Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz psikopatça gelebilir ama en çok sevdiklerinin çok hasta olduğunu ya da öldüğünü düşün.
Mesela annen, yarın onun yanında olamayacağını bi düşünsene :26:
biraz da rahat batıyor olabilir,kızma.sabah kalkamayanlar var.evden çıkamayanlar var onları düşün.
bir de sana tavsiyem akşam yatağa girdiğinde duanı et ve hayatının nasıl olmasını istiyorsan
onları gözünün önüne getir,olmuş gibi gör yani.gülümse ve öyle uyu.bak sabah nasıl mutlu kalkacaksın
çünkü sorunlarını düşünerek yatarsan,beyin hala onlarla uğraşırmış,sen uyusan bile.
ışık yanmasın odanda hiç
psikologlar da hep para tuzağı.
hadi güzel haberlerini bekliyorum.
Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki sebep; sizlerde gündüzleri uyandığınızda benim gibi keyifsiz mi oluyorsunuz? gün içinde duygu değişimleri ve sebepli-sebepsiz huzursuzlanmalar yaşıyormusunuz? eğer öyleyse nasıl başa çıkıyorsunuz?
Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki sebep; sizlerde gündüzleri uyandığınızda benim gibi keyifsiz mi oluyorsunuz? gün içinde duygu değişimleri ve sebepli-sebepsiz huzursuzlanmalar yaşıyormusunuz? eğer öyleyse nasıl başa çıkıyorsunuz?