yazdığın bu yazı için çpok teşekkür ederim.vaktini ayrıdığın için..bide bendede sık baş dönmesi oluyo..taşıtlarada binemiyorum..binince midem bulanyo yol boyu kusuyorum..bide şehir içine bile binsem kusuyorum.kusmasam bile bütün gün başom dönyo.. ben endeskopiyede girdim iki kere.birinde reflü çıkmıstı.kusmaktan artık yemek borum midem kan çindeydi.oralar 39 kıiloydum işte.doktor görünce şok olmuştu..bu nasıl olmş diye..5 ay kadar haşlama yedim.yağ ,şeker, çay, asit, ekşi, acı hiçbirşey yoktu.midemdeki yaralar geçti.ama sıkıtnım gecmedi.bir yıl sonra yine girdim endeskopiye bu sefer gastirit çıktı..sanırım bende vertigo gibi birşeyde var..çünkü o baş dönmesi ve taşıt ve hareket ettiren şeylerin beni kötü etkilemsi doğuştan var bende.ama daha kötüye gidiyo.psikolojik sorrunumn yanında buda var..bende paxil kullandım ama bana dokundu sanki bidaha almaya korktum.iştahımı kapatttı..kilo almk umrumda ddeğil yetrki iştahımı kaptmasın.çok yoruldum gercekten.şuan laroxyl kullanıyorum..eki etmiyo sanki..mide bulantısı beni mafetti..bide su kusmak.ayrıca ben sakin biriyim.ypok midem bulncak..kesn şimdi bulanır diye hiç düşünmüyorum.kurtulmk istiyorum artık..elimde olmadan oluyo bu sorun..