• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün şükretmek için binlerce sebebimiz var...

iLk

AkreP
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
894
147
363
Samsun
Mike ve Tina Makkaslendov, ogullari Cody dogana kadar suphe icindeydiler. Cody dogsa bile olecek!

Omurga deformasyonuna neden olan kucuk Cody, (Ana rahmindeyken deforme olan sinirler) milyarda bir ihtimali olan bir hastalikla dunyaya geldi. Sakral Agenez… Yani kaval kemigi ve diz eklemleri olmadan!

Kucuk adam seri bir operasyondan gecirildikten sonra yasama donebildi. Simdilerde 7 yasinda.

Yasitlarina gore daha aktif, daha hareketli. Kosuyor, zipliyor, su kayagi yapiyor, ata biniyor, futbol, hokey, golf oynuyor, Karate ogreniyor.

Her bir aktivite icin 5 cift bacaga sahip!

image001m.jpg

image002d.jpg

image003syj.jpg

image004t.jpg

image005f.jpg

image006cou.jpg

image007j.jpg

image008ima.jpg

image009zrg.jpg

image010lpq.jpg

image011pfe.jpg

image012h.jpg

image013xwh.jpg

...

ayy canım benım cok da tatlı bı cocuk.. :emir_bebek: cok uzuldum yaa.. :çok üzgünüm: gercekten de ole sukretmemız ıcın okadar cok sebebımız varkı.. :Saruboceq: en basında da cok sukur kı Rabbım saglıklı elımızı ayagımızı eksıksık kusursuz vermıs cok sukur.. :Saruboceq:

kıyamam yaa... azminden dolayı bu küçük adamı kutluyorum.

off cok duygulandım yaa
canım benım ne guzelde guluyoo
hepımızı ornek olsun 7 yasındakı bır cocugun
yasama azmı.........

kurban olurum bunu veren rabbime
herseyin dogrusunu iyisini bilen rabbim
ailesi tahminim bile bile dünyaya getirmisler
helal olsun tebrikler herseyi göze almislar
cani veren allah alanda allahdir
rabbim nelere kadir
bu bacak kadar cocuk saf ve temiz
nekadar azimli masallah
gözlerim dolu dolu bakdim reesimlerine
o gülen yüzü hic solmasin insallah
bizlere örnek oluyo engelli olmadigini herseyi yapabildigini hemde o yasda göstermis oldu
yasama sevinci hic eksilmesin hayatindan insallah
mucizem canimsin tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrr bu güzel paylasimin icin

Cokda seker sevimli bir cocukmus.Vallahi saglikliyim diyenden daha aktif ve hayat dolu

oldugu her halinden belli.Ben her aksam basimi yastiga koydugumda hersey icin

sükrederim.Oglumada herzaman söylerim.En büyük zenginlik SAGLIK.Allaha verdikleri

nimetler ve en önemlisi saglikli oldugun icin sükret derim.:nazar:

canım canım canım rakadaşım ne kadar güzel bir konuya değinmişsin....... alkisalkisalkis
aldığımız nefese, geceye gündüze, görebilmemize, yürüyüşümüze,, sevdiklerimize, aklımıza, fikrimize, idrakımıza................ vs.............. :Saruboceq:

herşeye ve herşeye ne kadar şükretsek azdır............. :Saruboceq:

eğer bunların bir tanesinin bile kıymetini, değerini bilsek kesinlikle 24 saat başımızı secdeden kaldırmamamız gerekir.... :Saruboceq:

rabbime sonsuz hamd-ü senalar olsun ki bizleri müslüman olarak yaratmış............. :Saruboceq:

tekrar teşekkürler mucizecim.......... opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan

konu mükemmel gerçekten
insanların bunları görüpte nelere şükretmeleri gerektiklerini bilmeleri lazım
ama böyle insanlar sayılı
herşeyin başı sağlık:)

off bebeğim ya :(
ayy bu fotoları görüp de ağlamamak,
halimize şükretmemek mümkün mü?

kıyamam ben bu yavruya..

Allahıma binlerce kez şükürler olsun,
herşeyimiz var..

Günaydın Canlarım a.s.

Son günlerde iş yoğunluğundan takip edemiyorum maalesef :(

Hepinize teker teker teşekkür ederim, duyarlılığınız için Şeniz

Evet, şükretmek için binlerce sebebimiz var, bu onlardan sadece biri...

Rabbim her şeyimizi eksiksiz yaratmışken bile hayata bu minik dünya tatlısı yavru kadar gülemiyoruz, sarılamıyoruz.

Hep bir dert bulabiliyoruz kendimizi yıpratmak için. Oflamak, puflamak için her zaman sebebimiz var !

Şükürler olsun Rabbim' e ; gördüğümüz, duyduğumuz, hissettiğimiz, düşünebildiğimiz, koşabildiğimiz, koklayabildiğimiz, tattığımız için... Herşey için :Saruboceq:

Back