• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün özel bir gündür aslında bizim için!

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
her günün bir özelliği bir güzelliği ve olmaını istemesekte bir kötü anı bırakacak anları yaşamışızdır ... iyisiyle kötüsüyle bu günün anlam ve önemini paylaşmaya ne dersiniz .....

mesela bugün bizim 7, nişan yıldönümümüz ...

yarın ne olacak acaba hayatımızda yada ne olmuştu .... acısıyla tatlısıyla burada buluşmaya ne dersiniz hepimizin paylaşım alanı kk da hepberaber mutlulukları ve hüzünleri paylaşmaya sadece günün tarihi olarak özel günlerimizii yazalım buraya......

Bugün ablacığımın ikinci evlilik yıl dönümü alkisalkisalkis

Rabbim ömür boyu,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar nasip etsin inşallah ikisinede(ve tabiki evli olan herkese) :Saruboceq:

YAŞASIN YAŞASIN...... NETTEYıM YıNE YENıDEN......
:)
konuyu açalı çok uzuun zaman olmuş ve ben daha yeni bakabiliyorum bu sayfama... uzuun zaman sonra netim bugün bağlandı çok şükür ki yeniden sizlerleyim.... yeni evime taşındığım için uzun zaman ayrı kaldık maalesef :( yaşasın bugün benim yeni evimde nete girip sizlerle konuşabildiğim ilk günüm......:)

Bugün ablacığımın ikinci evlilik yıl dönümü alkisalkisalkis

Rabbim ömür boyu,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar nasip etsin inşallah ikisinede(ve tabiki evli olan herkese) :Saruboceq:

nice senelere kedicim.allah sağlıklı,uzun,mutlu yıllar nasip etsin.bir yastıkda kocasınlar inşallah. :Saruboceq:

YAŞASIN YAŞASIN...... NETTEYİM YİNE YENİDEN......
:)
konuyu açalı çok uzuun zaman olmuş ve ben daha yeni bakabiliyorum bu sayfama... uzuun zaman sonra netim bugün bağlandı çok şükür ki yeniden sizlerleyim.... yeni evime taşındığım için uzun zaman ayrı kaldık maalesef :( yaşasın bugün benim yeni evimde nete girip sizlerle konuşabildiğim ilk günüm......:)

hoşgeldin,yeni evinde güle güle otur,topiğin hayırlı olsun.a.s.

hoşgeldin,yeni evinde güle güle otur,topiğin hayırlı olsun.a.s.
iyi dileklerinden nasiplendiğim için bugün ben çok şanslıyım .. her geçen gün yeni insanların mutluklarımızı okuması ve paylaşması ve tanışmamız adına bugün İRNA seni tanıdığım için ve iyi dileklerinden nasiplendiğim için özel bir gün canım... her şey gönlünce olsun inşallah seninde....

bugün babamlarda kalıyorum..eşim,kızım,babam ve kızkardeşim ile aynı evdeyiz..
çok özel bir gün..:asigim:

17 AĞUSTOS ıZMıT DEPREMı 10. YILI...

bugün maalesef ki acısını hala içimizde yaşadığımız 17 ağustos depreminin 10. yılı...
allah herkese sabır versin ve tüm ölmüşlerimiz nur içinde yatsın inşallah.....allah beterinden korusun ve kimseye bu acıları yaşatmasın...

bugün babamlarda kalıyorum..eşim,kızım,babam ve kızkardeşim ile aynı evdeyiz..
çok özel bir gün..:asigim:
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım.. Huzurunuz ,canınız,sağlılığınız ve gülen gözlerinizdeki mutluk hep sizinle olsun canım... Sevgileirmle saruböceg

bugun halamin oglu evlendi ve ben orda degilim:gitme:saglik olsun ne yapalim,,,
omur boyu mutlu olsunlar iyisallah:Saruboceq:

bugun halamin oglu evlendi ve ben orda degilim:gitme:saglik olsun ne yapalim,,,
omur boyu mutlu olsunlar iyisallah:Saruboceq:
olsun canım üzme kendini evlilik birgün giyilen damatlık ,gelinlik günü.. ama mutlulukları hergün olsun ve sende birgünü bile olsa onlarla paylaşsan onlara yeter ...senin güzel kalbin onların yanındaydı varlığın olmasada....ömür boyu mutlu ol canım arkadaşım özlemişim valla senia.s.:1hug::dance:

Şeniz
olsun canım üzme kendini evlilik birgün giyilen damatlık ,gelinlik günü.. ama mutlulukları hergün olsun ve sende birgünü bile olsa onlarla paylaşsan onlara yeter ...senin güzel kalbin onların yanındaydı varlığın olmasada....ömür boyu mutlu ol canım arkadaşım özlemişim valla senia.s.:1hug::dance:

evet canimaynen oyle,engeller olunca malesef her istegi olmuyo insanin,saglik olsun genede,,,,bende ozlemisim seni,sende omur boyu mutlu ol iyisallah=)Şeniz

saat itibariyle bugün ablamın doğumgünü....doğum günü kutlu olsun ablacığımın....

sihirsensin hoşgeldin bacımmmm opuyorumnanaktan

kk pro kart al da cinsellik bölümünde tartışalım yine :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Bu arada ben Hülyalı yerimseniben

8533361[/I]]tşk ederim şeker....opuyorumnanaktan
halen büyümekteyim ...kaydirigubbakcemile2[/QU000
büyüyüp yaşlanıyor olsakta hala iki yaramaz çocuktan farksısız seni seviyorum ablalrın en cadısı a.s.Şenizopuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan

Back