- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
harikasınızOkudum bile
okudum canım
ben de okudumBugun sıra bendeokuyan ve okuyacak arkadaslarıma simdiden cok tesekkur ederim, benim icin ettiginiz duaların okudugunuz duaların güzel dileklerin bin katı sizin olsun
- zeynoyi -
- redvelvetcake - okundu
- canangul133 -
- esragull -
- slnn12345 -
- nillatte - okundu
- leftright -
- imagination forever - okundu
- sendeanlarsn - okundu
- loyalty16 -
- agustos72 -
iki gün üstüste okumayanları listeden çıkarsak olur mu?Bugun sıra bendeokuyan ve okuyacak arkadaslarıma simdiden cok tesekkur ederim, benim icin ettiginiz duaların okudugunuz duaların güzel dileklerin bin katı sizin olsun
- zeynoyi -
- redvelvetcake - okundu
- canangul133 -
- esragull -
- slnn12345 -
- nillatte - okundu
- leftright -
- sendeanlarsn - okundu
- loyalty16 -
- agustos72 -
süper fikir :))iki gün üstüste okumayanları listeden çıkarsak olur mu?
okudum canımBugun sıra bendeokuyan ve okuyacak arkadaslarıma simdiden cok tesekkur ederim, benim icin ettiginiz duaların okudugunuz duaların güzel dileklerin bin katı sizin olsun
- zeynoyi -
- redvelvetcake - okundu
- canangul133 -
- esragull -
- slnn12345 -
- nillatte - okundu
- leftright -
- sendeanlarsn - okundu
- loyalty16 -
- agustos72 -
Okudum Allah kabul etsinBugun sıra bendeokuyan ve okuyacak arkadaslarıma simdiden cok tesekkur ederim, benim icin ettiginiz duaların okudugunuz duaların güzel dileklerin bin katı sizin olsun
- zeynoyi -
- redvelvetcake - okundu
- canangul133 -
- esragull -
- slnn12345 -
- nillatte - okundu
- leftright -
- sendeanlarsn - okundu
- loyalty16 -
- agustos72 -
evet canım aynen iki gun de diil dun okumayan bir arkadasımız vardı bugun sildim onu listeden duzenimiz bozulmasın hem de aksamadan ilerleyelim guzel bir sey icin toplandık sonuctaiki gün üstüste okumayanları listeden çıkarsak olur mu?