merhaba hocam.sürekli midemde bulantı oluyo.birde ufacık bir tartşma yada sorunda midem bulanıyo..bulandıgındADA kusuyorum..kusuncada uyumadan midem yerine otrmuyor..sabahlara kadr kusuyorum.bu sayı 20yi geçyo. o yüzden her kustuğumda remeron alıyorum uyumak için..bir ara her sabah kusuyodum..sonra her akşamda anafranil almaya basladım..şimdi etki etmiyo..yine mide bualntılarım basladı...çok ilaç kullandım ama geneli hep iştahımı kapattı.zaten sorun midem benm için..iştahımı kapatsın istemiyorum..ne yapıcam bilmiyorum.panik atak yapmasam ble kendimi kötü hissedince kusuyorrum..ve hiçbirşey bunu engelleyemiyor..uyumak dışında..kendi kendimede uyuyamıyorum o yüzden remeron atyorum..kusmadan dolayı yani bu yüzden ben 39 kiloya bile düştüm..remeron sayesinde toparlandım..uyutyo ve uynadığımda mide bulantım geçmiş olyo..belkide hiçbirşey beni bu kusma kadar yıpratmadı..dengem bozuldu.canımı çok acıtyo..sosyal hayatımı etkiloy,engel oluyo..allahım canımı al dedğim zamanlar bile oldu.birr yıl günde bir yada üst üste 4 gün acillerde sabahladım..ne verdilerse midem durmuyodu..uykuya dalıncada gecyodu..tek isteğim benim diğer insanlar gibi bi hayatım olsun.3 yıldır ne çektiğimi bir ben bi ALLAH bilyo..üniversitemi bile dondurdum gidemedim..hiçbirşey istemiyorum..eskisi gibi olmak istiyorum.kaç doktora gittim..ialçlar hep iştahımı kapattı.anafranili düzenli olarak 8 ay kullandım.hiçbirşeyi değiştirmedi.nerdeyse kurtulmak için intiharı düşünüyorum artık..o dereceye geldim.bunaldım..