- 6 Ağustos 2023
- 51
- 165
- 8
- Konu Sahibi MrsCockroach
-
Valla ben günde 2.5 lt su tuketiyorum su içtikçe ödem yaptımbende yan etki yapıyor
Ben mecburen 2.5 lt tuketiyorum canm yaa kemoterapi ve ışın tedavisi alırken doktor en az 2.5 lt demişti 1 yıldır tuketiyorum yavaş yavaş azaltmaya başladımAyy çok geçmişler olsun.
2,5 sizin için biraz fazlaydı demek ki, kilonuzu bilemem ama uzmanlar vücudumuzun ihtiyacına ve kilomuza göre su içmemizi öneriyor. 70 kilo üstü olanlar 2,5 litre, 70 kilo altı olanlar ise, 1,5 litre su içmeleri tavsiye ediliyor. Teşekkür ederim sayenizde yan etkisini öğrenmiş oldum. Her şeyin aşırısı zararlıymış, güzellik uğruna bir de 3 litre içmişliğim olmuştu.
Ne kadar su içersem o kadar terliyorum sankiMerhaba kızlar!
Başlıkta sorduğum gibi, bunlar;
Saç dökülmesini, sivilce ve lekelerini, kararmaları, terlemeleri, siyah noktaları vb. giderecek ya da azaltacak kadar etkili midir?
Bunu deneyip gözlemeyen varsa ya da herhangi bir beslenmeyle faydasını görenler varsa yazabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Ya ben de öylesine fazlasını içiyorsunuz sandım, tekrardan çok çok geçmiş olsun.Ben mecburen 2.5 lt tuketiyorum canm yaa kemoterapi ve ışın tedavisi alırken doktor en az 2.5 lt demişti 1 yıldır tuketiyorum yavaş yavaş azaltmaya başladıma artık
Aa doğru, su içtikçe ter oranı daha da yükseliyor, vücudun içindeki suyu dışarıya bu şekilde atılıyor ama en azından kötü kokuyu gideriyordur bence, değil mi?Ne kadar su içersem o kadar terliyorum sankielma da yiyorum ama o da bana yol su elektrik olarak dönüyor
Merhaba kızlar!
Başlıkta sorduğum gibi, bunlar;
Saç dökülmesini, sivilce ve lekelerini, kararmaları, terlemeleri, siyah noktaları vb. giderecek ya da azaltacak kadar etkili midir?
Bunu deneyip gözlemeyen varsa ya da herhangi bir beslenmeyle faydasını görenler varsa yazabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Ya ben son 3 yıldır gebe olduğum için şu içip içip çişe gidiyorum, bir de meyvelerde de şeker var ya 1 tane yesem kesmiyor 2-3 tane yesem de bu sefer kilo olarak dönüyorAa doğru, su içtikçe ter oranı daha da yükseliyor, vücudun içindeki suyu dışarıya bu şekilde atılıyor ama en azından kötü kokuyu gideriyordur bence, değil mi?
Bu arada “Yol, su, elektrik olarak geri dönme” felsefesini hiç anlamadım, açıklayabilir misiniz?
Hiçbir etkisi olmuyor.Hatta sık sık tuvalete gitmekten adım şeker hastasına çıktı. Arkadaşlarımla buluştuğumda gittiğimiz mekanda ilk baktıkları şey benim için oturduğumuz masanın tuvaleti yakınlığı oluyor.
Yeşil elma da ekşi ekşi, tansiyonu etkiler. Her öğün tüketmek doğru olmaz.
Çok şükür atlattimYa ben de öylesine fazlasını içiyorsunuz sandım, tekrardan çok çok geçmiş olsun.
“En az 2,5 litre” demesine takıldım, tabii doktorlardan daha iyi bilecek değilim ama, “en fazla” demeliydi sanki.
Umarım atlatırsınız.
Ya çok tatlısınız.Ya ben son 3 yıldır gebe olduğum için şu içip içip çişe gidiyorum, bir de meyvelerde de şeker var ya 1 tane yesem kesmiyor 2-3 tane yesem de bu sefer kilo olarak dönüyor
Ahahhahah dur dağnayayım da başıma gelsin kızYa çok tatlısınız.
Hamileyken çok meyve yemek bebeğin tatlılığını artırıyor ve çok saçlı yapıyormuşOlsun, bu durumda iki insana sağlık ve güzellik katmış oluyor. Ben olsam kiloyu dert etmezdim ama keşke alabilsem.
Ya çok sevindim sizin adınıza, çok şükür.Çok şükür atlattimkemoterapinin ve ışinin yan etkilerini atmam için mecburen 2 .5 lt gunde içmem gerekiyordu en az yanlış yazmışım
Teşekkür ederim Allah razı olsunYa çok sevindim sizin adınıza, çok şükür.
Ya iyi ki yanlışmış, bak-geç doktordur diye başka doktora görünmenizi isteyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?