• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her gün mide bulantısı ve kusma

tuqba22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
23
0
36
Aydın
merhaba hocam.sürekli midemde bulantı oluyo.birde ufacık bir tartşma yada sorunda midem bulanıyo..bulandıgındADA kusuyorum..kusuncada uyumadan midem yerine otrmuyor..sabahlara kadr kusuyorum.bu sayı 20yi geçyo. o yüzden her kustuğumda remeron alıyorum uyumak için..bir ara her sabah kusuyodum..sonra her akşamda anafranil almaya basladım..şimdi etki etmiyo..yine mide bualntılarım basladı...çok ilaç kullandım ama geneli hep iştahımı kapattı.zaten sorun midem benm için..iştahımı kapatsın istemiyorum..ne yapıcam bilmiyorum.panik atak yapmasam ble kendimi kötü hissedince kusuyorrum..ve hiçbirşey bunu engelleyemiyor..uyumak dışında..kendi kendimede uyuyamıyorum o yüzden remeron atyorum..kusmadan dolayı yani bu yüzden ben 39 kiloya bile düştüm..remeron sayesinde toparlandım..uyutyo ve uynadığımda mide bulantım geçmiş olyo..belkide hiçbirşey beni bu kusma kadar yıpratmadı..dengem bozuldu.canımı çok acıtyo..sosyal hayatımı etkiloy,engel oluyo..allahım canımı al dedğim zamanlar bile oldu.birr yıl günde bir yada üst üste 4 gün acillerde sabahladım..ne verdilerse midem durmuyodu..uykuya dalıncada gecyodu..tek isteğim benim diğer insanlar gibi bi hayatım olsun.3 yıldır ne çektiğimi bir ben bi ALLAH bilyo..üniversitemi bile dondurdum gidemedim..hiçbirşey istemiyorum..eskisi gibi olmak istiyorum.kaç doktora gittim..ialçlar hep iştahımı kapattı.anafranili düzenli olarak 8 ay kullandım.hiçbirşeyi değiştirmedi.nerdeyse kurtulmak için intiharı düşünüyorum artık..o dereceye geldim.bunaldım..

canım benim çok geçmiş olsun bende panik bozukluk hastasıyım yaklaşık 3 yıldır doktor doktor gezdim astım olduğumdan tutunda ciğerlerimin bittiğine kadar herşey söyledi doktorlar tabi anlamdı çoğu nedenini yanlış teşhis koydular . en sonunda uzman bir doktora gittiğimde solunum testi yaptım filimlerime baktı senin hiçbirşeyin yok gayet güzel nefes alıyorsun dedi benim yaşadığım ilk belirti nefes alamadığımı sanmıştım çok kötü birşeydi defalarca ventolin oksijen verip eve yolluyorlardı sonunda bende neden olduğunu bulmuştum çok şükür . annemde sinir hastası defalarca hastanede yattı ama o ilaç kullanamadığı için işi allaha kalmıştı yaklaşık 10 yıl yattı kalkamadı yerinden sonra allaha çok şükür iyileşti . şimdi kendi tedavi sürecime geleyim uzman doktor bana psikolojik olduğunu söyleğinde aslında baya üzülmüştüm annemden az çok biliyordum nasıl bir illet olduğunu sonra psikiatra gittim anlattım sıkıntılarımı bana ilaç yazdı paxil adında baya iyi geldi ama çok ta kilo aldırdı ben bilinçsiz kullanıp tek başıma dozajını azaltmadan bıraktım yine yanlış yaptım tabi bu hastalığın tekrar geri gelmesini sağladı sonra tekrar kafama göre başladım ilaca atak geldiğinde yine yanlış yaptım yani şimdi tekrar bıraktım baya bir süre birşeyim yoktu . çok kilo aldığım için diyete başlamıştım şok diyet hemde ondan hemen sonra çarpıntılarım nefes darlığım ve baş dönmesi ağır miğde bulantısı ve beyin uyuşmaları oldu yatarak geçirdim 1 haftayı sonra aklıma bir şey geldi ben hastalığımın ne olduğunu biliyorum bununla başa çıkabilirim diye düşündüm tabi yanında bitkisel takviyeler buldum baya iyi geldi birkaç günde etkisini gösterdi sakın kendini bırakma diyorum canım benim bu hastalıktan kimse ölmedi ölmezde seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydimm sana 7 gün 24 saat destek olmaya hazırım hiç üzülme hepsi geçecek sen ondan korkmayı bırak o senden korksun bu hastalık yapılan araştırmalara göre en zeki en ayrıntıcı mükemmleliyetçi insanların başına geliyormuş lütfen iyi tarafından bak allaha çok şükür sakat değiliz yada tedavisi olmayan bir hastalığımız yok lütfen böyle düşün sana her zaman destek olurum canımın içi sadece sakin olmaya çalış kendini sakinleştir bu çok önemli gerisi gelecek ilaçlara dayalı bir hayatta çok zor ama beynimiz bize bu azabı çektirecek kadar güçlüyse bunu yenmek için yine beynimizi kullanacağız benim miğde bulantılarım be baş dönmeme sarı kantoron ve kedi otu baya iyi geldi şimdi ayrıca bir şey daha deniyorum bilinç altı telkin sistemi uyguluyorum sadece bir dene derim baya bir insan fayda gördüğünü söylüyor goole den arat bir dene hayatım değişti telkin diye bir site ücretsiz indirebiliyorsun sen çok güçlüsün bunu unutma ve şunuda yanlız değilsin acil şifalar diliyorum sana ve bu dertten müzdarip arkadaşlara ayağa kalk ve ben kendime ne yapıyorum de sen çok güçlüsün seni çok çok öpüyorum ve kucaklıyorum canım sağlıklı kal

yazdığın bu yazı için çpok teşekkür ederim.vaktini ayrıdığın için..bide bendede sık baş dönmesi oluyo..taşıtlarada binemiyorum..binince midem bulanyo yol boyu kusuyorum..bide şehir içine bile binsem kusuyorum.kusmasam bile bütün gün başom dönyo.. ben endeskopiyede girdim iki kere.birinde reflü çıkmıstı.kusmaktan artık yemek borum midem kan çindeydi.oralar 39 kıiloydum işte.doktor görünce şok olmuştu..bu nasıl olmş diye..5 ay kadar haşlama yedim.yağ ,şeker, çay, asit, ekşi, acı hiçbirşey yoktu.midemdeki yaralar geçti.ama sıkıtnım gecmedi.bir yıl sonra yine girdim endeskopiye bu sefer gastirit çıktı..sanırım bende vertigo gibi birşeyde var..çünkü o baş dönmesi ve taşıt ve hareket ettiren şeylerin beni kötü etkilemsi doğuştan var bende.ama daha kötüye gidiyo.psikolojik sorrunumn yanında buda var..bende paxil kullandım ama bana dokundu sanki bidaha almaya korktum.iştahımı kapatttı..kilo almk umrumda ddeğil yetrki iştahımı kaptmasın.çok yoruldum gercekten.şuan laroxyl kullanıyorum..eki etmiyo sanki..mide bulantısı beni mafetti..bide su kusmak.ayrıca ben sakin biriyim.ypok midem bulncak..kesn şimdi bulanır diye hiç düşünmüyorum.kurtulmk istiyorum artık..elimde olmadan oluyo bu sorun..

Back