Çoğunlukla bana bişeyi yanlış yaptığımı söylediğinde benim ona açıklama yapmam ona göre hep karşılık veriyormuşum gibi oluyormuş, ondan hep üstün olmayi haklı çıkmayı istiyormuşum. Ona bunun böyle olmadığını söylemekten bıktım. Ve tartışırsak çok kırıcı oluyor beni dinlemek istemiyor. Sonra "barıştığımızda" benim ona hemen yine eskisi gibi yani sıcak davranmamı bekliyor.
Buraya yazmakla bile bir şans ver denmesini bekliyor gibisin.Çoktan ayrılmış yeni aşklara yelken açmış olman gerekirdi.Bu kadar mı sevmiyorsun kendini.Arabesk bir hayat tarzı mı benimsedin,ağlıyorum ağlıyorum barışıyorum.Bırak gitsin,gülmek sana daha çok yakışır emin ol ve seni güldürecek biri de mutlaka vardır.Kızlar gerçekten ne yapıcam bilmiyorum. 8 aydır birlikteyiz ama sanki her 2. günümüz kavga veya tartışmayla geçiyor. Gerçekten bıktım. Sonuç olarak hep ben ağlıyorum. Açıkcası bazen ilişkiyi bitirmek geliyor aklıma ama bi yandan yapamıyorum. Onu çok sevdiğimden dolayı mı onsuz daha mi üzgün olurum diye düşündüğümden dolayı mı bilmiyorum. Lütfen yardım edin
Bazen kıskançlık bazen çok basit saçma şeyler oluyor, mesela dün benim yaptığım şakayı anlamaması sonra kırıcı konuşup benimde kırıcı konuşmam hakkında tartıştık.Hala net değil konular, uyduruk kıskançlık ieylerinden falan mı bahsediyorsunuz, yanlış yaptığınız şeyler ne ona göre?
Sebepleri ne ? Maddiyat, hakaret ? İlk 1 yıl çok zordur,alttan alın. Sonra alışıyor insan.Kızlar gerçekten ne yapıcam bilmiyorum. 8 aydır birlikteyiz ama sanki her 2. günümüz kavga veya tartışmayla geçiyor. Gerçekten bıktım. Sonuç olarak hep ben ağlıyorum. Açıkcası bazen ilişkiyi bitirmek geliyor aklıma ama bi yandan yapamıyorum. Onu çok sevdiğimden dolayı mı onsuz daha mi üzgün olurum diye düşündüğümden dolayı mı bilmiyorum. Lütfen yardım edin
yani öyle bişey olsa gerçekten anlarım ama tartıştığımız konular hep küçük şeyler, daha doğrusu o tartışmaya çeviriyor ve çok büyütüyor. böyle olunca ileride sizin bahsettiğiniz konularda tartışırsak ne olur diye düşünmek istemiyorum bile.Sebepleri ne ? Maddiyat, hakaret ? İlk 1 yıl çok zordur,alttan alın. Sonra alışıyor insan.
yani öyle bişey olsa gerçekten anlarım ama tartıştığımız konular hep küçük şeyler, daha doğrusu o tartışmaya çeviriyor ve çok büyütüyor. böyle olunca ileride sizin bahsettiğiniz konularda tartışırsak ne olur diye düşünmek istemiyorum bile.
ben 19 o 23Yaslariniz kac?
ben 19 o 23
haklısın..tavizini verme
daha cok uzun suredır bırlıkte degılmıssın
tavrını koy
yoksa sonra tutamazsın onu
sen de cok yıpranırsın ılerde o da yıpranır işler çıkılmaz bı hal alır..
yaşadım bılıyorum :)