Her günüm ayrı bir kabus :(

likefairytale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
21
2
31
Selam arkadaslar benimde icinden cikamadigim bi sorunum var 22 yasindayim lise mezunu olur olmaz karsima simdiki cok sevdigim esim cikti. 3 yillik evliyim esimle cok severek evlendik hala da oyleyiz ama bilirsiniz isin icine ask girince gozunuz hicbirsey gormez hersey toz pembe gelir nitekim benimde oyle oldu.Dort elti bi kaynana ayni binadayiz.annesinin babaannemden yasli olmasi ,kaba dilini davranislarini gectim konustuklarini bile anlamiyodum surekli onu bunu azarlama cekistirme surekli kufurlu konusma.bikeresinde bana beni simdi yadirgarsin , benim konusma dilim bu dedi.beni hep saf yerine koydular oysa zaten utangac bir insanim pek fazla kimseyle konusmazdim kaynanam ve yaninda kalan eltim ne derlerse desin cocukluk akli saygiyi cok haketmisler gibi cevap vermezdim bide hamileligim dahil sirf borclar biran once bitsin diye 3 elti ayni evde kaliyoduk dusunun psikolojimi bi yandan yalanlar ,dedikodular ,laf carpmalar ,salak yerine koymalar. ben evime gectikten sonra bunlarla hergun karsilasinca bi alttan alttan gulmeler bi kucumseme arkamdan konusmalar artik gina geldi zamaninda bana havadan bakan kucuk eltim bile bna aglayarak dil dokuyor oda benim gibi sehirden kirsal alana gelmis bu arada.bana bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var

Son düzenleme:
Nerde çokluk orda sıkıntı demişler. 3 elti kv birlikte yasayip da mutlu olmak belki marsta filan olabilir, baska da olmaz.
Bence mumkunse uzak biyere tasinin

Esime hergun diyorum gidelim burdan borclarimiz bitsin gideriz bende biktim burdan diyor.tasinmakta kolay degil sonucta asgari ucretle gecinenler icin

canım mesafelı davran..hergun görüşmek zorunda degılsın..merhaba merhaba ol..gulsunler konussunlarr takılmaa bunlara..esınle mutlumusun evınde huzur var mı gerısı booss..dıs kapının dıs mandalı mısalı..dıger kucuk eltınlede dertlesmee..hıcbırıylee cook samımı olmaya gerekk yookk..saygında kusurda etmee amaa görusmeee..mesafeee yanııı cook onemlii..

Onlar gorunce sirf soguk gelin demesinler yalandan gulumsuyorum hic icimden gelmemesine ragmen.dedigin gibi takmamak en iyisi ama biyerde damarina basacaklar

bizim taraf yabanciya biraz supheli bakar kiz verme konusunda sonucta dogu insanlari..canim kendimize ait bir odamiz elbette vardi eh tabi ozel hayatin kisitlaniyor ama napalim sevdigimiz icin katlandik o sure icinde

Çok severek evlenebilmek için akraba mı olmak gerekiyormuş? Bi yaşıma daha girdim. .

Annen baban sana hiç mi "kızım napıyorsun sen , bu şartlarda bir yere gidemezsin" demedi ?

Evet sadece iyi tarafindan bakmisim
Eşinle beraber senin ailenin desteğini alabilme şansınız var mı ? Baska bir şehirde iki tarafada uzak oturmak için maddi / manevi anlamda destek verebilirlee mi ?
Aslında doğru olan iki tarafdanda sıyrılıp kendi ayaklarınız üzerinde durmak ama şuan en azından o binadan kurtulsanız yetermiş gibi duruyor..

Buna benzer bir durum bir tanidigimin başına gelmişti. Ayni evde 3 gelin vardı. Buraya kadar bir sorun yoktu ama sonra kotu bir kırılma noktası oldu ve çocuklardan biri 5 parasız başka bir sehire yerleşti. Uzun lafın kısası eğer bir ise girip calisirsaniz maddi sorun kısmen çözülür ama boyle bir imkânınız yoksa esinizin canına tak diyene kadar orda kalırsınız.

Ailem maddi manevi destek olarak her zaman arkamdalar baska bir ev konusuna gelince babamgilin kiraya verdigi bi ev var esim semti sevmedigini soyledigi icin gidemedik

bizde yengemler ve babaannemle aynı binada oturuyoruz. Bu yaşıma kadar şahit olduklarıma inanamazsınız. Her gün ayrı bi trajedi, cadı kazanı resmen.Hayalim annemi burdan kurtarmaktı, bi çocuğun bu bilinçle büyüdüğünü bi düşünürmüsünüz. Bi çözüm bulup kaçın ordan ciddiyim kaçın. Annemi kurtarmama az kaldı

Bu durumu yasayan kac kisi vardir ki simdi ne desek anlamsiz olacak..
git uzaklas desek maas az asgari ucret diyorsunuz siz de calissaniz desek cocuklara kim bakicak sorunu var..
cok zor isiniz ömürlük tükenmeyecek bir sabir lazim size..
Rabbim kolayliklar versin bol dua edin huzur icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…