Bugün ablacığımın ikinci evlilik yıl dönümü alkisalkisalkis
Rabbim ömür boyu,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar nasip etsin inşallah ikisinede(ve tabiki evli olan herkese) :Saruboceq:
YAŞASIN YAŞASIN...... NETTEYİM YİNE YENİDEN......
:)
konuyu açalı çok uzuun zaman olmuş ve ben daha yeni bakabiliyorum bu sayfama... uzuun zaman sonra netim bugün bağlandı çok şükür ki yeniden sizlerleyim.... yeni evime taşındığım için uzun zaman ayrı kaldık maalesefyaşasın bugün benim yeni evimde nete girip sizlerle konuşabildiğim ilk günüm......:)
iyi dileklerinden nasiplendiğim için bugün ben çok şanslıyım .. her geçen gün yeni insanların mutluklarımızı okuması ve paylaşması ve tanışmamız adına bugün İRNA seni tanıdığım için ve iyi dileklerinden nasiplendiğim için özel bir gün canım... her şey gönlünce olsun inşallah seninde....hoşgeldin,yeni evinde güle güle otur,topiğin hayırlı olsun.a.s.
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım.. Huzurunuz ,canınız,sağlılığınız ve gülen gözlerinizdeki mutluk hep sizinle olsun canım... Sevgileirmle saruböcegbugün babamlarda kalıyorum..eşim,kızım,babam ve kızkardeşim ile aynı evdeyiz..
çok özel bir gün..:asigim:
olsun canım üzme kendini evlilik birgün giyilen damatlık ,gelinlik günü.. ama mutlulukları hergün olsun ve sende birgünü bile olsa onlarla paylaşsan onlara yeter ...senin güzel kalbin onların yanındaydı varlığın olmasada....ömür boyu mutlu ol canım arkadaşım özlemişim valla senia.s.:1hug::dance:bugun halamin oglu evlendi ve ben orda degilim:gitme:saglik olsun ne yapalim,,,
omur boyu mutlu olsunlar iyisallah:Saruboceq:
olsun canım üzme kendini evlilik birgün giyilen damatlık ,gelinlik günü.. ama mutlulukları hergün olsun ve sende birgünü bile olsa onlarla paylaşsan onlara yeter ...senin güzel kalbin onların yanındaydı varlığın olmasada....ömür boyu mutlu ol canım arkadaşım özlemişim valla senia.s.:1hug::dance:
8533361[/I]]tşk ederim şeker....opuyorumnanaktan
halen büyümekteyim ...kaydirigubbakcemile2[/QU000
büyüyüp yaşlanıyor olsakta hala iki yaramaz çocuktan farksısız seni seviyorum ablalrın en cadısı a.s.Şenizopuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?