- 25 Ağustos 2014
- 20.333
- 48.170
-
- Konu Sahibi likefairytale
akrabag olmamasına ragmen cok severek evlendim ne demek orasını anlayamadım cnm...kıyamam ya bir kv yetep artıo birde okdr elti içinde allh sabır versinSelam arkadaslar benimde icinden cikamadigim bi sorunum var 22 yasindayim lise mezunu olur olmaz karsima simdiki cok sevdigim esim cikti. 3 yillik evliyim esimi akraba olmamasina ragmen cok severek evlendik hala da oyleyiz ama bilirsiniz isin icine ask girince gozunuz hicbirsey gormez hersey toz pembe gelir nitekim benimde oyle oldu.Dort elti bi kaynana ayni binadayiz.annesinin babaannemden yasli olmasi ,kaba dilini davranislarini gectim konustuklarini bile anlamiyodum surekli onu bunu azarlama cekistirme surekli kufurlu konusma.bikeresinde bana beni simdi yadirgarsin , benim konusma dilim bu dedi.beni hep saf yerine koydular oysa zaten utangac bir insanim pek fazla kimseyle konusmazdim kaynanam ve yaninda kalan eltim ne derlerse desin cocukluk akli saygiyi cok haketmisler gibi cevap vermezdim bide hamileligim dahil sirf borclar biran once bitsin diye 3 elti ayni evde kaliyoduk dusunun psikolojimibi yandan yalanlar ,dedikodular ,laf carpmalar ,salak yerine koymalar. ben evime gectikten sonra bunlarla hergun karsilasinca bi alttan alttan gulmeler bi kucumseme arkamdan konusmalar artik gina geldi zamaninda bana havadan bakan kucuk eltim bile bna aglayarak dil dokuyor oda benim gibi sehirden kirsal alana gelmis bu arada.bana bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var
Sen bunu yasiyorsun herkes okusun senden örnek alsin bence meslek sahibi olda kurtar annenibizde yengemler ve babaannemle aynı binada oturuyoruz. Bu yaşıma kadar şahit olduklarıma inanamazsınız. Her gün ayrı bi trajedi, cadı kazanı resmen.Hayalim annemi burdan kurtarmaktı, bi çocuğun bu bilinçle büyüdüğünü bi düşünürmüsünüz. Bi çözüm bulup kaçın ordan ciddiyim kaçın. Annemi kurtarmama az kaldı
Aman iyi bari sukret kurtulduguna tadini çıkarSorma suriyeliler gibiydik bi evdeevim ayrilmasaydi kafayi yemistim
Çok severek evlenebilmek için akraba mı olmak gerekiyormuş? Bi yaşıma daha girdim. .