözünü kırparak bak", o aileye gelin gitmissin bir kere, sükürki kocanla aran iyi. Madem eltilerin seni ezmeye calisiyorlar, sende onlara o sekilde davran, tirssinlar biraz senden, yoksa yazik olur sana bas edemezsin onlarla. Herkeze anladigi dilden konus, dalga gectirme kendinle. Kocanida bir an önce ikna etmeye bak :)

insanlar km lerce uzakta ayda bir gördüğü kayın validesi yada eltisiyle anlaşamıyor. sizinkini hayal dahi edemiyorm. bütün kıskançlıklar yalanlar dedikodular ukalalıklar.. ne sessiz kalmak çözüm ne konuşmak. siz engel olabilirisniz nede eşiniz. tek çözüm kaçmak böyle olabildiğince uzağa... siz ev değiştirmek için yollar düşünün bence..

X