Her günüm ayrı bir kabus :(

Bana karsi bisey soyledilermi cevaplarimla susturuyorum ama huylu huyundan vazgecermi beni yipratanda bu ki ben alisik degildim boyl seylere .ama kafaya koydum er yada gec gidicem gozlerinin icine baka baka gule gule

akrabag olmamasına ragmen cok severek evlendim ne demek orasını anlayamadım cnm...kıyamam ya bir kv yetep artıo birde okdr elti içinde allh sabır versin

Akrabalarımın tamamına kardeş gözü ile baktığım için çok sevmek için akraba olmak kısmını anlayamadım.
O yaşta 3 elti aynı evde kalmayi nasıl kabul ettiniz aileniz hiç mi yol göstermedi onuda anlamadım. Ayrı odanız herhalde olacak da insan genede tedirgin olur evin her köşesinde bir çift bunun banyosu var falan falan filan. Keşke bekleseydiniz zaten yaşınız küçükmüş sizde bir işe girer çalışırdınız bu kadar yüz göz olmamış olurdunuz direk kendi evinize geçerdiniz.

Kendime kizmiyorum cocukluk akli icine girmeden bilemiyosunuz en azindan ben kestiremedim .akrabalik kismina gelince ailede akraba disinda kiz verilmeye sicak bakilmadigi icin benim hafizamdada yer etmis sadece bu ..

19 yaşında evlenip çocuk doğuran ve asgari ücretle kendin çalışmak yerine bunları göze almış birine diyebileceğimiz bişey yok. Bu düzende hayatın sürer canım kabullen

Sen bunu yasiyorsun herkes okusun senden örnek alsin bence meslek sahibi olda kurtar anneni

sizin anne babaniz yok mu
demediler mi size bu yasta evlilik olur mu diye
yazik valla cocuklarin bu hallerine uzuluyorum

Yakin cevrem takma bosver kocanla iyiysen hic ugrasma diyolar ama onlarin icindesin gun boyu disari cikip aralarina karismazsan dedikoduda sinir tanimiyolar zaten yasadgmz alan kucuk bi yer.bi komsuna gdemezsn tek basina kaynana laf eder diye adim atamiyoruz

Yemek bulaşık çamaşır tabiki banyo bunları nasil hallediyorsunuz canim ben kendi ev isimi yapmaya yetisemiyorum.

Kocaman bir evde mi yaşıyorsunuz ki

Allah yardimciniz olsun inşallah kendi eviniz olur

Çok severek evlenebilmek için akraba mı olmak gerekiyormuş? Bi yaşıma daha girdim. .

Bizim oralarda (Bizim ora dediğim Bitlis' te bahsettigim genel olarak Doğu) yabanciyla değil akraba ile evlilik on plandadir. Kimse uzağı farklı birini düşünmez. Misal annemle babam teyze çocukları. Halalarimin bazilarinin soyadları bile değişmedi çünkü amca çocukları. Bana sorarsan çok büyük yanlış o yüzden akraba ile evlilik asla düşünmüyorum. Sırf bu sebeplerden bizde teyze kızı amca oğlu kuzeeeen sıcaklığı yok. evlilik yaşandığı için kardeşlik bagi net olarak kurulamiyor zaten izinde verilmez. Konuyu açan kisininde söylemeye çalıştığı bu, ama kendisi akraba içi evliligi baya normale indirgedigi için dışarıdan birini anormal bulur bi tavırla yazmış olsun normaldir. Konu sahibine gelince, en korktuğum şeydir bi gün bi kızım olursa yok çok sevdim ayrilamaaam ya da bekleyemeeeem diye birine yapisip gitmesi. Hem yasin küçük hem ev desen yok gibi bişey hem asgari ücret hem hamilesin. Yani ne bileyim Allah annene dayanma gücü versin haline, çünkü ben bile okuyunca tuylerim urperdi. Allah yardimcin olsun sAskinim.

Aklima geldikce guluyorum 10 yillik olan eltim ozgur olcakmis o oturacakmis biz hizmetcilik yapacakmisiz biz yeni gelinler ..sanki bana hizmet etti iki tas corba koymus diye kaynanamin onune kendini dunyayi kurtaran adamin kizi sandi garibim

Eşim asgari ücretle çalışıyor demişsin , sen çalışıyor musun ? Taşınalım taşınalım diyormuşsun da gelir belli gider belli bir de bebek aboo , eltilerle kaynanayla her gün her gün görüşme canım sen de ? Mecbur musun yani... Bırak sanki sen iyi davranınca lafını etmiyorlar sen de görüşmeyiver en fazla eskiden ettikleri lafları ederler kafan rahat olur başka da bir şey olmaz. Şu sana üstten bakan eltinle de dertleşme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…